Master in projectmanagement

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Op masterniveau hebben studenten de mogelijkheid om een ​​gespecialiseerde skillset te ontwikkelen door een sub-major in business, constructie, engineering, IT, lokaal overheidsbeheer of gezondheid te kiezen, waarbij projectmanagementdisciplines gecombineerd worden met branchegerichte kennis. Om te voorzien in drukke werkschema's, levert UTS lessen in een intensieve blokmodus. Dit creëert een meeslepende ervaring waarbij studenten samenwerken met hun collega's in een teamgebaseerde, gesimuleerde projectomgeving. Studenten doen ook praktische ervaring op door te werken aan real-life projecten, in de klas, op locatie of met behulp van computersimulaties. Studenten hebben bijvoorbeeld recent projectplannen ontwikkeld voor de Jack Thompson Foundation, de Complimentary Health Care Council of Australia (CHC) en een aantal brancheverenigingen. UTS academici staan ​​internationaal op de voorgrond van projectmanagementonderzoek. Deze brede kennis zorgt ervoor dat studenten toegang hebben tot geavanceerd denken dat wordt toegepast in projectspecifieke en organisatorische contexten. Docenten zijn onder meer gastdocenten van UTS maar ook van instellingen en organisaties in Australië en het buitenland. Afgestudeerden beschikken over een gedetailleerd inzicht in hoe projectmanagement de bedrijfsproductiviteit en winstgevendheid rechtstreeks verbetert. Ze kunnen projecten uitvoeren die organisaties helpen hun strategische doelen te bereiken.

Succesvolle afgestudeerden van de cursus kunnen: relevante theorieën selecteren en kritisch toepassen om te oefenen en geschikte projectmanagementmethodologieën aan te passen aan verschillende project- en organisatiecontexten demonstreren toepassing van reflectieve praktijkcommunicatie in verschillende vormen over cultureel diverse project- en organisatiecontexten tonen de capaciteit om een ​​leidende rol te spelen in project-, programma- en portfoliomanagement tonen vaardigheden op gevorderd niveau in het beheren van relaties tussen belangrijke belanghebbenden in verschillende contexten, zowel in Australië als internationaal, tonen een goed begrip van de toepassing van ethische praktijken op projectbeheer in verschillende omgevingen zowel in Australië als internationaal selecteren en toepassen creatieve probleemoplossende vaardigheden in alle fasen van de levenscyclus van het project van toepassing zijn kritisch denken, analytische en onderzoeksvaardigheden voor een scala van project en programmabeheer contexten begrijpen, selecteren uit en toepassen van een reeks sys tems denken aan benaderingen voor verschillende project- en organisatiecontexten.

De cursus wordt door de industrie hoog aangeschreven als het leveren van veelgevraagde, 'professioneel uitstekende' afgestudeerden. De focus op leiderschap, programmabeheer en governance vergroot de inzetbaarheid van afgestudeerden op hoog niveau in veel lokale en internationale sectoren, waaronder banken en financiële instellingen, constructie en engineering, evenementenbeheer, overheid, gezondheidszorg en IT.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industr ... Lees meer

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industry need, so what you learn will prepare you for your future career. Lees Minder