Master in toerisme en recreatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma beschrijving

Door Toerisme en Recreatie op masterniveau te bestuderen, krijg je kennis van management in het toerisme en kun je de vaardigheden die je op bachelorniveau hebt opgedaan verder ontwikkelen. U leert zelfstandig en professioneel een reisbureau, toeristenoord of levensmiddelenbedrijf te runnen en organiseert premium zakelijke evenementen.

Vier semesters op de Warsaw School of Hospitality bieden een geweldige kans om de vaardigheden te verwerven die nodig zijn om uw eigen toeristische of horecabedrijf op te zetten - en niet alleen in Polen! Dit wordt mogelijk dankzij onder andere managementvaardigheden, met name strategisch denken, evenals vaardigheden in vreemde talen (B2 of hoger, volgens het Common European Framework of Reference).

Door te kiezen voor het masterprogramma Toerisme en Recreatie, verkrijgt u complete branchekennis, waarmee u uw potentieel op de concurrerende markt kunt ontwikkelen. We helpen u snel een expert te worden op het door u gekozen vakgebied.

Over het programma

Het curriculum van het programma Toerisme en recreatie op masterniveau is specifiek ontworpen om de kennis die je tijdens je bacheloropleiding hebt opgedaan, uit te breiden. Je zult nieuwe vaardigheden opdoen met betrekking tot complex management - in toerisme, recreatie en sport, hospitality management en catering, evenals het organiseren van zakelijke evenementen. Je zult les krijgen van ervaren beoefenaars, gerenommeerde experts en ervaren docenten die er alles aan zullen doen om theorie en praktijk effectief te combineren.

Stage

Werken in de toeristische sector betekent werken met andere mensen en vereist de nodige ervaring, die u tijdens uw studie kunt opdoen, dankzij onze uitgebreide keuze aan stages. Ons loopbaankantoor helpt je stage te lopen, zowel in Polen als in het buitenland.

Expertise

Studeren aan de Warsaw School of Tourism and Hospitality Management biedt u de nodige kennis om snel een expert op het gebied van toerisme en recreatie te worden.

Sub-majors

Door Toerisme en Recreatie te bestuderen, kunt u uw kennis uitbreiden in een van de vijf sub-majors, die zijn afgestemd op de behoeften van de arbeidsmarkt.

 • Sub-major: Management in toerisme

Een submagazine dat perfect is voor iedereen die de juridische, economische en marketingaspecten van het wereldwijde toerisme wil leren. U zult de principes ontdekken die de toeristische markt, haar producten en toeristische regio's beheersen. Internationale projecten en samenwerking met reisorganisatoren stellen u in staat om kennis op te doen.

 • Sub-major: sportmanagement

Met deze submast leer je hoe je recreatieve en sportieve evenementen en fitnesscentra kunt beheren. Nog voor je afstudeert, zal je actief deelnemen aan het organiseren van evenementen, dankzij onze nauwe samenwerking met organisatoren van sportevenementen - baan en veld.

 • Sub-major: management in de hotelsector

Als u geïnteresseerd bent in het plannen van hotelgerelateerde bedrijfsactiviteiten en hun promotie, dan is deze sub-major iets voor u. U zult de binnenlandse en internationale hotelmarkt verkennen en de kennis van het accommodatiemanagement verwerven.

 • Submagazine: cateringbeheer

Deze sub-major is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het plannen van cateringgerelateerde bedrijfsactiviteiten en het promoten ervan. Je onderzoekt de binnenlandse en wereldwijde markt voor foodservices en absorbeert kennis van het beheer van voedingsinrichtingen.

 • Sub-major: Meeting Management

Met deze sub-major kunt u leren hoe u zakenreizen, conferenties, beurzen en andere zakelijke evenementen kunt organiseren. Tijdens je studie aan de School voor Toerisme en Hospitality Management in Warschau, heb je veel mogelijkheden om deel te nemen aan internationale congressen en incentivereizen. Je hebt ook de mogelijkheid om lid te worden van MPI (Meeting Professional International), waarmee je toegang krijgt tot conferenties die worden gehouden in onder meer Londen, Kopenhagen, Davos, Düsseldorf en Barcelona.

Loopbaan na studies

Het bestuderen van toerisme en recreatie aan de Warsaw School of Tourism and Hospitality Management zorgt ervoor dat je klaar bent voor je droomcarrière. We kunnen u een verstandig curriculum en aanvullende ontwikkelingskansen bieden, zoals trainingskampen en conferenties. Met deze submast kun je praktische vaardigheden verwerven, waarmee je toeristische resorts en zakelijke evenementen efficiënt kunt beheren.

Voordelen van het bestuderen van computertechnologie

 • Vaardig management

Onze door experts gedoceerde cursussen leren je om vanuit praktische, zakelijke hoek naar je werk te kijken. Je zult weten hoe je zakelijke evenementen organiseert en hoe je moet handelen in onverwachte situaties.

 • Bedienen van een hotel of een voedingsinrichting

U leert hoe u het runnen van een hotel uitvoert en hoe u ervoor kunt zorgen dat uw gasten weer willen komen. Je breidt je kennis uit over het managen van mensen en organisaties. Je zult weten hoe je effectief door de internationale omgeving kunt navigeren.

 • Management in toerisme en sport

Als u in een dynamische omgeving wilt werken, zult u zeker het praktische karakter van onze cursussen waarderen, die u zullen leren hoe u de toerismemarkt moet navigeren en sportevenementen kunt organiseren. Je krijgt de kans om meer ervaring op te doen, zelfs voordat je afstudeert, door deel te nemen aan internationale projecten of door samen te werken met organisatoren van recreatieve evenementen.

Collegegeld

Collegegeld voor voltijdse en deeltijdse studies in het Pools - studenten van buiten de EU

 • Inschrijfgeld: 120 €
 • Collegegeld (per jaar): 1 300 €
 • Collegegeld (per semester): 700 €

Collegegeld voor full-time studies in het Engels *

Burgers van de EU en andere landen:

 • Inschrijfgeld: 120 €
 • Collegegeld (per jaar): 2 000 €
 • Collegegeld (per semester): 1 100 €

Burgers uit de overige landen:

 • Inschrijfgeld: 200 €
 • Collegegeld (per jaar): 3 000 €
 • Collegegeld (per semester): 1 600 €

* De groep burgers van andere landen die dezelfde kosten betalen als EU-burgers, omvat: burgers van andere Europese landen, van alle landen in Noord- en Zuid-Amerika, het Caribisch gebied en de burgers van Armenië, Azerbeidzjan, Georgië, Kazachstan, Kirgizië, Mongolië, Rusland, Tadzjikistan, Turkmenistan en Oezbekistan.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Vistula University is, together with The Vistula School of Hospitality (formerly the Warsaw School of Tourism and Hospitality Management), one of the major pillars of the dynamically developing Vistul ... Lees meer

Vistula University is, together with The Vistula School of Hospitality (formerly the Warsaw School of Tourism and Hospitality Management), one of the major pillars of the dynamically developing Vistula Group of Universities. Both institutions operate on one campus in Warsaw. In 2014, they were joined by the University of Business in Wroc?aw, and in 2018, by Józef Gieysztor Academy of Humanities in Pu?tusk and Olsztyn University. Lees Minder