Master in projectmanagement

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Projectmanagement is een discipline die voortkomt uit verschillende wetenschappen, verschillende technieken gebruikt en een grote behoefte heeft aan een bredere en meer gestructureerde professionaliteit. Het werk van een projectmanager omvat in feite een reeks verschillende soorten vaardigheden, capaciteiten en kennis: van technische, gerelateerd aan planning en tools voor controle, tot management- en gedragsmatige, tot die gerelateerd aan het beheer van standaard projectprocessen. De centrale rol van een projectmanager is daarom om een groep te begeleiden bij het bereiken van de projectdoelstellingen, binnen de limieten te blijven die tijd, kosten, reikwijdte en kwaliteit hen opleggen, en tegelijkertijd het gebruik van middelen die hem zijn toevertrouwd. Bovendien moet een bewuste projectmanager en in staat zijn om een werkgroep te leiden, weten hoe te onderhandelen met leveranciers en klanten en communiceren met andere belanghebbenden; kortom, hij moet weten hoe hij zich moet verhouden tot iedereen die iets met zijn project te maken heeft.

Deze Master in Project Management is ontworpen om alle benodigde kennis en vaardigheden te bieden om een succesvolle Project Manager te worden of te groeien en om de deelnemers te begeleiden bij de overname van de prestigieuze PMP® (Project Management Professional) of CAPM® (Certified Associate) in Project Management) certificeringen van PMI ® , die wereldwijd worden erkend en gewaardeerd. De Rome Business School is een geregistreerde onderwijsaanbieder van het Project Management Institute.

De trainingsuren van de master worden daarom door de PMI® erkend als contacturen, een van de vereisten voor toegang tot de certificeringsexamens.128281_person-writing-on-notebook-669615.jpg

De redenen waarom

Internationale bootcamp in Barcelona, New York of Rome

Rome Business School biedt u de kans om uw competenties aan te scherpen en uw kennis van ondernemerschap, innovatie en andere belangrijke onderwerpen in het bedrijfsleven te verrijken door deel te nemen aan onze internationale programma's in Rome, Barcelona en New York, waar u ook uw professional kunt uitbreiden netwerk. Aan dit residentiële programma zijn extra kosten verbonden.

Soft Skills-programma

De basis voor een solide en succesvolle carrière zijn ongetwijfeld de veelgevraagde en gevierde Soft Skills, competenties die praktisch bruikbaar zijn in elke werkomgeving en elk bedrijfsgebied. Ons Soft Skills-programma biedt u een grondige en gedetailleerde kennis en vertrouwdheid met deze persoonlijke soft skills, waardoor hun persoonlijke en professionele groei wordt vergemakkelijkt.

Netwerken en partners

Rome Business School heeft solide partnerschappen met verschillende wereldwijd gerenommeerde toonaangevende bedrijven, zoals Enel, Fendi, Bulgari, Eataly, IBM Italië, Land Rover en nog veel meer. Om ervoor te zorgen dat onze studenten een sterk professioneel netwerk kunnen opbouwen, organiseren we voortdurend vergaderingen, bezoeken, evenementen en gastcolleges met vertegenwoordigers van elite zakelijke ecosystemen, stimuleren we de interactie tussen toonaangevende professionals en de studenten en faciliteren we het leerproces.

Carriere

Ons bekwaam en professioneel Career Services Team biedt onze medewerkers een gepersonaliseerd carrièrepad dat specifiek is ontworpen om zijn of haar eigen professionele profiel vorm te geven om een concurrerend figuur te worden op de huidige arbeidsmarkt. Workshops gericht op het meest populaire onderwerp van het zoeken naar werk en carrière netwerken, individuele loopbaanadviesbijeenkomsten, ons exclusieve evenement ' Rome Business School Talent Focus' en meer waardevolle voordelen staan tot uw beschikking om de beste start of een geweldige boost in uw carrière te garanderen!

Studeer in Rome

Rome, de bakermat van de beschaving en het thuisland van een onschatbaar cultureel en artistiek erfgoed, is de ultieme locatie voor een ervaring in het hoger onderwijs; profiteer van de vele mooie plekken en verrijkende initiatieven van het Romeinse landschap en leer in een van de meest bekwame centra van productie in Italië.

