Master in sponsoring, organisatie van evenementen en protocol

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De Master in sponsoring, organisatie van evenementen en protocol heeft tot doel professionals en managers op te leiden die zakelijke projecten leiden die gericht zijn op de planning en het beheer van verschillende soorten evenementen (met name acties van vergaderingen, incentives, conferenties en tentoonstellingen, evenals congressen en conventies, professionele beurzen), beheers je de concepten van protocol en communicatie en public relations-strategieën en genereer een toeristische ontwikkeling die gericht is op het hoogwaardige zakentoerisme-segment, evenals met het zakelijke perspectief dat nodig is om efficiënt te zijn in besluitvorming.

De Master wordt onderwezen in Barcelona als een zakelijke bestemming en congressen van wereldklasse, zoals het Mobile World Congress, Bridal Week of de City Innovation Summit, die wordt gebruikt voor de praktische levering van bepaalde onderwerpen.

106823_5.jpg

Redenen om de Master of Organization of Events, Protocol and Business Tourism te studeren

managementvaardigheden

 • Managementervaring: de student zal de basisvaardigheden ontwikkelen om projecten effectief te beheren, de "Soft Skills".
 • Organisatie van echte evenementen: de studenten van de master's degree zijn verantwoordelijk voor het organiseren van de evenementen en het protocol van de school. Onder andere acties namen studenten in eerdere uitnodigingen deel aan de organisatie van de Dag van het Boek.
 • Personal brand management: Het programma omvat de ontwikkeling van vaardigheden op het gebied van personal brand management, die van invloed zijn op het leren van persoonlijke marketingtechnieken en inzetbaarheid, om professionele kansen in Spanje of in andere landen te detecteren. .
 • Stressmanagementtechnieken: het programma omvat verschillende sessies over stressmanagementtechnieken, een essentiële vaardigheid voor elke manager van de organisatie van evenementen, waarvan het effectieve psycho-emotionele evenwicht afhankelijk is van effectief teammanagement.
 • maandelijkse vergaderingen met bestuurders van verschillende afdelingen of CEO's van bedrijven die de sector vertegenwoordigen.

woon-

 • Campus naar campus: mogelijkheid om een deel van het programma op de andere campus uit te voeren. Interchange Barcelona-Madrid (accommodatie en verplaatsing niet inbegrepen).

Inzetbaarheid en ondernemerschap

 • De student die een eigen bedrijf wil starten, heeft toegang tot het project Ondernemers om advies te krijgen.
 • Training gericht op inzetbaarheid: loopbanen van professionele loopbanen, week van inzetbaarheid, tewerkstellingsforum, afstudeerprogramma, onder andere (op afroep).

Hulp bij beurzen

 • Uitgebreid programma van bezoeken aan beurzen, evenementen en organisaties: in vorige oproepen bezochten de meesterstudenten de IBTM- en Alimentaria-beurzen, het Dalí-museum in Figueres, het avonturenpark Portaventura en de TV3-marathon, waarin ze samenwerkten met de organisatie van de campagne tegen obesitas.

Andere openstaande waarden

 • Onderzoeksgroep: Een deel van de onderwijsfaculteit van de master is geïntegreerd in de Multidisciplinaire Onderzoeksgroep Toerisme van EAE (GRIT- EAE ).
 • Seminars in Hospitality (Barcelona) of Duurzaamheid (Madrid).
 • Talen: Engels of Frans om uit te kiezen.

Redenen voor de Master in Organisatie van Evenementen, Protocol en Zakelijk Toerisme van EAE Business School

 1. Tourism Skills Development Program
  Programma voor de ontwikkeling van managementvaardigheden: Tourism Skills Development Programme (TSDP).


 2. Internationaal wonen
  De student heeft de mogelijkheid om een internationaal woonresidentie in Saxion (Nederland) te houden. (extra kosten)


 3. Wereldorganisatie voor toerisme (UNWTO)
  Lid aangesloten bij de World Tourism Organisation (WTO), een maatstaf voor global tourism governance.


 4. Spaanse vereniging van toeristische professionals (AEPT)
  Lid van de Spaanse vereniging van toeristische professionals (AEPT).

106824_Sintitulo-1.jpg

Vereisten en toelating

Triple titratie

Mensen die het programma met succes afronden, behalen de masterdiploma in sponsoring, evenementenorganisatie en protocol door EAE Business School en Ostelea School of Tourism & Hospitality. Bovendien zullen deelnemers die voldoen aan de vastgestelde academische vereisten een masterdiploma in internationaal toerismebeheer behalen, met een specialiteit in internationaal management van zakelijk en evenemententoerisme, van de Universiteit van Lleida

Om de kwalificaties van universiteiten te behalen, is het noodzakelijk om te voldoen aan de vereisten die beide instellingen vragen.

toelating proces

Het fundamentele doel van onze opnames proces is om de geschiktheid van de kandidaten te garanderen, door middel van hun professionele en academische curriculum. Alle deelnemers moeten het meeste uit deze leerervaring te krijgen, door middel van een context waarin het mogelijk om een ​​lange-termijn relatie met klasgenoten, docenten en alumni te ontwikkelen.

Om het toelatingsproces te starten, is het noodzakelijk om het bijbehorende formulier in te vullen, zodat het profiel van de kandidaat kan worden beoordeeld door onze Academische Commissie. Als het toelatingsbesluit van de Academische Commissie aan de Master in Sponsoring, Organisatie van Evenementen en Protocol positief is, kan de kandidaat zijn / haar inschrijving voor deze Master formaliseren.

106809_proceso-admision-eae_1.jpg

Carrièremogelijkheden

Career Services Beroepen EAE Business School is verantwoordelijk voor het scheppen van nieuwe banen die u begeleidt en begeleidt studenten met een analyse van hun profiel, om hun carrière doelen te bereiken en hun verwachtingen en belangen aan te passen aan de arbeidsmarkt.

De afdeling Carrière organiseert ook evenementen om de inzetbaarheid te bevorderen, zoals het online werkgelegenheidsforum; de Bank of Opportunities met meer dan 6000 vacatures die elk jaar worden gepubliceerd; of het International Talent Programme, gericht op studenten die internationale ontwikkeling en zichtbaarheid zoeken in multinationale bedrijven, met workshops en interviews met headhunters uit verschillende delen van de wereld. EAE ook deel aan de inzetbaarheidsprogramma's van merken met grote projectie, zoals L'Oreal, Banco Sabadell, Leroy Merlin, Kyocera, Schneider Electric, IBM, waar studenten toegang toe hebben.

Enkele gegevens uit ons werkgelegenheidsrapport

 • 93% van de studenten vindt werk binnen zes maanden na afronding van de opleiding
 • 34% verhoogde hun salaris tot 30% een jaar na het behalen van de masteropleiding
 • 67% van de studenten heeft via een aantal van de beschikbare routes via EAE Business School een baan gekregen
 • 74% accepteert een nieuwe beroepsaanbieding na het afstuderen
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Lees meer

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Lees Minder
Barcelona , Madrid , Barcelona , Madrid , New York , Sjanghai + 5 Meer Minder