Master in water- en milieubeheer

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master in water- en milieubeheer

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Overzicht

Water- en milieukwesties zijn wereldwijd van belang, zowel in de particuliere als in de publieke sector. Milieubeheer heeft een holistische en interdisciplinaire visie en begrip nodig van de principes van duurzame ontwikkeling en rationeel gebruik van natuurlijke hulpbronnen.

De masteropleiding Water- en milieubeheer verbetert de kennis en vaardigheden van de deelnemers, waardoor ze een loopbaan in water- en milieubeheer kunnen opbouwen. Het biedt studenten ook een praktisch begrip van water- en milieu-engineeringconcepten. Vooral de interacties tussen water, land en lucht worden benadrukt. De deelnemers krijgen ervaring met de meest recente instrumenten die kunnen worden gebruikt in water- en milieubeheerprojecten met de consultants, contractanten en openbare instanties. Internationale contacten zijn een essentiële troef bij multinationale ontwikkelingstaken.

Implementatie van studies

Studies zullen hoofdzakelijk worden uitgevoerd door middel van online leren met twee intensieve periodes. Tijdens de intensieve periodes zal contactonderwijs en training worden georganiseerd in Oulu. De eerste periode is begin januari 2019 georganiseerd en duurt 3-5 dagen. De tweede intensieve periode is georganiseerd in het najaar van 2019.

De geavanceerde professionele competenties worden meestal online geïmplementeerd. De afstudeerscriptie, inclusief de consultatie en goedkeuring van het onderwerp bij de lesgevende docent, wordt gestart aan het begin van de studies. Studenten gaan door met hun scriptie gedurende hun studie tot de tweede intensieve periode waarin de scriptie moet worden afgerond. Het aantal online ontmoetingen en overleg met de lesgevende docent wordt aangeboden om studenten te helpen met hun afstudeerproject.

Begin van de studies

Lente 2019

Geschiktheidscriteria

Aanvragers moeten beschikken over een bachelor- of masteropleiding in civiele, milieu-, chemische, mechanische, proces- of waterbouwkunde, milieuzorg, milieuwetenschappen, geologie of limnologie. De graad moet vóór 28 december 2018 zijn afgerond.

Daarnaast is na het afstuderen drie jaar vakspecifieke werkervaring vereist. Als de aanvrager in Finland een postsecundair of hoger beroepsdiploma heeft behaald in elk onderwijsgebied, wordt rekening gehouden met de werkervaring tussen deze diploma's en het hoger onderwijs.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 12, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Contact school
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
10,000 EUR
Collegegeld voor niet-EU / EER-studenten 10 000 € per academiejaar, beschikbare studiebeurs
Locations
Finland - Oulu
Startdatum : Contact school
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Contact school
Finland - Oulu
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan