Master in toerisme en hospitality management in Madrid

Algemeen

Beschrijving van opleiding

COVID-19 reactie:

Stel je studieplannen niet uit. Begin je educatieve reis door je in te schrijven op onze online campus en kom in de herfst of winter naar Barcelona of Madrid. Blended learning is beschikbaar voor intakes in juli en oktober.

Waarom Master in toerisme en hospitality management in Madrid

 • Leren door methodiek te doen - krijg de vaardigheden terwijl je deelneemt aan echte projecten voor toerisme en hospitality management.
 • Het werk van onze afgestudeerden en stagiair bij een aantal van de beste toeristische en horecabedrijven ter wereld.
 • Maak kennis met de echte wereld van toerisme en hospitality management - topbedrijven openen hun deuren voor GBSB Global studenten als onderdeel van het masterprogramma.

programma beschrijving

Het programma Master in toerisme en hospitality management in Madrid biedt geavanceerde inzichten in de toeristenindustrie en biedt studenten de mogelijkheid om hun kennis en interesses op het gebied van hospitality management te ontwikkelen in een van de meest opwindende en populaire toeristische bestemmingen in Europa - Madrid. Deze master past brede perspectieven op toerisme toe door verschillende benaderingen van wereldwijde toeristenbedrijven, duurzaam toerisme, marketing van bestemmingen en opkomende problemen in internationaal toerisme en gastvrijheid te combineren.

Het Master in Tourism & Hospitality Management in Madrid-programma biedt studenten de meest actuele branchekennis die op de meest praktische en effectieve manier wordt gepresenteerd om ervoor te zorgen dat studenten worden voorbereid op het huidige klimaat op internationale schaal. De innovatieve programmastructuur biedt studenten de mogelijkheid om deel te nemen aan uitdagende projecten, workshops, evenementen en casestudy's die de echte zakenwereld simuleren. Dit bereidt studenten voor op wat hen te wachten staat.

In Madrid, een van Europa's belangrijkste toeristische centra, zullen studenten leren van en netwerken met lokale marktleiders van beroemde hotelketens en bedrijven en deelnemen aan grootschalige evenementen zoals FITUR. De Master in Tourism & Hospitality Management in Madrid werkt officieel samen met FITUR - The International Tourism Trade Fair, een van de eerste toerismebeurzen ter wereld en een wereldwijd ontmoetingspunt voor toeristische professionals van over de hele wereld.

Elk jaar hebben onze Master in Toerisme en Hospitality Management in Madrid een exclusieve toegang tot de FITUR-beurs en een gelegenheid om professionals te ontmoeten van meer dan 9.000 internationale toeristen- en horecabedrijven.

Belangrijkste feiten

 • Duur van het programma - 9 maanden
 • Taal van het programma - Engels
 • Inname - oktober, januari, april / jaar
 • Formaat - Intensief, 's Avonds
 • Locatie - Madrid, Spanje

Programma Hoogtepunten

 • Faculteit met industrie-ervaring.
 • Bedrijfsbezoeken.
 • Studenten uit 70 verschillende landen.
 • Exclusieve toegang tot mode- en luxe-industrie-evenementen.
 • Praktische kennis toepasbaar op een wereldwijde schaal.
 • Carrièremogelijkheden bij toptoeristen en horecabedrijven.

Doelstellingen van het programma

 1. Een opleiding bieden met een sterke filosofie ingebed in bedrijfsethiek en duurzaamheid.
 2. Het meest relevante curriculum aanbieden dat de meest innovatieve leringen en praktische kennis bevat die wordt toegepast op toerisme en hospitality management.
 3. Studenten leren hoe ze succesvolle besluitvormers kunnen zijn door ze bloot te stellen aan voorbeelden uit de praktijk door middel van industriële bezoeken, bedrijfspresentaties, wereldwijde studiereizen en meer.
 4. Studenten voorbereiden op concurrerende markten over de hele wereld met een opleiding gericht op een mondiaal businessperspectief en cultureel bewustzijn.
 5. Om studenten te transformeren in toekomstige leiders van de bedrijfswereld door pertinente kennis van de industrie te bieden die kan worden toegepast op toerisme en hospitality management.

WAAROM GBSB Global ?

