Master In Reclame

Raffles Milano - International Fashion and Design School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master In Reclame

Raffles Milano - International Fashion and Design School

Tien geweldige maanden. Tien topbureaus in de collegezaal, elke maand een. Tien unieke kansen om te leren door te doen, van elleboog tot elleboog met de beste. De Raffles Milano Masters: iemand heeft ze eindelijk verzonnen.

Waarom?

De monoliet is aan het afbrokkelen. Reclame zoekt naar nieuwe manieren om mensen te bereiken, die meer alert en streetwise zijn dan in het verleden. Eens was er veel geld en een paar media. Tegenwoordig is het precies het tegenovergestelde en vanuit het vaste blok van regels en methoden uit het verleden, moeten we nu snel doorgaan naar een advertentie die als een vloeistof kan stromen in alle ruimtes die door technologie beschikbaar worden gemaakt.

Professionele kansen

We willen beoefenaars van theoretische paden die elders door anderen zijn gebouwd niet verhogen, maar actieve, effectieve, verantwoordelijke adverteerders die klaar staan ​​om de last van elke fase van het ontwikkelen van een idee op zich te nemen, van briefing tot publicatie en feedback verzamelen. Aan het einde van de cursus kunnen studenten werk vinden in grote Italiaanse en internationale groepen, dienstverlenende bedrijven, adviesbureaus en ook NGO's en onderzoeksinstituten, maar ook de uitdaging aangaan en een eigen bedrijf beginnen.

Wie zou moeten bijwonen

Deze cursus is bedoeld voor studenten met een diploma op het eerste niveau en / of professionele ervaring in gebieden die verband houden met beeldontwerp, reclame, communicatie en marketing en in het algemeen voor iedereen die denkt dat communicatie een levensvatbare carrièrekeuze is en een krachtig hulpmiddel voor individuele groei. . Deelnemers omvatten zowel copywriters, art directors en account executives van de agentschappen van de toekomst, maar ook aspirant corporate communicatie managers.

leerplan

Als je de top wilt bereiken, leer dan van degenen die er al zijn. Onze studenten hebben een kans om een ​​volledig beeld te krijgen van nieuwe benaderingen van merkopbouw, die zij aan zij werken met de professionals die vooroplopen in de huidige markt. De cursus analyseert communicatietechnieken die het merk ondersteunen, waaronder enkele die minder frequent zijn - maar cruciaal - zoals crisisbeheersing en verdedigingsmethoden tegen nep-branding. Aan het einde van de cursus hebben studenten een duidelijke waardering voor de stand van de techniek van adverteren.

Onderwerpen

 • briefing
 • Analyse van productkarakteristieken.
 • Ideeën technieken stimuleren.
 • Copywriting.
 • Kunstrichting.
 • Layout en storyboard.
 • Presentatie.
 • Idee levensvatbaarheid (campaign-ability).
 • Productie.

Endorsements

Voor de kwaliteit en effectiviteit van zijn didactisch model is deze Masters-cursus goedgekeurd door:

Ontwerp docenten

Rechtstreeks leren van beoefenaars is de beste manier om de meest geavanceerde visies en methoden bij de bron op te nemen. In tegenstelling tot conventionele Masters, brengen de Raffles Milano Masters praktische kennis rechtstreeks in de collegezaal, met tien marktleidende instanties die de lessenaar bezetten in de loop van de tien maanden.


project
M

project
DLVBBDO
Reclamebureau
dlvbbdo.com
project
Ogilvy

Docenten in methode

Er zijn enkele soorten praktische en theoretische kennis en vaardigheden die niet van de ene op de andere dag kunnen worden geleerd, maar die op maat moeten worden gemaakt. Je weet nooit wanneer je ze nodig hebt, maar één ding is zeker: dat zal je wel.

Methode
Giovanni Pelloso
Historicus en criticus
giovannipelloso.Linkedin

bedrijven

In bijna dertig jaar werk heeft de Raffles Group een substantieel netwerk van partners opgebouwd die deelnemen aan onze driejarige en masterscursussen. De reputatie van deze firma's en de kwaliteit van de relaties die zij met hen hebben ontwikkeld, vormen een garantie voor een beslist vruchtbare ontmoeting tussen onderwijs en bedrijfsleven.

Adidas, Aigner, Bstrong>master@raffles-milano.it/h2>strong>master@raffles-milano.itRaffles Milano haar studenten uit om kennis te maken met een van de belangrijkste persoonlijkheden die het stadium van design, stijl en designcultuur bewandelen. Het horen van de verhalen en ideeën die de markt beïnvloeden en onze mindset aanjagen - rechtstreeks uit de mond van het paard - is een geweldige kans die inhoud toevoegt aan onze academische programma's. Hier is de agenda van vergaderingen voor het komende jaar.strong>master@raffles-milano.itp>Het maximale aantal studenten dat kan inschrijven voor elk van onze mastercursussen is 20.strong>master@raffles-milano.itn twee fasen. De eerste selectie is een screening op basis van de documentatie ontvangen van de student. Als de aanvraag voldoet aan de vereisten, wordt een individueel interview afgesproken met de cursusleider.strong>master@raffles-milano.itudt rekening met alle elementen die bijdragen aan het profiel van een persoon: portfolio, eerdere studies, werkervaring, buitenschoolse activiteiten en presentatiesbrieven.strong>master@raffles-milano.itstrong>master@raffles-milano.iteke en / of professionele portfolio,strong>master@raffles-milano.itn eerdere studies,strong>master@raffles-milano.itorkshops bijgewoond,strong>master@raffles-milano.it het Engels,strong>master@raffles-milano.itr Italiaanse of andere EU-lidstaten studenten,strong>master@raffles-milano.iting van de aanvraagkosten van 100 euro blijkt.strong>master@raffles-milano.itlle kandidaten de documentatie voor toelating sturen naar strong>master@raffles-milano.itles-milano.it">strong>master@raffles-milano.it

Vul voor meer informatie het formulier 'Info-aanvraag' in.

vergoedingen

 • Studenten uit de Europese Unie en EFTA:
  15.000 euro (totaal, inclusief belastingen).
  Inschrijfgeld: 3.000 euro
  Collegegeld: 12.000 euro
 • Extra-Europese studenten:
  19.000 euro (totaal, inclusief belastingen).
  Inschrijfgeld: 3.000 euro
  Collegegeld: 16.000 euro
 • Aanvraagkosten:
  Kandidaten die willen toelating tot onze masteropleidingen aanvragen moeten een inschrijfgeld van 100 euro betalen.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Italiaans


Laatst bijgewerkt op January 12, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Nov. 2018
Duration
Duur
10 maanden
Voltijd
Price
Prijs
15,000 EUR
Studenten uit de Europese Unie en EFTA (totaal, inclusief belastingen); 19000 euro Studenten van buiten de Europese Unie (totaal, inclusief belastingen).
Locations
Italiƫ - Milaan, Lombardije
Startdatum : Nov. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Nov. 2018
Italiƫ - Milaan, Lombardije
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan