Master in tweede taalonderwijs en pedagogisch ontwerp in digitale omgevingen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Masterprogramma Tweede taalonderwijs en pedagogisch ontwerp in digitale omgevingen is voor u ontworpen, als:

  • je volgt een carrière in het onderwijzen van talen;
  • je wilt toonaangevend zijn in digitale technologieën;
  • je staat te popelen om een innovator te zijn in de onderwijswereld;
  • je zoekt een kans om je vaardigheden te verbeteren en uniek lesmateriaal te ontwikkelen;
  • je waardeert een toenemende vraag naar het ontwerpen en promoten van je auteursrechtcursussen.

Het programma zal u uitrusten met de academische kennis en praktische vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle leraar in de 21 ste eeuw professionele omgeving. Je hebt twee opties - Russisch of Engels als instructiemiddel, afhankelijk van je vooraf geselecteerde major. Je bent bereid om je eigen lesmateriaal en cursussen voor verschillende doelgroepen in digitale omgevingen te maken. Onze alumni zullen in staat zijn om effectieve strategieën toe te passen en online cursussen op maat te ontwerpen. Ze verwerven de grafische ontwerpvaardigheden voor zakelijke en academische doeleinden.

Het programma maakt gebruik van de ervaring van de National University of Science and Technology MISiS bij het ontwerpen van state-of-the-art academische programma's en het organiseren van grote conferenties over nieuwe onderwijstechnologieën in samenwerking met vooraanstaande Russische en internationale experts .

Het programma biedt een verscheidenheid aan masterclasses die worden gehouden door gerenommeerde experts op het gebied van interesses. Het laatste semester is gewijd aan onderzoek en projectwerk met betrekking tot de masterproef en het voltooien van een stagemodule die is ontworpen om professionele vaardigheden te verbeteren en verder te ontwikkelen.

We verwelkomen kandidaten met het B2-niveau in het Engels plus B1 in het Russisch ( ТРКИ -1 ) als ze een aanvraag indienen voor een kwalificatie in de Russische taal ( РКИ ).

Toelating

Om als reguliere afgestudeerde student toegelaten te worden tot de tweejarige masteropleiding NUST MISiS , moet een kandidaat een bachelordiploma of een equivalent daarvan hebben.

Aanvragen worden verwerkt en beoordeeld in overeenstemming met de algemene procedures die op de website worden beschreven.

Deadline voor het indienen van aanvragen voor Fall 2019 is 20 juli 2019.

Leerresultaten

De masteropleiding is bedoeld om docenten voor te bereiden met expertise op de volgende gebieden:

· Lesgeven in Engels / Russisch als tweede taal met behulp van slimme technologieën;

· Ontwerpen van leermaterialen en cursussen in digitale omgevingen;

· Onderzoek uitvoeren om de onderwijspraktijken te verbeteren.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

With over 100 years of experience educating in the fields of scientific research, technology, and metallurgy, The National University of Science and Technology MISIS has a proud and distinguished hist ... Lees meer

With over 100 years of experience educating in the fields of scientific research, technology, and metallurgy, The National University of Science and Technology MISIS has a proud and distinguished history. Established in 1918, the University originated as the Department of Metallurgy in the Moscow Academy of Mines, and in the following decades has undergone several transformations before achieving its current designation as a national research university. Lees Minder