Master in projectmanagement

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De huidige dynamiek van de markt en de zakelijke omgeving betekent dat bedrijven en organisaties de behoefte hebben om een groot aantal projecten tegelijkertijd te beheren. In deze omgeving verwerft de figuur van de projectmanager een fundamenteel belang in organisaties en bedrijven van elke omvang, omdat het een belangrijk profiel is bij het ontwerpen van efficiënte bedrijfsstrategieën die alle beschikbare bronnen benutten. Anderzijds betekent globalisering, het verschijnen van nieuwe concurrenten of de snelle veranderingen in bedrijfsstrategieën dat projectmanagers, naast een zeer brede kennis van projectmanagement, ook hun persoonlijke en professionele vaardigheden hoog moeten hebben ontwikkeld. van prestaties.

De Master in Project Management , die inspeelt op deze zakelijke vraag, is ontworpen om managers op te leiden die complexe, wereldwijde projecten efficiënt en effectief kunnen aansturen, plannen, organiseren en controleren. Professionals opgeleid om werkteams te leiden op basis van de ontwikkeling van managementvaardigheden en -technieken van managers. Kortom, projectmanagers die weten hoe ze de huidige behoeften van bedrijven in de richting van projecten moeten afstemmen op de huidige eisen van de wereldwijde standaard van het Project Management Institute (PMI): risico's minimaliseren, nieuwe zakelijke kansen creëren en de doelstellingen bereiken gepland.


Master in projectmanagement - Campus Madrid

Het studeren van een Master in Project Management in Madrid geeft de student een zeer hoog professioneel niveau dankzij het competitieve niveau van Madrid en de ideale omgeving voor de ontwikkeling en het beheer van grootschalige complexe projecten. Ontwikkeld aan de Rey Juan Carlos University (Madrid Campus), deze masteropleiding is ontworpen om managers en projectmanagers voor te bereiden om grote projecten te begeleiden en te plannen, ook op internationaal niveau.

106823_5.jpg

Redenen voor de Master in Project Management van EAE Business School

 1. Residential Program in de VS.
  Aan het einde van de schoolperiode kun je een verblijf van twee weken nemen bij 'Praktische modellen in projectmanagement' aan de universiteit van Texas in San Antonio (VS). Voor dit residentiële verblijf geldt een toeslag.


 2. EAE in de ranglijst
  In de Top 90-wereld van beste meesters van Project Management (ranking QS Global Masters 2018). In de Europese top 35 van de beste meesters van projectmanagement (Eduniversal Best Masters Ranking Worldwide 2016-2017).


 3. Adviesraad
  Ons mastercurriculum is ontwikkeld in samenwerking met een overlegorgaan dat bestaat uit 25 professionals van onder andere Pepsico, Nike, DHL, Danone, Accenture, Fujitsu, Grupo Planeta, Mango of Grupo Puig.


 4. Internationaal Talentenprogramma
  Als u een internationale professionele ontwikkeling nastreeft, heeft u een maximale zichtbaarheid bij de multinationals die samenwerken met EAE via Employment Workshops en interviews met headhunters en internationale selectieconsultants.


 5. Zakelijke netwerken
  Vergaderingen met professionals van grote bedrijven en andere studenten, waarmee u uw netwerk van contacten kunt uitbreiden. In 2017 organiseerden we vergaderingen met leidinggevenden van bedrijven zoals Microsoft, Red Bull, HP, CEPSA of Grupo Hero, en vele anderen.


 6. Professionele certificering
  Aan het einde van de master heb je de mogelijkheid om jezelf te presenteren aan de Project Management Professional (PMP) ®-examens van het Project Management Institute (PMI).


 7. Nieuwste generatie software
  We nemen gespecialiseerde simulatiehulpmiddelen op, zoals Microsoft® Project Professional, of het Risk of Palisade Corporation.


 8. Project Management Institute
  Als student kun je je als lid van de PMI registreren als student-lid, waardoor je toegang hebt tot hoogwaardige bronnen.


 9. Ervaringscomponent
  We stellen een bij uitstek praktisch programma voor waarin u kunt profiteren van een uitgebreid programma van bezoeken aan bedrijven en multinationals die gespecialiseerd zijn in projectbeheer. Vorig jaar werden onder meer bedrijven als Microsoft en Indra bezocht.


 10. EAE REP Instelling
  Wij zijn een business school gecertificeerd als een Registered Education Provider (REP) door het Project Management Institute (PMI).
  106825_2.jpg

Vereisten en toelating

double Degree

Degene die het programma met succes voltooit, krijgt de Master's degree in Project Management van EAE Business School en de graad van de Polytechnische Universiteit van Catalonië (Barcelona Campus) of de Rey Juan Carlos University (Madrid Campus).

Om de kwalificaties van universiteiten te behalen, is het noodzakelijk om te voldoen aan de vereisten die beide instellingen vragen.


Toelatingsproces

Het fundamentele doel van ons toelatingsproces is om de geschiktheid van de kandidaten te verzekeren, door middel van professionele retorica en academisch curriculum. Alle deelnemers moeten het meeste uit deze leerervaring halen, door een context waarin het mogelijk is om een langetermijnrelatie te ontwikkelen met klasgenoten, leraren en alumni.

Om het toelatingsproces te starten, moet u het bijbehorende formulier invullen, zodat het profiel van de kandidaat kan worden beoordeeld door onze Academische Commissie. Als de resolutie van de toelating van de Academische Commissie tot de Master in Project Management positief is, kan de kandidaat zijn inschrijving aan deze Master formaliseren.

106809_proceso-admision-eae_1.jpg

Carrièremogelijkheden

Career Services Beroepen EAE Business School is verantwoordelijk voor het scheppen van nieuwe banen die u begeleidt en begeleidt studenten met een analyse van hun profiel, om hun carrière doelen te bereiken en hun verwachtingen en belangen aan te passen aan de arbeidsmarkt.

De afdeling Carrière organiseert ook evenementen om de inzetbaarheid te bevorderen, zoals het online werkgelegenheidsforum; de Bank of Opportunities met meer dan 6000 vacatures die elk jaar worden gepubliceerd; of het International Talent Programme, gericht op studenten die internationale ontwikkeling en zichtbaarheid zoeken in multinationale bedrijven, met workshops en interviews met headhunters uit verschillende delen van de wereld. EAE ook deel aan de inzetbaarheidsprogramma's van merken met grote projectie, zoals L'Oreal, Banco Sabadell, Leroy Merlin, Kyocera, Schneider Electric, IBM, waar studenten toegang toe hebben.


Professionele uitgangen:

 • Project directeur
 • Directeur van risico's en continuïteit van projecten en bedrijven
 • Directeur van kwaliteit
 • Verantwoordelijk voor innovatie en onderlinge relatie van management met de ID
 • Director of Innovation in processen, producten en diensten
 • Project Management Consulting


Enkele gegevens van ons werkgelegenheidsverslag 2017:

 • 93% van de studenten vindt vóór zes maanden na het einde van het programma werk
 • 34% verhoogde hun salaris tot 30% een jaar na het voltooien van de master
 • 67% van de studenten heeft via een aantal van de beschikbare routes via EAE Business School een baan gekregen
 • 74% accepteert een nieuwe beroepsaanbieding na het afstuderen
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Lees meer

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Lees Minder
Barcelona , Madrid , New York , Sjanghai + 3 Meer Minder