Master in toegepaste economie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Doelstelling

Primaire discipline masteropleiding van de toegepaste economie is gericht op het ontwikkelen van de high-level talenten die zowel bekwaamheid en politieke integriteit hebben om zich te bezighouden met de theorie en het beleidsonderzoek, analyse en beheer van de economische operatie in de economische managementafdelingen van de overheid, ondernemingen, en wetenschappelijke onderzoekseenheden, vereisen afgestudeerden:

  • Om de gespecialiseerde stichting theorie en de professionele kennis van het systeem onder de knie te krijgen, de dynamiek van de academische grens te begrijpen, kunnen hoger onderwijs, wetenschappelijk onderzoek en gespecialiseerd management van economisch-economische disciplines mogelijk zijn.
  • Om een vreemde taal te beheersen, kun je vakkundig professioneel lezen en schrijven.

Het hoofddoel is om de afgestudeerden te cultiveren met een gevoel van innovatie, internationale samenwerking, humanistische kwaliteit, professionele ethiek en verantwoordelijkheid voor de samenleving. De doelstellingen van dit programma vereisen dat de afgestudeerden de fundamentele theorieën over het ontwerp en de fabricage van werktuigbouwkunde beheersen en de capaciteiten hebben om de theorie in de praktijk toe te passen en om gekwalificeerd te zijn in het ontwerpen en produceren, wetenschappelijke en technologische ontwikkeling, onderzoek voor toepassing en operationeel management.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

WUT is one of the leading Chinese universities under the direct administration of the Ministry of Education and one of the universities in the country’s construction plan of world-class universities a ... Lees meer

WUT is one of the leading Chinese universities under the direct administration of the Ministry of Education and one of the universities in the country’s construction plan of world-class universities and first-class disciplines. Lees Minder