Master in projectmanagement

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Deze Master in Project Management is ontworpen om alle nodige kennis en vaardigheden te bieden om een succesvolle projectmanager te worden of te groeien en om de deelnemers te begeleiden bij het verwerven van de prestigieuze PMP® (Project Management Professional) of CAPM® (Certified Associate in Project Management) certificeringen van PMI ®, die algemeen erkend en gewaardeerd worden over de hele wereld. De Rome Business School is een geregistreerde onderwijsaanbieder van het Project Management Institute.

De trainingsuren van de master worden daarom door de PMI® erkend als contacturen, een van de vereisten voor toegang tot de certificeringsexamens.

128281_person-writing-on-notebook-669615.jpg

Programmastructuur

Rome Business School Master in Project Management van Rome Business School is gestructureerd om deelnemers een grondige voorbereiding te bieden op de projectmanagementsector en cruciale aspecten van andere gerelateerde velden, te beginnen met een breed overzicht van de bredere managementwereld en vervolgens verder te gaan met het analyseren van alle specifieke onderwerpen en aspecten van projectontwikkeling en -beheer, evenals een diepgaand inzicht in innovatief en verantwoordelijk leiderschap, de trends en best practices ervan, en hoe deze effectief kunnen worden toegepast in deze branche.

leerdoelen

Aan het einde van de studie leren de deelnemers:

  • Gestructureerde kennis hebben van projectmanagement, zodat ze een professionele carrière op internationaal niveau kunnen starten.
  • Beheers de processen van projectmanagement en de respectieve inputs, outputs en tools, en technieken die in verschillende contexten worden gebruikt.
  • In staat zijn om correct om te gaan met en om te gaan met de verschillende situaties die zich kunnen voordoen tijdens Project Management.
  • Begrijp de rol van belanghebbenden in projecten, met bijzondere aandacht voor de rol van projectleider.
  • De verschillende gebieden van projectmanagement kunnen ontwikkelen (zoals bijvoorbeeld risicobeheer of projectcommunicatie).

Carrièremogelijkheden

Met onze hulp kunt u uw loopbaanstrategie creëren via een reis van zelfreflectie, verkenning en prestatie. Dit programma is bedoeld om u te helpen een solide weg op te bouwen naar een succesvolle carrière en professionele toekomst, en om kansen te vinden die in overeenstemming zijn met uw ambities en verwachtingen. In het bijzonder biedt de school de volgende diensten aan de ingeschreven studenten:

  • Individuele loopbaanadviesbijeenkomst
  • Officiële carrièreportaal van Rome Business School
  • Professionele workshops
  • Talent Focus van de Rome Business School
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries w ... Lees meer

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries worldwide. Lees Minder
Rome , Italië online + 1 Meer Minder