Master in robotica en autonome systemen

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De MSc Robotics en Autonomous Systems zijn ontworpen om studenten uit te rusten met de geavanceerde kennis en vaardigheden om de innovatieve oplossingen te ontwikkelen die vereist zijn door de snel opkomende wereldwijde industrie in Robotics and Autonomous Systems (RAS).

Het programma beoogt de mogelijkheid te bieden om de bestaande kennis van studenten over computerprogrammering en wiskundige kaders te verbeteren en toe te passen door middel van laboratoriumworkshops, lezingen, debatten en onafhankelijk onderzoek.

De cursus veronderstelt vertrouwdheid met programmeerconcepten en het ondersteunende wiskundige raamwerk, terwijl geavanceerde concepten worden gepresenteerd die specifiek betrekking hebben op het computerdomein.

Hoe je bestudeert

Studenten in dit programma kunnen een mix van verschillende onderwijs- en leerbenaderingen ervaren. Het programma is gericht op de ontwikkeling van vaardigheden door middel van praktische workshops in het laboratorium, en academische kennis door middel van debat, lezingen, discussie en persoonlijk onderzoek.

Modules gaan uit van vertrouwdheid met programmeerconcepten en het ondersteunende wiskundige framework terwijl ze geavanceerde concepten presenteren die specifiek betrekking hebben op het computerdomein.

Elke module bestaat doorgaans uit 12 weken studie. Deze keer omvat een ondersteunend lectuurprogramma, een reeks ondersteunde laboratoriumsessies en tijd voor het afronden van opdrachtoefeningen en examens. De wekelijkse contacturen voor dit programma kunnen variëren afhankelijk van de individuele gekozen module-opties en het stadium van de studie.

Het programma wordt ondersteund door online toegang tot lesmateriaal en gerelateerde informatie.

De postdoctorale niveau studie omvat een aanzienlijk deel van de onafhankelijke studie, het verkennen van het materiaal behandeld in lezingen en seminars. Als algemene gids wordt van de studenten verwacht dat ze elk uur in de klas ten minste twee-drie uur besteden aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

Het programma wordt op verschillende manieren beoordeeld, inclusief tests in de klas, cursussen, projecten en examens. De meeste beoordelingen zijn gebaseerd op cursussen, wat de praktische en toegepaste aard van de informatica weerspiegelt. Het onderzoeksproject in de laatste fase biedt de mogelijkheid zich te specialiseren en een werk van grote complexiteit af te ronden.

Beoordeling Feedback

Het beleid van de University of Lincoln over evaluatiefeedback is erop gericht ervoor te zorgen dat academici je in-course evaluaties snel aan je teruggeven - meestal binnen 15 werkdagen na de inzenddatum.

Toelatingseisen

Eerste of tweede klasse honours graad in computerwetenschappen of een verwante discipline. Dit kan onder meer Engineering, Maths en andere Science and Technology onderwerpen met een aanzienlijk element van computerprogrammering.

Internationale studenten hebben de Engelse taal op IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder