Master in technisch leiderschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BREID UW TECHNISCHE KENNIS EN ZAKELIJKE VAARDIGHEDEN UIT IN SLECHTS 12 MAANDEN

De Master of Engineering Leadership (MEL) -graad is voor praktiserende professionals die een concurrentievoordeel willen behalen. Met zijn unieke combinatie van UBC Faculty of Applied Science-cursussen op universitair niveau en de Robert H. Lee Graduate School-cursussen van UBC Sauder, geeft deze hybride professionele masteropleiding je de vaardigheden en het vertrouwen om je carrière in nieuwe richtingen te brengen.

LOODVERANDERING

DAG JEZELF UIT OM PERSOONLIJKE EN PROFESSIONELE GROEI TE BEREIKEN

Elk sectorspecifiek MEL-programma van 12 maanden is ontwikkeld met industriële partners om te voldoen aan de behoeften van de vooruitstrevende organisaties en professionals van vandaag. Deze multidisciplinaire technische en bedrijfsprogramma's stellen u in staat om uw professionele netwerk op te bouwen, aan door de industrie geleide projecten te werken, samen te werken met getalenteerde collega's en te leren van bekroonde docenten en veranderingsmakers in de branche.

DEFY CONVENTION

ERVAAR DE TOEKOMST VAN HET ONDERWIJS IN ENGINEERING EN LEIDERSCHAP

De MEL, een innovatieve hybride professionele opleiding, combineert technisch onderwijs op graduate niveau met de ontwikkeling van leidinggevend leiderschap. Als MEL-afgestudeerde ga je aan de slag met de technische en zakelijke vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken in je carrière en innovatie in je branche te stimuleren.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of British Columbia (UBC) is a global centre for teaching, learning and research, consistently ranked among the top 20 public universities in the world and recently recognized as North ... Lees meer

The University of British Columbia (UBC) is a global centre for teaching, learning and research, consistently ranked among the top 20 public universities in the world and recently recognized as North America’s most international university. Lees Minder