Master in projectmanagement

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Projecten zijn tegenwoordig alomtegenwoordig en formaliseren de manier waarop bedrijven de voortdurende verbeteringen organiseren en implementeren die nodig zijn om succesvol te kunnen opereren in concurrerende markten en die doorgaans een hoog risico en onzekerheid met zich meebrengen. De historische erfenis van projectmanagement is overal in de wereld duidelijk. Alles dat werd gebouwd, te beginnen met de Egyptische piramides door middeleeuwse kathedralen tot wolkenkrabbers en andere prominente voorbeelden van hedendaagse infrastructuur, was op een bepaald moment een project.

Ongeacht uw huidige niveau van projectmanagementkennis of -ervaring, krijgt u de kans om meer vertrouwen te krijgen om complexe projecten beter te plannen, uw team te leiden en te inspireren, moeilijke stakeholders te beheren en de meest onaangename of onverwachte risico's het hoofd te bieden. Je hebt ook de mogelijkheid om praktische vaardigheden te ontwikkelen met betrekking tot ontwerp, planning en uitvoering van projecten, naast conflictoplossing en effectieve multi-functionele projectintegratie.

De Project Management MSc is ontwikkeld voor zowel pas afgestudeerden als voor diegenen die hun carrièrepad willen veranderen. Het programma is daarom niet beperkt tot studenten met een bedrijfsgerelateerde achtergrond.

highlights

  • Van u wordt verwacht dat u deelneemt aan een project binnen de lokale gemeenschap om uw teamvaardigheden en uw CV te verbeteren.
  • De Business School organiseert elk jaar een reeks gastsprekers, plus een aantal ervaren beoefenaars zullen state-of-the-art ideeën voor projectbeheer presenteren.

Hoe je bestudeert

Het uitgebreide en intellectueel uitdagende curriculum is gebaseerd op professionele best practices en is ontworpen om te voldoen aan de verwachtingen van hedendaagse internationale organisaties. Het curriculum omvat een reeks kennis van project- en programmabeheer, van effectieve methoden voor projectinitiatie, planning en uitvoering tot afsluiten. Het algemene doel is om de verwerving van zowel harde als zachte vaardigheden optimaal in balans te brengen.

Dit evenwicht wordt weerspiegeld in de programmastructuur die loopt van teamleiderschap en beslissingsanalyse tot methoden voor het plannen, uitvoeren, bewaken en beheersen van projecten onder onzekerheid en risico's.

Het programma bestaat uit zeven kernmodules en één optie en wordt afgesloten met een proefschrift. Het proefschrift is bedoeld om innovatie en diverse Pathways naar het uiteindelijke beoordeelde product te stimuleren. In dit opzicht is het proefschrift een uitgebreid project dat een reeks onafhankelijk werk kan huisvesten.

Kernmodules

  • Decision Analysis voor managers
  • Projecten, programma's en portfolio's leveren
  • Financiën en accounting
  • Project- en contractrisicomanagement
  • Projectplanning en -management
  • Onderzoeksmethoden en ontwerp
  • Teams en leiderschap

Optionele modules worden uitgevoerd tot het minimum aantal studenten is bereikt. Tijdschema's kunnen de beschikbaarheid van modules voor sommige studenten beperken. Aangezien de opties de onderzoeksinteresses van het personeel weerspiegelen, kunnen deze in de loop van de tijd veranderen vanwege de beschikbaarheid van het personeel.

Hoe je wordt beoordeeld

De Project Management MSc is ontworpen om u te helpen een unieke mix van hard en zacht projectmanagementvaardigheden te ontwikkelen, met de nadruk op de centrale rol van communicatie en onderhandeling - niet alleen om professioneel te groeien als manager, maar ook persoonlijk als leider en beïnvloeder.

Tijdens deze cursus worden verschillende beoordelingsmethoden gebruikt, waaronder rapporten, tests, mondelinge presentaties, portfolios en praktische projecten. Deze beoordelingen zijn bedoeld om de vaardigheden te ontwikkelen die nuttig zullen zijn voor je carrière.

Er is aandacht voor actief leren, evenals de onmiddellijke praktische toepassing van elke geleerde vaardigheid of techniek, die studenten helpt om verschillende oplossingen kritisch te beoordelen voor een realistisch probleem en een robuuste managementbeslissing te nemen.

Beoordeling Feedback

Het beleid van de University of Lincoln over evaluatiefeedback is erop gericht ervoor te zorgen dat academici je in-course evaluaties snel aan je teruggeven - meestal binnen 15 werkdagen na de inzenddatum.

Toelatingseisen

Honours diploma of gelijkwaardig.

Internationale studenten hebben de Engelse taal op IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent.

De University of Lincoln biedt internationale studenten (niet-EU / VK) die niet voldoen aan de directe toelatingseisen voor een postgraduaatsopleiding de mogelijkheid om een ​​voorbereidend opleidingsprogramma te volgen aan het International Study Centre van de universiteit.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder