Master in publiekrecht (scriptie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

In het masterprogramma Public Law is de instructietaal Turks . Publiek masterprogramma wordt aangeboden als twee opties met en zonder scriptie. Tegenwoordig veranderen zowel mondiale als lokale juridische problemen, worden ze steeds complexer en vereisen ze meerdere benaderingen op basis van verschillende rechtsdisciplines. Het masterprogramma publiekrecht , dat tot doel heeft advocaten op te leiden die oplossingen voor deze problemen kunnen bieden, is bedoeld om afgestudeerden een veelzijdig perspectief te bieden op de juridische kwesties in het curriculum, dat de huidige problemen van het recht, evenals filosofie en politiek omvat. cursussen.

123855_hammer-5ee0d74143_640.jpg

Graduate School of Social Sciences

Antalya Bilim University Instituut voor Sociale Wetenschappen is sinds 2014 actief. Ten eerste is met het MBA-programma de academische en sectorale kennis van de leiders en leiders van de toonaangevende instellingen van Antalya en de omliggende steden doorgegeven aan de studenten in internationale normen. Onze universiteit, die de technologische ontwikkelingen van de snel ontwikkelende wereld op de voet volgt en toepast, biedt haar studenten de nieuwste technologische klaslokalen en systemen.

Antalya Bilim University Instituut voor Sociale Wetenschappen van Antalya Bilim University streeft ernaar zijn programma's elke dag te verrijken en onderwijs te bieden aan studenten zoals vereist door het globaliseringsproces. Ons instituut zet zijn snelle ontwikkeling voort door nieuwe leden aan zijn personeel toe te voegen, bestaande uit competente namen van hun vakgebied.

Na zijn afstuderen aan de afdeling Bedrijfskunde vervolgde hij zijn thesis- en niet-thesisprogramma's op het gebied van privaatrecht, publiekrecht, mondiale politiek en internationale betrekkingen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

ABU is a research university that offers interdisciplinary master and Ph.D. programs over a wide range of subjects.

ABU is a research university that offers interdisciplinary master and Ph.D. programs over a wide range of subjects. Lees Minder