Master in publiek beleid

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Heeft u de ambitie om de analyse van openbaar beleid te beïnvloeden? U kunt uw diploma afstemmen op uw doelen, door middel van keuzevakken of door een gerichte concentratie te kiezen en u voor te bereiden op het nemen van beleidsbeslissingen met behulp van analyses. Deze opleiding staat momenteel op nummer 14 door US News en World Report.

programma beschrijving

Toegekende graad: MPP Public Policy

Het MPP-programma stelt studenten in staat om de studie van openbaar beleid te benaderen met een focus op openbaar beleid in de stedelijke omgeving. De masteropleiding in openbaar beleid bereidt studenten voor op professionele carrières als beleidsanalisten en leiders in de openbare dienst die betrokken zijn bij de formulering, goedkeuring, implementatie en evaluatie van openbaar beleid op alle niveaus van de overheid en in de private en non-profitsector. Het programma kan ook dienen als een platform voor de voorbereiding op doctoraatsstudies in openbaar beleid, openbaar bestuur, stadsstudies en andere gerelateerde programma's.

Studenten leren analytische technieken en conceptuele kaders om beleidskwesties te begrijpen en mogelijke oplossingen te identificeren, en om deze vaardigheden toe te passen op echte problemen --- vooral op de behoeften van steden in de regio. Studenten krijgen ook inzicht in het beleid dat kwesties als armoede, onderwijs, het milieu en openbare veiligheid aanpakt.

Het programma leidt mensen op om leiding te geven door positieve beleidsbeslissingen te nemen, de moeilijke vragen in verband met openbaar beleid aan te pakken en het proces van beleidsvorming, goedkeuring, implementatie en evaluatie te beheren. Aan het einde van de masteropleiding zijn studenten in staat de uitdagingen en dilemma's van overheidsbeleid, met name die van stedelijke gebieden, te identificeren, analyseren en interpreteren. Studenten zijn ook in staat beleidsanalyse te benaderen met een verscheidenheid aan kwantitatieve en kwalitatieve methoden en zijn bereid om innovatieve processen en instrumenten te ontwikkelen om met de veranderende realiteit van het overheidsbeleid om te gaan en problemen op mondiale, regionale en lokale schaal aan te pakken.

Gelijktijdige programma-opties

Studenten kunnen ervoor kiezen om hun eigen gelijktijdige graadcombinaties te creëren die passen bij hun interesses door tijdens of na hun eerste studiejaar samen te werken met hun studieadviseur. Sommige gelijktijdige combinaties zijn niet mogelijk vanwege de grote mate van overlapping in het curriculum; studenten moeten voor meer informatie contact opnemen met hun studieadviseur.

Deze graad wordt ook aangeboden als een gelijktijdig programma met een geïntegreerde hoofdkaart met het volgende:

 • Criminologie en strafrecht, MS
 • Duurzaamheidsoplossingen, MSUS
 • Stedelijke en milieuplanning, MUEP

Versnelde programma-opties

Met dit programma kunnen studenten in slechts vijf jaar zowel een bachelor- als een masterdiploma behalen. Het wordt aangeboden als een versnelde bachelor- en masteropleiding met:

 • Public Service and Public Policy, BS
 • Public Service and Public Policy (Business), BS
 • Overheidsdienst en openbaar beleid (criminologie), BS
 • Public Service and Public Policy (Emergency Management and Homeland Security), BS
 • Overheidsdienst en openbaar beleid (gezondheidsbeleid), BS
 • Public Service and Public Policy (Law and Policy), BS
 • Overheidsdienst en openbaar beleid (leiderschap en management zonder winstoogmerk), BS
 • Overheidsdienst en openbaar beleid (beheer van parken en recreatie), BS
 • Overheidsdienst en openbaar beleid (wetenschaps- en technologiebeleid), BS
 • Overheidsdienst en openbaar beleid (sociale dienstverlening), BS
 • Openbare dienst en openbaar beleid (duurzaamheid), BS

Voor toelating tot het afstudeerprogramma is een aparte aanvraag vereist. Tijdens hun eerste jaar worden in aanmerking komende studenten door hun academische afdelingen geadviseerd om te solliciteren.

Graad Vereisten

 • 42 credit-uren inclusief de vereiste sluitsteencursus PAF 509

Vereiste kern (27 kredieturen)

 • PAF 501 Public Service Research I (3)
 • PAF 502 Public Service Research II (3)
 • PAF 504 Micro-economie van openbaar beleid I (3)
 • PAF 505 Analyse van openbaar beleid (3)
 • PAF 540 geavanceerde beleidsanalyse (3)
 • PAF 541 Programma-evaluatie (3)
 • PAF 570 Micro-economie van openbaar beleid II (3)
 • PAF 573 Toegepaste econometrie (3)
 • PAF 574 Diversiteit, ethiek en leidende publieke verandering (3)

Keuzevakken (12 credit-uren)

 • Culminerende ervaring (3 kredieturen)

PAF 509 sluitstuk van openbaar beleid (3)

Aanvullende informatie over het curriculum

Studenten die zich inschrijven voor de kerncursussen Master of Public Policy moeten aantonen dat ze minimaal bekwaam zijn in statistiek en de Amerikaanse nationale overheid. Cursussen die worden gevolgd om competenties te vervullen, tellen niet mee voor de opleiding van 42 studiepunten. Het voltooien van vereiste vakken is geen vereiste voor toelating, maar moet binnen een semester na het starten van het programma worden voltooid.

Studenten moeten de academische eenheid zien voor een volledige lijst van goedgekeurde keuzevakken.

Toelatingseisen

Kandidaten moeten voldoen aan de vereisten van zowel het Graduate College als het Watts College of Public Service and Community Solutions.

Kandidaten komen in aanmerking om een aanvraag in te dienen voor het programma als ze een bachelor- of masterdiploma hebben behaald op een gerelateerd gebied van een regionaal geaccrediteerde instelling.

Kandidaten moeten een minimale cumulatieve GPA van 3,00 hebben (schaal is 4,00 = "A") in de laatste 60 uur van hun eerste bacheloropleiding, of kandidaten moeten een minimale cumulatieve GPA van 3,00 hebben (schaal is 4,00 = "A") in een toepasselijke masteropleiding.

Alle aanvragers moeten het volgende indienen:

 1. toelatingsexamen voor afgestudeerden en aanmeldingskosten
 2. officiële transcripties van alle niet-gegradueerde en afgestudeerde cursussen
 3. verbale, kwantitatieve en analytische scores op de GRE- (instellingscode: 4007) of GMAT-scores
 4. drie aanbevelingsbrieven
 5. geschreven verklaring
 6. bewijs van Engelse taalvaardigheid

Aanvullende toepassingsinformatie

Een aanvrager wiens moedertaal geen Engels is, moet een bewijs van Engelse taalvaardigheid overleggen, ongeacht zijn huidige verblijfsvergunning.

Ten minste twee van de drie aanbevelingsbrieven moeten afkomstig zijn van docenten of ander academisch personeel dat de academische prestaties van de aanvrager kan beoordelen.

De schriftelijke verklaring van één tot twee pagina's moet de onderwijs- en carrièredoelen van de aanvrager vermelden en zal ook worden gebruikt als een voorbeeld van de schrijfvaardigheid van de aanvrager.

Aanvragers kunnen ook een cv of andere documenten indienen.

Vergoedingen stijgen na de deadline.

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

The Watts College of Public Service & Community Solutions is made up of four schools and more than 20 research centers—all with a shared goal of advancing research and discovery of public value, a ... Lees meer

The Watts College of Public Service & Community Solutions is made up of four schools and more than 20 research centers—all with a shared goal of advancing research and discovery of public value, and furthering the economic, social, cultural, and overall health of the communities that we serve. Lees Minder
Central City , Arizona City + 1 Meer Minder