Master in projectmanagement

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De projectmanager van de toekomst heeft de vaardigheden nodig om risico's te minimaliseren, nieuwe zakelijke kansen te creëren en doelstellingen met succes te bereiken. De dynamiek van de markt en het huidige bedrijfsscenario vereisen dat bedrijven meerdere projecten tegelijkertijd beheren. In deze context is de figuur van de projectmanager essentieel om efficiënte bedrijfsstrategieën te ontwerpen die profiteren van de beschikbare middelen.

Daarom hebben bedrijven een goed uitgeruste, efficiënte en veelzijdige projectdirecteur nodig. Tegen een dergelijke achtergrond heeft de projectmanager van de toekomst de vaardigheden nodig om risico's te minimaliseren, nieuwe zakelijke kansen te creëren en doelstellingen te bereiken. De projectmanager van de toekomst heeft de vaardigheden nodig om risico's te minimaliseren, nieuwe zakelijke kansen te creëren en doelstellingen met succes te bereiken.

De Master in Project Management zal u voorzien van de meest bruikbare tools voor projectmanagement. Het is een zeer functionele master die je toegang geeft tot de best practices in verschillende sectoren en de middelen van het Project Management Institute (PMI). in je hoedanigheid van Studentlid. Daarnaast heb je na het afronden van de opleiding de mogelijkheid om de examens af te leggen om gecertificeerd te worden als Project Management Professional (PMP) ®.

Project Management Institute (PMI) is een geregistreerd handelsmerk van het Project Management Institute, Inc.

106823_5.jpg

Redenen om EAE 's Business School Master in Project Management te volgen

 1. professionele certificatie
  Aan het einde van de master heb je de mogelijkheid om de examens af te leggen om door het Project Management Institute (PMI) gecertificeerd te worden als Project Management Professional (PMP) ®.


 2. Woonprogramma in de VS.
  Aan het einde van de lesperiode kun je een residentieel programma van twee weken volgen over praktische modellen in projectmanagement aan de Universiteit van Texas in Austin (VS). Dit woonprogramma is beschikbaar tegen een meerprijs.


 3. Ervaringscomponent
  We hebben een bij uitstek praktisch programma ontworpen waarop u kunt profiteren van een uitgebreid programma van bezoeken aan bedrijven en multinationals die gespecialiseerd zijn in projectmanagement. Vorig jaar bezochten deelnemers onder meer bedrijven als Microsoft en Indra.


 4. Nieuwste generatie software
  We integreren gespecialiseerde simulatietools, zoals Microsoft® Project Professional en Risk van de Palisade Corporation.

Kenmerken

 • Top 25 Business Schools in de wereld - América Economía Ranking 2019
 • 2e beste business school in Spanje - Merco 2019
 • 103 verschillende nationaliteiten in 2018
 • 77.000+ professionals gevormd sinds 1958
 • Top 25 beste projectmanagementmeesters ter wereld QS Global Masters Ranking 2019

106825_2.jpg

Werkgelegenheidsverslag

 • 85% van de studenten ontving nieuwe vacatures na het voltooien van hun master
 • 98% van de EAE studenten die stage lopen, vinden hun plaatsing via de afdeling Professional Careers
 • 7.000+ vacatures en stageaanbiedingen gepost in 2018
 • Top 5 wervingsbedrijven van 2018: LVMH, Schneider Electric, Nestlé, Repsol y Coca Cola

Financieringsregelingen en beurzen

Bij EAE weten we dat getalenteerde studenten ons inspireren en als een drijvende kracht achter de vooruitgang van onze gemeenschap fungeren. EAE subsidies belonen hun inspanningen op weg naar excellentie en versterken onze toewijding aan gelijkheid en sociale rechtvaardigheid door de beschikbare mogelijkheden voor toegang tot onze educatieve programma's uit te breiden.

 • 25% van de studenten krijgt financiële steun
 • 12-maands renteloze financiering
 • 4 verschillende soorten EAE beurzen
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Lees meer

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Lees Minder
Barcelona , Madrid , Barcelona , Madrid , New York , Sjanghai + 5 Meer Minder