Master in projectmanagement

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De Master of Project Management onderzoekt hoe efficiënt management organisaties een verbeterd vermogen kan bieden om hun bedrijfsactiviteiten te plannen, te implementeren en te controleren. Deze masteropleiding biedt uitgebreide vaardigheden en mogelijkheden voor projectbeheer tijdens de volledige levenscyclus van een project; van projectinitiatie, planning, uitvoering tot projectafsluiting, en leert strategieën voor het omgaan met een breed scala aan problemen die zich binnen bedrijfsorganisaties voordoen. De groei van nieuwe vormen van technologie in projectmanagement heeft organisaties ertoe aangezet op zoek te gaan naar bekwame projectmanagers die de prestaties van hun bedrijf kunnen verbeteren.

118911_IMG_7991JPG.jpg

Voor een 2-jarig programma kan deze graad worden gecombineerd met een tweede masteropleiding van Sydney Business School, UOW. Kies je tweede master uit de onderstaande lijst:

–– Master of Business

–– Master of Business Analytics

–– Master in financieel management

–– Master in Human Resource Management

–– Master in innovatie

–– Master in internationaal zakendoen

–– Master of Management

–– Master in marketing

–– Master in supply chain management

–– Master in projectmanagement

118703_SydneyBusinessSchoolApril2018-147.jpg

Sydney Campus

Cursus leerstructuur

Cursusleerresultaten zijn uitspraken over leerprestaties die worden uitgedrukt in termen van wat de leerling geacht wordt te weten, te begrijpen en te kunnen doen na voltooiing van een cursus. Studenten die afstuderen aan deze cursus zullen kunnen demonstreren:

1

Evalueer kritisch theorie en praktijk op het gebied van projectmanagement.

2

Pas autonome innovatieve oplossingen toe voor 'echte' problemen in projectmanagement.

3

Communiceer complexe disciplinaire informatie effectief aan verschillende belanghebbenden, zowel schriftelijk als mondeling.

4

Een professioneel gericht onderzoeksproject uitvoeren.

5

Bespreek samen ethische, verantwoordelijkheids- en duurzaamheidskwesties in projectmanagement.

6

Analyseer complexe systemen om prestatieverbetering mogelijk te maken.

118704_Wollongong1.png

Wollongong Campus

Toelatingseisen

Om toegang te krijgen tot de Master of Project Management, moeten we een erkende bachelor hebben in een specialisatie gerelateerd aan Business, Engineering, Wiskunde of IT met een equivalent gemiddeld cijfer van 50%, of een Graduate Certificate in Business. Andere tertiaire kwalificaties gecombineerd met uitgebreide professionele werkervaring zullen worden overwogen. IELTS-score van Overall 6.5 (R: 6, W: 6, L: 6, S: 6).


Waarom bij ons studeren?

We bieden drie innames per jaar en er zijn veel onderwerpen gepland die passen bij uw professionele en levensstijlverplichtingen. Sommige lessen worden wekelijks aangeboden, meestal 's avonds, terwijl andere in het weekend in intensieve modus worden uitgevoerd om de tijd weg van andere verantwoordelijkheden te minimaliseren.

Meer dan 90% van onze afgestudeerden werkt binnen 4 maanden na het afstuderen en het gemiddelde startloon van onze postdoctorale studenten is $ 108.800 AUD, 4% hoger dan het gemiddelde van de natie *.

Kies ervoor om je programma te bestuderen vanuit een van onze twee campussen: de Sydney CBD-campus met uitzicht op de prachtige haven van Sydney en de indrukwekkende brug, of onze Wollongong-campus te midden van aangelegde tuinen, op enkele minuten van de Stille Oceaan.

We bieden verschillende beurzen beschikbaar voor zowel binnenlandse als internationale studenten, variërend van 10% tot 100%, zodat je kunt investeren in je toekomst.

Onze cursussen worden voortdurend ontwikkeld, geïnformeerd door onderzoek, gestructureerd op toegepaste resultaten, erkend door werkgevers, gegeven door hooggekwalificeerde academici en ondersteund door aanvullende gespecialiseerde leer- en ontwikkelingshulpmiddelen voor studenten.

118913_0E6A5290JPG.jpg

Onze toegewijde studentenondersteunende diensten zijn gebaseerd op uw individuele behoeften. Onze studentadviseurs, wetenschappelijk personeel en loopbaanadviseurs zijn elke week beschikbaar voor overleg. Studievaardigheden workshops worden ook wekelijks uitgevoerd om uw succes te garanderen. We bieden een aantal sociale en semi-formele evenementen die u de mogelijkheid bieden om te netwerken met uw peers, leden van het lokale bedrijfsleven en alumni.

Internationale studenten kunnen kiezen voor de optie om het keuzevak Global Workplace Practice te kiezen, dat praktische werkzoekende activiteiten en toegang tot het Australische personeel omvat, hetzij door middel van een stageproject, een industrieel project of een deeltijdbaan.

* QILT-enquête over afgestudeerden 2016-2018.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Internationally respected, we are focused on excellence with impact — spanning both pioneering research and graduates who are globally competitive.

Internationally respected, we are focused on excellence with impact — spanning both pioneering research and graduates who are globally competitive. Lees Minder
North Wollongong , Sydney + 1 Meer Minder