 • De enige business school in Spanje met een internationale accreditatie van ASIC.
 • De eerste en enige officiële Microsoft School in Spanje, erkend door Microsoft als een leider in digitaal onderwijs, biedt studenten vanaf dag één de meest geavanceerde leerervaring.
 • Officiële Microsoft Showcase School.
 • De enige business school in Barcelona en Madrid met de status van ACCA Computer Based Examination Center.
 • Lid van de Raad voor Accreditatie voor Business Schools and Programs (ACBSP), VS.
 • Opgenomen als EEN VAN DE BESTE BUSINESS SCHOLEN in Europa door MYBS (Mind Your Own Business School).
 • Erkend als een LEIDER IN HET GLOBALE ONDERWIJS door Newsweek Magazine.
 • Staat nummer 1 in Europa in de gids voor duurzaamheidsscholen.
 • AMBTENAAR VAN DE EUROPESE RAAD VOOR ONDERWIJSONDERWIJS (ECBE).
 • Repetitieve winnaar van de International Business Ethics Case Competition, VS.
 • Wereldwijde diversiteit | Studenten uit 70 landen en faculteit uit 20 landen.
 • Focus op innovatie | Van lesmethodes, cursuscurriculum en workshops tot volledig gedigitaliseerde onderwijsomgeving, alles draait om innovatie en een uitdagende status-quo.
 • Inzetbaarheid en carrièremogelijkheden | Praktische kennis en vaardigheden, loopbaanbegeleiding en individuele coachingsessies.

Carrièremogelijkheden

Bouw een succesvolle carrière op in deze opwindende branche met de Master in toerisme en hospitality management in Madrid.

Beheer van voedsel en dranken

Verantwoordelijk voor alles wat met eten en drinken te maken heeft, van het bestellen van producten tot het aannemen van personeel en het balanceren van winst- en verliesrekeningen. De carrière vereist uitzonderlijke sociale en analytische vaardigheden. De ideale kandidaat is georganiseerd, kalm onder druk, servicegericht en zakelijk ingesteld.

Hoteloperaties: banket en conferenties

Een veeleisende en toch energieke carrière in hotels, resorts en conferentiecentra die kamers en evenementen organiseren. Als je het leuk vindt om een ​​evenement te zien dat is uitgevoerd vanaf de eerste planningsfase tot aan het einde, is dit misschien iets voor jou. Van het organiseren van een 500-gast NGO Gala om mensen bewust te maken van humanitaire hulp bij politieke recepties en bedrijfsfeestfeesten, uw klantenkring verandert voortdurend en creëert een unieke omgeving die nooit saai is.

Touroperaties en reisbureaus

U kunt als Customer Sales Executive werken en de producten op de markt verkopen of uw eigen aangepaste pakketten ontwerpen als Product Designer. Andere afdelingen van tewerkstelling in een agentschap zoals Reisplanner, Verkoop en Marketing en Buitenlandse valuta staan ​​ook voor u open.

Bruiloft coördinatie

Het komt allemaal neer op details en het opbouwen van relaties. Bruiden willen vertrouwen hebben in hun bruiloftscoördinator en daarbij moet dit individu extreem georganiseerd zijn en graag speciale evenementen met veel bewegende onderdelen uitvoeren, waarbij een behoefte aan zowel structuur als creativiteit op de werkplek in evenwicht wordt gehouden. Een lonende carrière voor de juiste persoon, blijvende herinneringen maken.

Restaurant Management

Een dynamische positie die leidt een team van medewerkers die eten en drinken bedienen. Een dag in het leven van een restaurantmanager kan van het proeven van wijnen met verschillende distributeurs tot het afhalen van tafels op een drukke nacht gaan. Ook staat de verantwoordelijkheid voor de algehele functie van de bewerking, inventaris, bestellen en budgetteren vaak bovenaan de lijst met taken van de manager.

Start je eigen bedrijf

De lucht is de limiet. Wat je ook droomt, je kunt creëren. Van het openen van een restaurant in Miami tot het aanbieden van sightseeingtours door het Vaticaan in Rome, er komt geen eind aan de mogelijkheden in de toerisme- en horecabranche. Met een beetje vindingrijkheid, goed zakelijk inzicht en creatief genie kun je een eigen bedrijf beginnen en tot grote hoogten opschalen.

Event Management: concerten, festivals en tentoonstellingen

Evenementplanning en projectbeheer omgaan met grootschalige evenementen. Deze rol omvat het bestuderen van het merk, het identificeren van de doelgroep, het bedenken van het evenementconcept en het coördineren van alle technische aspecten van het lanceren of hosten van een evenement.

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools a ... Lees meer

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools and has been recognized as a Leader in Global Education by Newsweek Magazine in December 2012. GBSB Global has been the only graduate school in Spain invited to participate in the International Ethics Case Competition in California, along with such universities as Oxford, INSEAD, the University of California - Irvine, etc, where its students became finalists and won first place in the competition, thus achieving international recognition of the quality of education provided at GBSB Global. Lees Minder
Barcelona , Madrid + 1 Meer Minder