Master in toerisme en hospitality management in Barcelona

Algemeen

Beschrijving van opleiding

COVID-19 reactie:

Stel je studieplannen niet uit. Begin je educatieve reis door je in te schrijven op onze online campus en kom in de herfst of winter naar Barcelona of Madrid. Blended learning is beschikbaar voor intakes in juli en oktober.

Waarom Master in toerisme en hospitality management in Barcelona

Gastvrijheid en toerisme is een van de snelstgroeiende industrieën in de zakenwereld. Het is goed voor meer dan 10% van het wereldwijde bbp en heeft wereldwijd meer dan 300 miljoen mensen in dienst. Met zulke enorme aantallen en wereldwijde dekking, kan iedereen een geschikte baan vinden voor hun gewenste behoeften. Vooral als het in zo'n gevarieerde en snelle levendige stad als Barcelona ligt!

De Master in Tourism & Hospitality Management aan de GBSB Global Business School biedt je praktische ervaring in alle stadia van je studie. De school biedt leren door methodologie te doen - je krijgt de vereiste kennis en vaardigheden door deel te nemen aan echte hospitality management-projecten.

Als onderdeel van het Tourism & Hospitality Management-programma krijgen GBSB Global studenten directe toegang tot een verscheidenheid aan evenementen en bedrijfsvertegenwoordigers in de branche. Na succesvolle afronding van het masterprogramma werken en studeren onze afgestudeerden bij enkele van de beste toerisme- en horecabedrijven ter wereld.

GBSB Global Business School uzelf van de concurrentie met GBSB Global Business School :

 • Bestudeer bedrijfsinnovatie in een business school waar 'digitaal' centraal staat. GBSB Global is de enige instelling voor hoger onderwijs in Spanje die door Microsoft is erkend als leider in digitaal onderwijs;
 • Verkrijg een differentiële kwalificatie met Microsoft Imagine Academy - GBSB Global bereidt studenten voor op het voldoen aan de vraag van de markt naar digitale technologieën.

programma beschrijving

Het Master in Tourism & Hospitality Management in Barcelona-programma biedt geavanceerde inzichten in de toeristenindustrie en biedt studenten de mogelijkheid om hun kennis en interesses op het gebied van hospitality management te ontwikkelen in een van de meest opwindende en populaire toeristische bestemmingen in Europa - Barcelona.

De Master in Toerisme en Hospitality Management in Barcelona biedt uitgebreide perspectieven op toerisme door verschillende sectoren in de industrie aan te pakken, van wereldwijde toeristische bedrijven en duurzaam toerisme tot marketing van bestemmingen en opkomende ondernemingen in internationaal toerisme en gastvrijheid.

In Barcelona, een van Europa's belangrijkste toeristische centra, leren studenten van en netwerken ze met lokale industriële leiders van beroemde hotelketens en bedrijven zoals W Hotel, Mandarin Oriental Hotel, Booking.com en nemen ze deel aan grootschalige evenementen zoals The International Tourism Trade Fair . Dit is een van de eerste toeristische beurzen ter wereld en een wereldwijd ontmoetingspunt voor toeristische professionals van over de hele wereld.

Studenten met een Master in Toerisme en Hospitality Management zijn in staat om de industrie binnen te stappen die bereid is om de huidige uitdagingen aan te gaan waarmee professionals uit de industrie worden geconfronteerd. Als onderdeel van het onderwijsproces krijgen alle studenten de kans om hun eigen hospitality-evenement te organiseren en te organiseren. Masterstudenten zullen volledig verantwoordelijk zijn voor het hele proces: van het bedenken van een gloednieuw idee tot het samenstellen van een evenement en het organiseren van een evenement.

Bekijk de Tourism Sustainability Conference die vorig jaar werd georganiseerd door onze Master in Tourism & Hospitality-studenten!

Belangrijkste feiten

 • Duur van het programma - 9 maanden
 • Taal van het programma - Engels
 • Inname - oktober, januari, april / jaar
 • Formaat - Intensief, 's Avonds
 • Locatie - Barcelona, ​​Spanje

Programma Hoogtepunten

 • Bedrijfsbezoeken en excursies
 • Faculteit met industrie-ervaring
 • Praktische kennis toepasbaar op een wereldwijde schaal
 • International Student Body (studenten uit meer dan 70 verschillende landen)
 • Exclusieve toegang tot internationale zakelijke, mode- en luxe-industrie-evenementen
 • Carrièremogelijkheden bij topbedrijven voor toerisme en horeca over de hele wereld

Doelstellingen van het programma

 1. Het meest relevante curriculum bieden dat de meest innovatieve leringen en praktische kennis bevat die wordt toegepast op toerisme en hospitality management
 2. Studenten voorbereiden op concurrerende markten over de hele wereld met een opleiding gericht op een mondiaal businessperspectief en cultureel bewustzijn
 3. Studenten ontwikkelen tot toekomstige leiders in de bedrijfswereld door pertinente branchekennis te bieden die kan worden toegepast op toeristisch en gastvrijheidsmanagement
 4. Studenten leren hoe ze succesvolle besluitvormers kunnen zijn door ze bloot te stellen aan voorbeelden uit de echte wereld door middel van industriële bezoeken, bedrijfspresentaties, wereldwijde studiereizen en meer
 5. Een opleiding afleveren met een sterke filosofie ingebed in bedrijfsethiek en duurzaamheid

Waarom GBSB Global ?

