Master in projectmanagement

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De Master in Project Management beoogt de nodige tools voor projectmanagement te bieden. Tegenwoordig is het van vitaal belang voor bedrijven en huidige organisaties om altijd te weten wat de status is van de projecten waarin ze zijn gestart, de reikwijdte van de projecten die ze willen uitvoeren en de resultaten van de voltooide projecten. Daarom worden de figuur van de projectmanager en het beheer van projecten en programma's steeds belangrijker om efficiënte bedrijfsstrategieën voor te stellen.

De huidige dynamiek van de markt en de zakelijke omgeving zorgt ervoor dat bedrijven en organisaties veel projecten parallel moeten beheren. In deze omgeving verwerft de figuur van de Projectmanager een fundamenteel belang in organisaties en bedrijven van elke omvang, omdat het een belangrijk profiel is bij het ontwerpen van efficiënte bedrijfsstrategieën die profiteren van alle beschikbare middelen.

Kies ervoor om te trainen bij ENEB , een van de meest relevante afstandsscholen in Europa waarmee u op het beste niveau kunt trainen, overal en met de dagelijkse ondersteuning van alle docenten en docenten.

Voor wie is het bedoeld?

De Master in Project Management is ontworpen om managers te trainen die weten hoe ze complexe en wereldwijde projecten efficiënt en effectief kunnen aansturen, plannen, organiseren en beheersen. Professionals opgeleid om werkteams te leiden op basis van de ontwikkeling van managementvaardigheden en managementvaardigheden. Kortom, projectmanagers die weten hoe ze de huidige behoeften van bedrijven in projectmanagement kunnen afstemmen op de huidige eisen van de wereldwijde standaard van het Project Management Institute (PMI): risico's minimaliseren, nieuwe zakelijke kansen creëren en de doelstellingen bereiken gepland.124175_Propuesta-imagen-Oferta-Master-en-Project-Management-Keystone.jpg

doelstellingen

Het curriculum van de Master in Project Management is bedoeld om de student de volgende kennis en vaardigheden te bieden:

 • Train deskundige projectdirecteuren, die weten hoe de voorgestelde doelstellingen te bereiken, de winstgevendheid te vergroten en de algehele kwaliteit van het project te verbeteren.
 • Ontwikkeling van managementvaardigheden en technisch beheer van menselijke en materiële hulpbronnen.
 • Ken de normen van de PMP-certificering.
 • Stem de huidige behoeften van de bedrijven in de richting van projecten af met het onderwijzen van de best practices van de markt.
 • Ken, selecteer en gebruik de juiste hulpmiddelen voor het budgettair beheer van een project.
 • Bevorder de besluitvorming als manager van complexe projecten, rekening houdend met de technische, economische, kwaliteits-, milieu- en risicoblootstellingaspecten die het omvat.

Carrièremogelijkheden

De Master in Project Management bereidt je voor op het leiden van elk werkteam zoals Project Manager, Operations Director, Director van het Project Management Office (OGP), Program Manager, Portfolio Manager of Online Project Manager.

Triple titratie

Aan het einde van je studie ontvang je een drievoudige graad uitgegeven door de European Business School of Barcelona, goedgekeurd en gecertificeerd door de Isabel I University:

 • Master in projectmanagement
 • Diploma van specialisatie in coaching en NLP
 • Business English Program Certificate

Al onze trainingsprogramma's worden begeleid door een optionele cursus Engels op zakelijk niveau, waarmee u in een internationale werkomgeving kunt werken. In het geval dat u het niet neemt, krijgt u een dubbele graad.

leerplan

De Master in Project Management bestaat uit de volgende blokken:

 • Blok 1. Bedrijfsstrategie
 • Blok 2. Personeelsbeheer en managementvaardigheden
 • Blok 3. Coaching
 • Blok 4. NLP (neurolinguïstisch programmeren)
 • Blok 5. Marketing
 • Blok 6. Financieel beheer
 • Blok 7. Projectplanning
 • Blok 8. Projectfinanciering
 • Blok 9. Procesintegratie
 • Blok 10. Kwaliteit in de projecten
 • Blok 11. Maatschappelijk verantwoord ondernemen

methodologie

Om het persoonlijke en professionele leven te combineren, wordt de Master in Project Management volledig online onderwezen. Op deze manier hebt u toegang tot alle trainingsinhoud via onze virtuele campus, dit is het belangrijkste platform van uw training, zodat u overal ter wereld en op elk moment kunt studeren. Alle evaluaties en laatste werken worden ook op afstand uitgevoerd.

Na registratie kun je toegang krijgen tot de Virtual Campus met alle academische middelen die je nodig hebt, waardoor je een permanente communicatie krijgt tussen de andere studenten en de professoren, krijg je toegang tot discussieforums, kun je de training in het Engels voor leidinggevenden voltooien en heb je toegang tot de Campus ENEB om al je collega's te ontmoeten, naast vele andere mogelijkheden.

evaluatie

Constantie is een van de assen in uw trainingsplan. Via de zelfbeoordelingen die via de Virtual Campus worden aangeboden, kunt u de opgedane kennis consolideren. Om alle onderwerpen te halen, is het van essentieel belang om voor elk onderwerp een eindpaper te geven. Wanneer uw docententeam u heeft beoordeeld, kunt u uw notitie bekijken op de virtuele campus. Op dezelfde manier zal een document naar uw e-mail worden gestuurd, waarin alle punten van uw case study uitvoerig worden toegelicht.

In de evaluatie zullen je docenten de volgende aspecten beoordelen:

 • Presentatie van de oefening, ontwerp, visuele rijkdom en spelling.
 • Ontwikkeling van het werk, complexiteit van de verklaring, logica en samenhang in de resultaten behaald in de praktijk.
 • Toegevoegde waarde bij de analyse en ontwikkeling van de voorgestelde zaak.

Er dient aan te worden herinnerd dat alle zelfevaluaties vrijwillig zijn en niet worden berekend voor het eindcijfer voor elk van de onderwerpen.

Je kunt de rest van de ENEB trainingsprogramma's bekijken - Barcelona European School

123493_duracion_y_precio.png

Startdatum: om te kiezen
Duur: 18 maanden
Prijs: € 7.200
De prijs met beurs is 249 euro.
Deadline: Contact

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

ENEB es una escuela de negocios especializada en formación de Máster y Posgrado de alto rendimiento basada en metodologías pedagógicas a distancia. ENEB imparte varios programas de referencia de carác ... Lees meer

ENEB es una escuela de negocios especializada en formación de Máster y Posgrado de alto rendimiento basada en metodologías pedagógicas a distancia. ENEB imparte varios programas de referencia de carácter internacional en España y Latinoamérica, formando a altos cargos en toda la comunidad hispanohablante. Lees Minder