Master in transport en logistiek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

135061_web-men-blue-840x289.png

Algemene informatie

Toegekend academisch diploma: Master in de sociale wetenschappen, transport en logistiek

Accreditatie: tot 31 december 2023

Compleet studieprogramma volume: 82 studiepunten (123 ECTS) / 62 studiepunten * (93 ECTS)

Mogelijke vormen van onderwijs en studietalen:

  • Voltijds - 2 jaar / 1,5 jaar * (Engels). Cursussen beschikbaar overdag of 's avonds
  • Parttime - 2,5 jaar / 2 jaar * (Lets). Cursussen beschikbaar op zaterdag of volgens module schema (ongeveer 1 keer per maand, vrijdag 16: 00-21: 30 uur, zaterdag 8: 45-17: 00 uur, zondag 10: 30-15: 30 uur (Engels))

* Als de aanvrager tijdens eerdere studies een professionele stage heeft gehad van ten minste 20 CP (30 ECTS)

Inschrijvingsvereisten: hoger onderwijs: Bachelor in de sociale wetenschappen in managementwetenschappen of economie, of hoger beroepsonderwijs van het tweede niveau in logistiek, transport, managementwetenschappen en economie (als aanvragers een diploma hebben op een ander gebied, is het noodzakelijk om het toelatingsexamen te behalen)

121057_21.PNG

Over het programma

De MSc in Logistiek en Transport heeft tot doel studenten voor te bereiden op leidende managementfuncties binnen: de logistieke functies van fabrikanten en distributeurs van allerlei aard; transportbedrijven en andere logistieke dienstverleners en; publieke organisaties die betrokken zijn bij de regulering en planning van transport en logistiek in regionale, nationale en internationale contexten.

Het programma biedt een intellectueel uitdagende leeromgeving met een brede inhoud die zowel theorie als praktijk omvat. Docenten op het programma zijn niet alleen actieve onderzoekers, maar zijn ook betrokken bij bedrijfsmatig advies en overheidswerk. Studenten aan het programma hebben verschillende educatieve achtergronden, nationaliteiten en werkervaring, die allemaal dienen om de leeromgeving te verrijken en studenten voor te bereiden op een succesvolle internationale carrière.

Als student van het programma analyseer je echte en theoretische problemen, ontwikkel je vaardigheden om oplossingen te ontwerpen voor organisaties die onder onzekerheid opereren en geconfronteerd worden met complexe en snel veranderende markten en technologieën. Je krijgt een strategisch perspectief van de relaties, stromen, ketens, processen en systemen uit de internationale logistiek en transportarena, met duurzaamheid als speerpunt.

Met jouw expertise op het gebied van transport en logistieke systemen heb je een ruime keuze aan uitdagende carrièremogelijkheden. Onze alumni werken als: transportsysteemanalyse, in dienst van een stad of als adviseur; een logistiek manager bij een productiebedrijf, die de gehele logistieke keten aanstuurt; een technologiebedrijf dat verkeers- en transportsystemen ontwikkelt, waarbij uw kennis zeer nuttig zal zijn. Studenten zullen ook goed voorbereid zijn op een onderzoekscarrière.

Collegegeld

Full time Deeltijd
Looptijd 2 jaar 2,5 jaar
EU-inwoners EUR / jaar 1980 EUR * 1640 EUR *
Niet-EU-ingezetenen EUR / jaar 3200 EUR 2600 EUR

* Indien het collegegeld van het semester is verdeeld in maandelijkse betalingen (5 betalingen), stijgt het bedrag van het collegegeld met 100 euro per semester.
** Als het jaarlijkse collegegeld is verdeeld in semesterbetalingen (2 betalingen), wordt het collegegeld verhoogd met 100 euro per jaar.

Alumni getuigenissen

Curriculum met de nieuwste trends in de branche; het uitstekende trainingsmateriaal; de nadruk op loopbaangerichte vaardigheidsontwikkeling had me in een van de wereldwijde Fortune 500-bedrijven in het land Jiju Jayapal gebracht, SAP Logistics Business & Integration Associate, Accenture Latvia

Het masterprogramma is te vergelijken met een hoge praktische betekenis en relevantie, na mijn afstuderen kan ik met vertrouwen zeggen dat ik de tijd bijhoud of zelfs een beetje vooruitloop Uljan Evteev, hoofdanalist, marketingdirectie PJSC «RPC United Wagon Company» , Rusland

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

TSI – is the only one private technical college university type in Latvia where you can get higher education in Latvian and English. TSI is a modern dynamic technical university of applied sciences, p ... Lees meer

TSI – is the only one private technical college university type in Latvia where you can get higher education in Latvian and English. TSI is a modern dynamic technical university of applied sciences, providing high quality education with focus on applied research. TSI creates a vibrant educational environment with highly valued lectures from all around the world. TSI is a community of passionate, carrying and dedicated individuals who provide individual approach to students with purpose of creating long-lasting relationships. Lees Minder
Riga , Daugavpils + 1 Meer Minder