 • Wereldwijde diversiteit | Studenten uit 70 landen en faculteit uit 20 landen .
 • De enige business school in Spanje met een internationale accreditatie van ASIC.
 • De 1 ste en enige officiële Microsoft School in Spanje, goedgekeurd door Microsoft als een leider in digitale onderwijs, de studenten met de meest state-of-the-art leerervaring vanaf de eerste dag.
 • Officiële Microsoft Showcase School.
 • Door Newsweek Magazine erkend als leider op het gebied van wereldwijd onderwijs .
 • Staat op nummer 1 in Europa in de Guide to Sustainability Schools.
 • Officieel lid van de Europese Raad voor bedrijfseducatie (ECBE).
 • De enige business school in Barcelona en Madrid met de status van ACCA Computer Based Examination Center.
 • Lid van de Raad voor Accreditatie voor Business Schools and Programs (ACBSP), VS.
 • Opgenomen als een van de beste business schools in Europa door MYBS (Mind Your Own Business School).
 • Repetitieve winnaar van de International Business Ethics Case Competition, VS.
 • Focus op innovatie | Van lesmethodes, cursuscurriculum en workshops tot volledig gedigitaliseerde onderwijsomgeving, alles draait om innovatie en een uitdagende status-quo.
 • Inzetbaarheid en carrièremogelijkheden | Praktische kennis en vaardigheden, loopbaanbegeleiding en individuele coachingsessies.

Carrièremogelijkheden

Ontwikkel je carrière in deze opwindende industrie met de Master in toerisme en hospitality management in Barcelona

Beheer van voedsel en dranken

Verantwoordelijk voor alles wat met F&B te maken heeft, van het bestellen van producten tot het inhuren van personeel en het balanceren van winst- en verliesfiches. De carrière vereist uitzonderlijke sociale en analytische vaardigheden. De ideale kandidaat is georganiseerd, kalm onder druk, servicegericht en zakelijk ingesteld.

Restaurant Management

Een dynamische positie die leidt een team van medewerkers die eten en drinken bedienen. Een dag in het leven van een restaurantmanager kan van het proeven van wijnen met verschillende distributeurs tot het afhalen van tafels op een drukke nacht gaan. Ook staat de verantwoordelijkheid voor de algehele functie van de bewerking, inventaris, bestellen en budgetteren vaak bovenaan de lijst met taken van de manager.

Event Management: concerten, festivals en tentoonstellingen

Evenementplanning en projectbeheer voor grootschalige evenementen. Deze rol bestaat uit het bestuderen van het merk, het identificeren van de doelgroep, het bedenken van het evenementconcept en het coördineren van alle technische aspecten voordat een evenement wordt gelanceerd of gehost.

Hoteloperaties: banket en conferenties

Een veeleisende, maar energieke carrière in hotels, resorts en conferentiecentra die ruimtes opzetten en evenementen verzorgen. Als u het leuk vindt om een evenement vanaf de eerste planningsfase tot het einde te zien worden uitgevoerd, is dit misschien iets voor u. Van het organiseren van een NGO-gala voor 500 gasten tot het vergroten van het bewustzijn voor humanitaire hulp tot politieke recepties en bedrijfsfeesten, uw klanten veranderen voortdurend en creëren een unieke omgeving die nooit saai is.

Bruiloft coördinatie

Het komt allemaal neer op details en het opbouwen van relaties. Bruiden willen vertrouwen hebben in hun bruiloftscoördinator en daarbij moet dit individu extreem georganiseerd zijn en graag speciale evenementen met veel bewegende onderdelen uitvoeren, waarbij een behoefte aan zowel structuur als creativiteit op de werkplek in evenwicht wordt gehouden. Een lonende carrière voor de juiste persoon, blijvende herinneringen maken.

Of ... Start uw eigen bedrijf!

De lucht is de limiet. Wat je ook droomt, je kunt creëren. Van het openen van een restaurant in Miami tot het aanbieden van sightseeingtours door het Vaticaan in Rome, er komt geen eind aan de mogelijkheden in de toerisme- en horecabranche. Met een beetje vindingrijkheid, goed zakelijk inzicht en creatief genie kun je een eigen bedrijf beginnen en tot grote hoogten opschalen.

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools a ... Lees meer

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools and has been recognized as a Leader in Global Education by Newsweek Magazine in December 2012. GBSB Global has been the only graduate school in Spain invited to participate in the International Ethics Case Competition in California, along with such universities as Oxford, INSEAD, the University of California - Irvine, etc, where its students became finalists and won first place in the competition, thus achieving international recognition of the quality of education provided at GBSB Global. Lees Minder
Barcelona , Madrid + 1 Meer Minder