Master in supply chain management en logistiek

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De huidige mondiale en concurrerende economische context vereist grotere efficiëntie, snelheid en productiviteit van bedrijven en organisaties. De afdelingen Logistiek en Supply Chain houden toezicht op de stroom van informatie en goederen van de leverancier tot aan de eindklant. Als zodanig spelen ze een doorslaggevende rol bij het bereiken van een hogere mate van efficiëntie en directheid bij het verlenen van een dienst of het concurrerend maken van een product op de markt.

Op hun operationele afdelingen hebben bedrijven behoefte aan veelzijdige professionals die de meest geavanceerde managementtechnieken beheersen, die volledig kunnen profiteren van technologische informatiesystemen en die ook weten hoe ze nieuwe zakelijke niches kunnen detecteren en zelfs nieuwe markten kunnen aanboren, indien nodig. .

De Master in Supply Chain Management van EAE zal je toerusten om met succes verantwoordelijke posities te bekleden in de operaties van een bedrijf, waardoor je het veelzijdige professionele profiel krijgt dat nodig is om met zekerheid te opereren op het gebied van inkoop, planning, productie, logistiek, en distributie. Het programma is ontworpen om uw professionele carrière maximaal te verbeteren. Het bereidt u ook voor om te slagen voor het examen voor SCPro 1-certificering van de CSCMP.

Aan het einde van het programma heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan een tweewekelijks woonprogramma aan de Hogeschool van Amsterdam in Nederland.

138638_pexels-photo-906982.jpeg

Redenen om EAE 's Business School Master in Supply Chain Management te volgen

 1. SCPro professionele certificering
  Het lesprogramma en het lesmateriaal over de master zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat studenten die willen het SCPro Level 1-certificaat met succes kunnen behalen.


 2. Woonprogramma in Amsterdam
  Aan het einde van de lesperiode kun je een residentieel programma van twee weken volgen met een specialisatiecursus over "Supply Chain Solutions & Challenges" aan de Amsterdam School of International Business (Nederland). Residentieel programma met extra kosten.


 3. Ervaringscomponent
  We hebben een bij uitstek praktisch programma ontworpen waarop u kunt profiteren van een uitgebreid programma van bedrijfsbezoeken, waaronder onder meer 3M, DHL, Dimoes, Teknia en Metro de Madrid.


 4. Internationaal talentprogramma
  Als uw doel internationale professionele ontwikkeling is, krijgt u de maximale zichtbaarheid bij de multinationals die met EAE via de Employment Workshops en interviews met headhunters en internationale recruitmentconsultants.

Kenmerken

 • Top 25 Business Schools in de wereld - América Economía Ranking 2019
 • 2e beste business school in Spanje - Merco 2019
 • 103 verschillende nationaliteiten in 2018
 • Sinds 1958 zijn er +77.000 professionals gevormd
 • Top 25 beste projectmanagementmeesters ter wereld QS Global Masters Ranking 2019

138639_pexels-photo-1543924.jpeg

Werkgelegenheidsverslag

 • 85% van de studenten ontving nieuwe vacatures na het voltooien van hun master
 • 98% van de EAE studenten die stage lopen, vinden hun plaatsing via de afdeling Professional Careers
 • Meer dan 7.000 aanbiedingen voor werk en stage gepost in 2018
 • Top 5 wervingsbedrijven van 2018: LVMH, Schneider Electric, Nestlé, Repsol y Coca Cola

Financieringsregelingen en beurzen

Bij EAE weten we dat getalenteerde studenten ons inspireren en als een drijvende kracht achter de vooruitgang van onze gemeenschap fungeren. EAE subsidies belonen hun inspanningen op weg naar excellentie en versterken onze toewijding aan gelijkheid en sociale rechtvaardigheid door de beschikbare mogelijkheden voor toegang tot onze educatieve programma's uit te breiden.

 • 25% van de studenten krijgt financiële steun
 • 12 maanden renteloze financiering
 • 4 verschillende soorten EAE beurzen
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Lees meer

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Lees Minder
Barcelona , Madrid , Barcelona , Madrid , New York , Sjanghai + 5 Meer Minder