Master in verkeerskunde en transporttechniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Doelstelling

Om te voldoen aan de behoefte aan sociale ontwikkeling voor gespecialiseerde specialisten op hoog niveau in het gebied van verkeer en transport, om gespecialiseerde specialisten van hoog niveau te bekwamen die zijn uitgerust met goed professionalisme, sterke praktische, innovatieve en ondernemende vaardigheid en bekwaam zijn om zelfstandig technisch werk te voltooien op het gebied van verkeer en transport engineering. De vereisten zijn als volgt:

  1. Grijp de theorieën van het marxisme en vestig een wetenschappelijke wereldbeschouwing, volg de basislijnen van de partij, houd van het moederland, houd u aan de wet, vorm een goed karakter, gedraag u eerlijk en betrouwbaar, strikt en corporaal, en handhaaf goede onderzoeksethiek en professionaliteit .
  2. Beheers brede en solide basistheorieën en systematisch diepgaande gespecialiseerde kennis van de discipline "Verkeerskunde en transporttechniek", wees gekwalificeerd in hogere niveaus van onderwijs, onderzoek, engineeringtechnologie en technologiemanagement en kan innovatieve prestaties maken in de discipline of specifieke technologie .
  3. Een vreemde taal beheersen, vakkundig professioneel materiaal van vreemde talen lezen en papers schrijven.
  4. Zorg voor een goede lichamelijke en geestelijke gezondheidskwaliteit.

Hoofd gerechten

Technische theorie en technologie van transportmachines, tribologisch principe, veiligheidstechnologie van het verkeerssysteem, sleuteltechnologie van het intelligente transportsysteem, transporttechniek.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

WUT is one of the leading Chinese universities under the direct administration of the Ministry of Education and one of the universities in the country’s construction plan of world-class universities a ... Lees meer

WUT is one of the leading Chinese universities under the direct administration of the Ministry of Education and one of the universities in the country’s construction plan of world-class universities and first-class disciplines. Lees Minder