Structuur

 • 6 maanden colleges soft-skills programma
 • 6 maanden gewijd aan Carrière Services
 • 4 Bedrijfsbezoeken
 • Soft Skills-programma
 • Optionele internationale bootcamp

Voordelen

 • Bedrijfsbezoeken - Voorbeelden hiervan zijn Enel, Ferrovie dello Stato, Nokia, Peroni Brewery
 • Internationale studiereis: Bootcamp in Barcelona of New York
 • Cultureel programma - wandeltochten in Rome
 • Soft skills programma
 • Onderzoeksmethoden voor zakelijke workshops
 • Italiaanse taalcursus - beginnersniveau (A1
 • Accommodatie ondersteuning
 • Internationale studentenkaart - ISIC
 • Career Services

Inhoud

Geest openen

Het eerste deel van de Master in Data Science van Rome Business School biedt u een uitgebreide voorbereiding op de sector en cruciale aspecten van andere aanverwante gebieden, in eerste instantie een breed overzicht van de bredere managementwereld.

Focussen en specialiseren

Ontwikkel de competenties die nodig zijn om nieuwe behoeften in verschillende delen van de organisatie aan te pakken en te verbeteren. Bereid u voor op het afleggen van de PMI ® PMP ® en CAPM ® certificeringsexamens. Examensimulaties inbegrepen!

Wees een toekomstgerichte leider

Meer informatie over nieuwe trends

Capstone Project

Op teamwerk gebaseerd project met de mogelijkheid om een uitgebreid projectplan voor een specifiek initiatief te ontwikkelen. Alle teams worden begeleid vanuit de beginfase van het project.

Doelen

Na afloop van de cursus zullen de deelnemers:

 • Gestructureerde kennis hebben over projectmanagement, zodat ze een professionele carrière op internationaal niveau kunnen beginnen;
 • Beheers de processen van projectmanagement en de respectieve inputs, outputs en tools en technieken die in verschillende contexten worden gebruikt;
 • In staat zijn om correct om te gaan met de verschillende situaties die zich kunnen voordoen tijdens Project Management;
 • De rol van belanghebbenden in projecten begrijpen, met bijzondere aandacht voor de rol van projectleider;
 • De verschillende gebieden van projectmanagement kunnen ontwikkelen (zoals bijvoorbeeld risicobeheer of projectcommunicatie).

Faculteit

De cursussen Master in Project Management van Rome Business School worden gegeven door zeer geselecteerde internationale universitaire hoogleraren, trainers en bedrijfsmanagers, afkomstig uit verschillende operationele en professionele domeinen, van projectmanagement tot digitaal ondernemerschap, van hightech innovatie tot digitale marketing. De onderwijsbenadering is gericht op het verwerven van knowhow om werkelijk nuttige competenties voor de professionele ontwikkeling van de deelnemers over te dragen.

Master Supervisors

Stefano Orfei is projectmanagementprofessional (PMP® Professional in Business Analysis (PMI PBA® en lid van het PMI® Rome Italië-hoofdstuk). Hij begon zijn professionele carrière op het gebied van marketing en houdt zich sinds 1998 bezig met consultancy en managementopleiding. De afgelopen 13 jaar was hij betrokken bij opleidingsprojecten in zowel nationale als internationale omgevingen. Hij was projectmanager bij een grote adviesorganisatie (Telecom Italia Learning Services) en was verantwoordelijk voor het ontwerpen en uitvoeren van zelfs complexe opleidingsprojecten.

Riccardo Orfei maakte zijn lange carrière op het gebied van ICT, beginnend als systeemingenieur (1974). Later (1987) werd hij aangesteld als technisch gebiedsmanager en uiteindelijk als projectmanager, wat leidde tot kleine tot grote projecten.

In 1999 behaalde hij zijn PMI® (Project Management Institute) PMP® Project Management Professional) -certificering en is momenteel lid van de PMI® en van het hoofdstuk Rome Rome. Hij geeft les in projectmanagement, heeft een diploma in onderwijswetenschappen en is lid van de AIF (Associazione Italiana Formatori - Italiaanse Educators Association) waar hij betrokken is bij de praktijkgemeenschap "Professionals Educating Professionals".

