Master in projectmanagement

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wees degene die het gedaan krijgt

Coördineer de planning, de mensen, het proces en het product.

Elke organisatie heeft betrouwbare managers nodig die verantwoordelijkheid kunnen nemen voor het succes van een project. Daarom helpen we u bij Elmhurst een reeks kerncompetenties te ontwikkelen, zodat u projecten op tijd, binnen budget en volgens specificaties kunt leveren, op een groot aantal verschillende gebieden en beroepen.

Leren leiden in een collaboratieve wereld

Met een master in projectmanagement leer je om disciplines en functies te bereiken, de taal van iedereen te spreken, het team te coördineren. We leren u de tools en technieken die u nodig hebt om een project te overzien: budgettering en monitoring, communicatie en teambuilding, risicobeheer en besluitvorming.

Je neemt ook zakelijke keuzevakken om je kennisbasis te verbreden en je een dieper inzicht te geven in wat een bedrijf doet draaien.

Flexibel, passend bij uw leven

We begrijpen het druk, dit is een diploma op jouw voorwaarden. Ons EC Flex-formaat is een combinatie van online en on-campuslessen. Deze programma's worden tegelijkertijd uitgevoerd en online studenten zijn welkom om de campus te bezoeken voor lessen of vergaderingen. Bovendien worden alle colleges opgenomen en kunt u uw studies aanpassen aan uw planning en uw prioriteiten.

Energize Your Resume, Optimize Your Career

Het Graduate Certificate. Als het nu niet het juiste moment is voor een volledig masterdiploma, onderscheidt u uw referenties met een gediplomeerd certificaat in projectbeheer.

Klaar voor PMP®

Het projectmanagementprogramma van Elmhurst voldoet aan de onderwijsvereisten van het Project Management Institute (PMI) die nodig zijn om in aanmerking te komen voor het PMP®-examen. Een optionele PMP® review cursus is gratis beschikbaar voor afgestudeerden van het programma.

Een netwerk voor de rest van uw professionele leven

Je klasgenoten zijn professionals uit het bedrijfsleven die minstens drie jaar op de werkplek hebben gezeten. Je wint dus meer dan een vaardigheidstraining bij Elmhurst. Je krijgt een groot netwerk van leraren en mede-afgestudeerden die je gedurende je hele loopbaan ondersteunen en je verbinden met werkgevers in het hele gebied van Chicagoland. Je zult de grond raken getest, bewezen en klaar voor gebruik.

De juiste mensen aan uw zijde

De faculteit van Elmhurst is een ervaren leider in de sector die zich inzet voor het uitbreiden van je bereik, met veldwerk, verbindingen en hands-on ervaring.

109862_20190207YFmLF3MSaxHeURnT_KrUkY_large.png

Curriculum en cursusreeks

Studenten in Elmhurst's master in het projectmanagementprogramma zijn verplicht om 10 cursussen (acht kerncursussen en twee keuzevakken) met succes af te ronden, voor een totaal van 7,50 credits (30 semesteruren).

Studenten die het MPM-programma voltooien, komen in aanmerking om zich in te schrijven voor een gratis PMP examenvoorbereidingscursus om zich voor te bereiden op PMP-certificering.

Benodigde cursussen

 • MBA 500 Organizational Management
 • MBA 504 Financieel Management
 • MBA 509 Project Management
 • MBA 558 Leiderschap en verandermanagement
 • MDS 561 Gegevensanalyse voor volwassen projectmanagement
 • MPM 501 Project Management Fundamentals in de praktijk I
 • MPM 502 Project Management Fundamentals in Practice II
 • MPM 503 Hulpmiddelen en technieken voor projectbeheer
 • MPM 590 PMP Examenvoorbereidingscursus (optioneel)

Keuzevakken (kies er twee)

 • MBA 552 Leiderschap
 • MBA 553 Organisatiegedrag
 • MBA 554 Human Resource Management
 • MBA 555 onderhandelingen
 • MBA 556 Operations Management
 • MDS 534 Data Mining en Business Intelligence
 • MDS 560 Business Intelligence voor Enterprise Value
 • MDS 562 Projectbeheer en gegevensanalyse voor bedrijfstransformatieprojecten

Programma-indeling

De meester van projectmanagement is een part-time programma dat in slechts twee jaar kan worden afgerond. Cursussen worden aangeboden in het EC Flex-formaat en studenten kunnen onsite, online of beide lesgeven. Op klaslokalen gebaseerde activiteiten maken deelname op locatie of via webinar mogelijk. De webinars worden opgenomen, zodat studenten ze op elk gewenst moment kunnen bekijken. Studenten voltooien cursussen in acht weken durende sessies en kunnen beginnen in de lente, zomer of herfstperiode. Keuzemogelijkheden kunnen op elk moment tijdens het programma worden gekozen.

Personen die niet zijn ingeschreven in het PMP®-programma of deze niet voltooien, kunnen zich inschrijven voor een MPM 590 PMP® examenvoorbereidingscursus voor $ 800.

Toelatingseisen

Kandidaten voor de master van projectmanagement moeten een bachelordiploma in bedrijfskunde, computerwetenschappen, engineering of een gerelateerd veld van een regionaal geaccrediteerde universiteit of hogeschool hebben.

Studenten moeten ook minstens drie jaar algemene management- of projectmanagementervaring hebben op gebieden met toenemende verantwoordelijkheid.

Degenen die het PMP®-examen willen doen, zijn verplicht door het Project Management Institute (PMI) om minimaal drie jaar ervaring op het gebied van projectbeheer te hebben, bestaande uit ten minste 4500 uur besteed aan het leiden en leiden van projecten.

Carrières en resultaten

Volgens het Project Management Institute zal de werkgelegenheid van projectmanagers in de VS naar verwachting tussen 2010 en 2020 met 12% toenemen.

De groei van de werkgelegenheid zal worden aangedreven door specifieke industrieën, zoals de bouw, de industrie, financiële en verzekeringsmaatschappijen, zakelijke dienstverlening, nutsbedrijven, olie en gas en informatietechnologie. Afgestudeerden van het projectmanagementprogramma bij Elmhurst zullen worden uitgerust met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om in een groot aantal verschillende settings te werken.

Carrièremogelijkheden in projectmanagement omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

 • Directeur van projectmanagement
 • Senior projectmanager
 • Bouw Manager
 • Projectleider
 • Projectleider
 • Programma manager
 • Project coördinator
 • projectleider

Het Amerikaanse ministerie van arbeid classificeert projectbeheer binnen een bredere managementbezetting in verband met een specifieke branche of functie.

Laatst bijgewerkt op aug 2019

Over de school

Do you want to expand your knowledge, update your skills and reach the next level in your career? Our master’s programs are designed to meet the demands of the marketplace.

Do you want to expand your knowledge, update your skills and reach the next level in your career? Our master’s programs are designed to meet the demands of the marketplace. Lees Minder