Master in vastgoedontwikkeling

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

118535_23.jpg

De Master in Real Estate Development Urbanism is een interdisciplinair eenjarig afstudeerprogramma dat de sterke punten van de Scholen van Bouwkunde, Bedrijfskunde en Recht van de Universiteit van Miami combineert om een programma van wereldklasse te creëren dat de fundamenten van vastgoedontwikkeling combineert met leefbaar gemeenschapsplanning en ontwerp. Het MRED U-programma is 36 credits.

Het MRED U-programma is bedoeld om studenten de vaardigheden en ervaring te bieden om te concurreren in de zich ontwikkelende wereld van stedelijke vastgoedontwikkeling. Het curriculum wordt verrijkt door de locatie van de universiteit op een van 's werelds meest dynamische vastgoedmarkten en door de ervaring van de faculteit met communitybuilding. Cursusaanbod omvat vastgoedfinanciering, marktanalyse, onroerend goed wetgeving, beleid en codes voor grondgebruik, constructie en projectbeheer, publiek-private partnerschappen, het ontwikkelingsproces, duurzame ontwikkeling en ondernemerschap. Het curriculum omvat casestudy's en materialen over ontwikkeling voor gemengd gebruik, stedelijke infill, de herontwikkeling en herpositionering van stedelijke eigendommen, historische conservering en de integratie van ontwerp, beleid, management en besluitvorming over vastgoedontwikkeling bij het vormgeven van de gebouwde omgeving van gemeenschappen.

Faculteit

De uitstekende MRED U-faculteit bestaat uit doorgewinterde professionals, CEO's en gerenommeerde wetenschappers met tientallen jaren ervaring en multidisciplinaire vaardigheden die ze elke dag in de klas inbrengen.

Het MRED U-programma zet kennis in actie door middel van real-world scenario's met actuele uitdagingen en kansen. Onze studenten werken samen met architectenstudio's en ontwikkelaars aan projecten die onderwerpen onderzoeken zoals betaalbare en micro-huisvesting, adaptief hergebruik van zakelijke en gemeenschapsdistricten, ontwrichtende technologieën, behoudsontwikkeling en aanpassing aan zeespiegelstijging. Ons curriculum omvat cursussen in architectuur, bouwmanagement, ontwikkeling, ondernemerschap, financiën, marketing en recht, allemaal geleid door uitstekende professionals uit de sector met gerenommeerde expertise en ervaring op hun vakgebied.

Mentorschapsprogramma

Het MRED U Mentorschapsprogramma wordt beschouwd als een uiterst waardevol en belangrijk onderdeel van de studentervaring. Het programma biedt studenten rechtstreeks toegang tot deskundige professionals uit de industrie en biedt mentors de mogelijkheid om een instrumentele rol te spelen in de ontwikkeling van een opkomende vastgoedprofessional. Het mentorschapsprogramma is geen stageprogramma; het is eerder een adviesrelatie en een dialoog tussen een gevestigde en een opkomende professional.

118536_33.jpg

Stageprogramma

118537_4.jpg

Biedt onze studenten een praktische kans om vastgoedfundamentals toe te passen die ze via hun cursussen hebben geleerd; verschillende gebieden van de vastgoedsector verkennen en waardevolle en praktische ervaring opdoen. Stages bieden ook leden van de adviesraad en andere potentiële werkgevers toegang tot slimme en getalenteerde studenten in het MRED U-programma om te helpen met projecten en onderzoek. Ons formele stageprogramma stelt de studenten in staat om relaties met bedrijven te onderhouden en biedt potentiële werkgevers een kans om het potentieel van studenten te evalueren door middel van on-the-job prestaties.

href = "https://mredu.arc.miami.edu/index.html

Download ons afgestudeerde boekje

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

An intrinsic philosophy of U-SoA’s faculty is to build a better world. This is expressed in a design program that is ideal and pragmatic, academic and practical, theoretical and actual. U-SoA trains v ... Lees meer

An intrinsic philosophy of U-SoA’s faculty is to build a better world. This is expressed in a design program that is ideal and pragmatic, academic and practical, theoretical and actual. U-SoA trains visionary practitioners who pursue architecture as a combination of civic art and building science. Lees Minder