Master in toeristisch management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Branche-relevant leren

Toerisme speelt een belangrijke rol in de economieën van veel landen, waaronder Nieuw-Zeeland. Studeer voor je masteropleiding in een van 's werelds toonaangevende toeristische bestemmingen.

U zult meer inzicht krijgen in de complexe problemen rond het toerisme en tegelijkertijd uw vaardigheden en expertise op het gebied van toerismebeheer ontwikkelen. Verbeter uw onderzoeks- en analytische vaardigheden en verbeter uw communicatie- en presentatievaardigheden. Je studeert af voorbereid op een uitdagende rol in de hedendaagse concurrerende en steeds veranderende reisomgeving, waar ook ter wereld.

Je zult studeren aan de Victoria's School of Management - een toonaangevende managementschool in Nieuw-Zeeland met een internationale reputatie voor hoogwaardige beurzen en sterke banden met leiders uit de industrie in zowel de publieke als de private sector, lokaal en overzee.

Internationale erkenning

De Master of Tourism Management is bekroond met Tourism Education Quality (TedQual) -certificering door de Wereldorganisatie voor toerisme van de Verenigde Naties. Dit betekent dat je er zeker van kunt zijn dat je kwalitatief hoogwaardig toeristisch onderwijs ontvangt en de juiste vaardigheden krijgt die je nodig hebt om in de industrie te werken.

Master of Tourism Management door middel van cursussen en proefschrift

Dit 180-punts programma neemt je drie of vier trimesters van een voltijdstudie, of ongeveer twee jaar. Je kunt deze master direct na het afronden van de Bachelor of Tourism Management (of equivalent) doen, of je aansluiten bij het programma nadat je een tijdje in de industrie hebt gewerkt.

Je volgt twee kerncursussen voor toerisme en management op 400-niveau en nog eens vier cursussen naar keuze uit relevante vakgebieden. Je voltooit dan een scriptie van 30.000 woorden over een toeristisch onderwerp naar keuze.

Master of Tourism Management volgens scriptie

Als je al een BTM met Honours of een vergelijkbaar diploma hebt behaald, kun je je master behalen door direct naar de 120-punts eenjarige scriptiecursus te gaan. Je schrijft een scriptie van 40.000 woorden over een onderwerp rond een van de volgende thema's:

  • Toeristisch gedrag
  • Toerismebeheer, strategie en economie
  • Bestemmingsbeheer, planning en ontwikkeling
  • Toerisme-toekomst.

Onderzoek

Profiteer van de actieve onderzoeksomgeving van de School of Management: via personeel, seminars en werkdocumenten hebt u toegang tot de nieuwste onderzoeken en expertise om u te helpen slagen met uw eigen projecten.

Werkdruk

Als je voltijd studeert, kun je een groot deel van het jaar een werkbelasting van 40-45 uur per week verwachten. Deeltijdstudenten die twee cursussen per trimester volgen, moeten ongeveer 20-23 uur per week werken.

U kunt uw werklast schatten door het aantal punten op te tellen dat u gaat doen. Eén punt is ongeveer gelijk aan 10-12 uur werk.

Gemeenschap

Postdoctorale studie bij Victoria helpt u waardevolle relaties en netwerken op te bouwen met collega's, universitaire medewerkers en toekomstige collega's.

In de MTM werk je samen met een kleine groep studenten en kun je profiteren van hechte persoonlijke relaties met je docenten.

Je hebt de mogelijkheid om evenementen, seminars, workshops en sociale evenementen bij te wonen. De Postgraduate Students 'Association kan je informatie geven over de studie aan Victoria en geeft een stem voor je op de campus.

Beurzen

Je kunt beurzen zoeken op basis van je studieniveau, vakgebied en achtergrond.

Buitenlandse studenten komen mogelijk in aanmerking voor een studiebeurs voor Nieuw-Zeeland via het New Zealand Ministry of Foreign Affairs and Trade Scholarship-programma.

Doe een PhD

Aan het einde van je master kun je ervoor kiezen om je onderzoek voort te zetten en je aan te melden voor een PhD.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Well ... Lees meer

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Wellington – New Zealand’s second largest city – in the geographic, political and cultural heart of the country. We’re number one in New Zealand for research quality. Lees Minder
Wellington , Wellington , Wellington + 2 Meer Minder