Master in projectmanagement

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De huidige marktdynamiek en bedrijfsomgeving hebben ertoe geleid dat bedrijven en organisaties verschillende projecten tegelijk moeten beheren. In deze context neemt de figuur van Project Manager een sleutelrol in organisaties en bedrijven van elke omvang, omdat ze een cruciale rol spelen in het ontwerpen van efficiënte bedrijfsstrategieën die ten volle profiteren van de beschikbare middelen.

Ondertussen zorgen globalisering, de opkomst van nieuwe concurrenten en plotselinge veranderingen in bedrijfsstrategieën ervoor dat projectmanagers naast een grondige kennis van projectmanagement over sterk ontwikkelde persoonlijke vaardigheden en prestatievaardigheden moeten beschikken. In antwoord op deze zakelijke vraag, is de Master in Project Management ontworpen om executives uit te rusten om complexe wereldwijde projecten efficiënt en effectief te leiden, plannen, organiseren en overzien.

Professionals uitgerust om teams te leiden op basis van de ontwikkeling van uitvoerende vaardigheden en technieken vereist door bestuurders. Kortom, projectdirecteuren die de huidige behoeften van bedrijven op het gebied van projectbeheer kunnen afstemmen op de huidige vereisten die zijn vastgelegd in de wereldwijde standaard van het Project Management Institute (PMI): risico's minimaliseren, nieuwe kansen creëren en de gestelde doelen bereiken .

106823_5.jpg

Redenen voor het nemen van EAE's Bachelor in Business Administration and Management

 1. Project Management Software Tools
  Het programma bevat gespecialiseerde software voor het simuleren of modelleren van afdelingen en processen met betrekking tot projectbeheer, zoals Microsoft® Project Professional en Risk van Palisade Corporation, een wereldleider op het gebied van risico- en beslissingsanalyse.


 2. EAE, een school met REP-certificering
  EAE Business School is een Registered Education Provider (REP) gecertificeerd door het Project Management Institute (PMI), de toonaangevende internationale vereniging van projectmanagementprofessionals. Om deze certificering te bereiken, moeten de REP-instellingen van de PMI voldoen aan een strenge reeks kwaliteitsnormen, zowel wat betreft de inhoud en het ontwerp van de masters als de opleiding van de academische faculteit.


 3. Leden van de PMI
  Deelnemers aan de Master in Project Management kunnen zich inschrijven als studentleden van het Project Management Institute, waardoor ze gebruik kunnen maken van de voordelen, waaronder toegang tot een groot aantal bibliografische bronnen.


 4. PMP-certificering
  De Master in Project Management bereidt deelnemers voor om het examen voor certificering af te leggen als een Project Manager Professional (PMP) ® van het Project Management Institute (PMI). Studenten die de master met goed gevolg hebben afgelegd, komen in aanmerking voor de PMP®-certificeringstests die door de PMI worden uitgevoerd.


 5. America Economía Ranking
  America Economia Ranking onderscheidt EAE Business School tot de top 15 van internationale business schools.


 6. Merco Ranking
  EAE Business School is uitgeroepen tot een van de beste business schools ter wereld volgens de Merco Ranking.
  106825_2.jpg

Doelen

De doelstellingen van de Master in Project Management zijn als volgt:

 1. PROJECT MANAGEMENT
  Trainingsexpert Projectmanagers met de capaciteit om de gestelde doelen te bereiken, de winstgevendheid te verhogen en de algehele kwaliteit van het project te verbeteren.
 2. STRATEGISCH MANAGEMENT
  Inzicht in de belangrijkste aspecten van strategisch projectbeheer en het belang ervan binnen de wereldwijde strategie van de organisatie.
 3. BESLUITVORMING
  Versterking van de besluitvorming bij complexe projecten, rekening houdend met alle aspecten van techniek, financiën, kwaliteit, milieu en risicoblootstelling.
 4. BUDGET PROFICIENCY
  Weten, selecteren en adequaat gebruik van de tools die nodig zijn voor het effectief beheren van projectbudgetten.
 5. PEOPLE LEIDERSCHAP
  Uitrusten van deelnemers met de uitvoerende vaardigheden die nodig zijn om een projectteam te beheren om het succes ervan te verzekeren.
 6. PMI-CERTIFICERING
  Met goed gevolg het certificatie-examen behalen om een Project Manager Professional (PMP) van het Project Management Institute (PMI) te worden.


Toelatingsprocedure

106724_admissing_process_eae_business_school_en_0.jpg

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

EAE is an International Higher Management Education Institution. With 50 years’ experience as a Business School, EAE has been involved in the training of over 65,000 directors and professionals. Each ... Lees meer

EAE is an International Higher Management Education Institution. With 50 years’ experience as a Business School, EAE has been involved in the training of over 65,000 directors and professionals. Each year, participants from over 72 countries develop their skills at EAE, equipping them to perform roles of responsibility within the business and institutional world. Lees Minder
Barcelona , Madrid + 1 Meer Minder