Career Services

Met onze hulp kunt u uw loopbaanstrategie creëren via een reis van zelfreflectie, verkenning en prestatie. Dit programma is ontworpen om je te helpen bij het vinden van stages of functies die aansluiten bij je ambities en verwachtingen. In het bijzonder biedt de school de volgende diensten aan de ingeschreven studenten:

 • Individuele loopbaanadviesbijeenkomst
 • Officiële carrièreportaal van Rome Business School
 • Professionele workshops
 • Talent Focus van de Rome Business School

Plaatsingspercentage

Aan het einde van de master heeft 96% van de studenten stage gelopen bij internationaal gerenommeerde bedrijven. Enkele van onze professionele partners:

128273_placement.png

Bootcamp over de hele wereld

Verbeter je ondernemersvaardigheden en test ze met de ultieme uitdaging: de exclusieve Bootcamp van Rome Business School in Barcelona, georganiseerd in samenwerking met EAE Business School, en in New York, in samenwerking met Pace University, twee prachtige steden in de voorhoede van innovatie en een van de meest productieve start-up ecosystemen. Een geavanceerd programma dat is ontworpen om u realistische zakelijke scenario's op te lossen en u een praktische manier van leren en ontwikkeling van vaardigheden te bieden. Allemaal met de professionele ondersteuning van een tutor van topbedrijven!

Toelatingsprocedure

Rome Business School werkt hard om de hoogste kwaliteitsstandaard te handhaven in de programma's die wij aanbieden. Dat is de reden waarom, om de geschiktheid van de kandidaten te waarborgen, alle kandidaten een selectieproces moeten ondergaan en met succes moeten doorlopen dat als volgt is gestructureerd:

128274_admission_romebusinessschool.png

Het toelatingsproces is bedoeld om te controleren of de kandidaat in aanmerking komt om de master te volgen. De academische geschiedenis van de kandidaat, eerdere ervaringen in de onderwerpen die in de Master worden behandeld en motivatie zijn zaken van de evaluatie. Na verzending wordt de aanvraag beoordeeld door het academisch comité van de Rome Business School . Om de geschiktheid van de toepassing te waarborgen, is het belangrijk om alle vereiste documentatie te leveren.

Mate

128275_logo-viu-Universidad-Internacional-de-Valencia-sobre-fondo-blanco-300x127.png

Studenten die het programma succesvol afronden, ontvangen een dubbele certificering: het diploma van Rome Business School en een officiële certificering door Universidad Internacional de Valencia (VIU), dat 60 internationaal erkende studiepunten (60 ECTS) biedt.

Beurzen en collegegeld

Volgens het individuele profiel, de ervaring en de bewezen motivatie, kan de kandidaat een beurs ontvangen die een deel van het totale collegegeld dekt (tot 20%). De geschiktheid van een mogelijke beurs zal door de academische commissie van Rome Business School worden bepaald tijdens de beoordeling van de aanvraag van de kandidaat.

Het collegegeld voor deze master is 6.800 euro. Het kan worden betaald:

 • In termijnen
 • In een enkele oplossing (deze optie geeft de student 10% korting op het totale bedrag van het collegegeld)

Jumpstart de rest van je leven!

Als u op zoek bent naar geavanceerde training van topkwaliteit in een bepaald bedrijfsgebied, talloze mogelijkheden voor het ontwikkelen en testen van vaardigheden, manieren om uw professionele netwerk uit te breiden en contact te maken met topprofessionals die werkzaam zijn in verschillende bedrijfsgebieden, hebben wij precies het programma voor u . Vanaf daar is het helemaal aan jou! Je vastberadenheid en bereidheid om nieuwe manieren van denken te leren en te ervaren, is alles wat je nodig hebt om het beste uit een van onze programma's te halen en je weg te banen op de weg naar succes in je carrière.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries w ... Lees meer

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries worldwide. Lees Minder
Rome , Italië online + 1 Meer Minder