Master in projectmanagement

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Coronavirus (COVID-19) update: leer nu online en later op de campus.

Bij RMIT willen we niet dat onze studenten een semester of een studiejaar missen als we het kunnen helpen. We hebben honderden cursussen bijgewerkt met online leeropties , zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het onderwijs en de leerresultaten. Ontdek hoe we u helpen om tijdens COVID-19 naar de universiteit te gaan met onze online studie .

Ontwikkel je carrière in projectmanagement met een kwalificatie die in veel verschillende industrieën gevraagd wordt.

Master of Project Management van RMIT voorziet u van de meest gevraagde management- en leiderschapsvaardigheden die essentieel zijn voor bedrijven in alle sectoren.

Dit programma is bedoeld voor professionals die op het moment werken of op zoek zijn naar werk op het gebied van projectmanagement. Het is met name relevant voor professionals die op zoek zijn naar de volgende stap in hun carrière.

Dit programma benadrukt de praktische toepassing van theorie om uw vermogen te ontwikkelen om te reageren op actuele en opkomende problemen en trends. Je gaat kritisch om met projectmanagementtheorie en best practice-principes en evalueert en implementeert projectbeheerstrategieën met behulp van real-world projectgebaseerde voorbeelden.

Wat je via dit programma zult winnen.

In de huidige werkomgeving zijn de vaardigheden van de projectmanager nog nooit zo gewild.

Een masterdiploma in projectmanagement helpt je vaardigheden te ontwikkelen die wereldwijd zeer gewild zijn in een breed scala van sectoren, zoals bouw, architectuur, engineering, informatietechnologie, overheid en evenementenbeheer. U leert hoe u complexe projecten kunt uitvoeren met een reeks belanghebbenden, alle fasen op tijd en budget kunt beheren en kunt bijdragen aan een toename van de bedrijfseffectiviteit.

Waarom een ​​Master in projectmanagement studeren aan RMIT?

Onze deskundige docenten, gepassioneerde onderzoekers, connecties met de industrie en een sterke praktische focus betekenen dat RMIT-postacademici tot de meest inzetbare in Australië behoren.

De sterke nadruk van RMIT op leiderschap en management, waaronder scoping van projecten, planning, inkoop, ondernemerschap, klantrelaties en meer, u zult goed geplaatst zijn om de opkomende verwachtingen van werkgevers en de industrie te overtreffen.

Deze graad is goedgekeurd voor ondersteuning door Centrelink. Een Graduate Diploma exitpoint is ook beschikbaar.

Het beste aan het bestuderen van projectmanagement bij RMIT is dat je naast studenten uit verschillende branches en leeftijdsgroepen studeert. Ik heb een netwerk van vrienden en klasgenoten opgebouwd met jarenlange ervaring in de gebouwde omgeving en ze hebben me een echt inzicht gegeven in de industrie om mee te gaan met het theoretische werk dat we bij uni doen. -Elicy Lay, Master in projectbeheer

Details

Hoe je zult leren
De leerervaringen die worden aangeboden in dit programma zijn ontworpen om excellentie in projectmanagementpraktijken te bevorderen en om voortdurende verbetering in uw leer- en professionele praktijk te ondersteunen.
Het programma integreert face-to-face leeromgevingen en e-bronnen. Je neemt deel aan verschillende leeractiviteiten, waaronder individuele en kleine groepswerk, case study-discussies en -analyses, face-to-face en online discussies, peer-to-peer presentaties en werkgesimuleerde scenario's, inclusief door de industrie en onderzoek geleide projecten.
RMIT biedt een verscheidenheid aan leer- en onderwijsbenaderingen, waaronder lezingen, seminars, studio's, workshops, presentaties, groepsdiscussies en syndicaatswerk.
U hebt toegang tot online bronnen via het myRMIT studentenportaal.
Doorlopende beoordeling gedurende het hele semester omvat casestudies, projectrapporten, opdrachten, presentaties, reflectieve tijdschriften en examens.
Verbindingen met de industrie
Dit programma legt zich toe op het bieden van work-integrated learning (WIL), zoals leertaken die je op de werkplek blootstellen.
WIL is een integraal onderdeel van veel beoordelingen die vragen om probleemgestuurd leren en kritische reflectie op de praktijk.
RMIT University zet zich ervoor in om u een opleiding te bieden die formeel leren sterk verbindt met professionele of beroepsgerichte praktijken.
Internationale kansen
Het Global Experience Office (GEO) van RMIT ondersteunt studenten bij het uitwisselen van of kortdurende mobiliteitsactiviteiten met meer dan 165 partneruniversiteiten wereldwijd.
Looptijd
* Als je met succes een niet-gegradueerde studie hebt afgerond in de discipline Projectbeheer, kun je in aanmerking komen voor een vrijstelling tot 48 studiepunten van de universiteit voor maximaal 4 cursussen in het eerste jaar van het programma.
De meeste cursussen worden 's avonds gehouden, met een aantal intensieve weekendworkshops of zomerkampen.

Keuzevakken en programmastructuur

Dit programma heeft een sterke nadruk op leiderschap en management, inclusief projectscoping, planning, inkoop, ondernemerschap, klantrelaties, financieel en technologiemanagement en onderzoek. Een mix van lezingen en seminars met case studies uit de industrie en werk in relevante projecten, stelt u in staat om theorie en praktijk te combineren in een echte werkomgeving.

Je ontwikkelt zowel generieke als discipline-specifieke vermogens door je kennis en ideeën uit te breiden die aansluiten bij de huidige en nieuwe verwachtingen van werkgevers en de industrie.

Na het afstuderen kun je:

 • Bepalen en toepassen van kennis van complexe projectmanagementtheorie, principes en beste praktijken op toegepaste projecten om bij te dragen aan het beroep en de discipline van projectmanagement
 • Kritisch analyseren synthetiseren en reflecteren op project management theorie en ontwikkelingen, zowel lokaal als internationaal, om kennis en praktijk uit te breiden en uit te dagen
 • Communiceer en legitimeer projectbereik, ontwerp, implementatie, strategie en / of resultaten op een professionele manier, waarbij u effectief in contact komt met diverse belanghebbenden in een groot aantal industriesectoren.
 • Pas specialistische kennis en technische vaardigheden toe die nodig zijn om creatief tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van projectbetrokkenen, innovatieve oplossingen te formuleren en onafhankelijke en deugdelijke besluitvorming met betrekking tot uw professionele praktijk en discipline aan te tonen
 • Integreer en pas passende technische vaardigheden toe, onderzoeksprojecten, evalueer de uitkomsten en theoriseer over de bijdrage van uw kennis aan het beroep en de kennisarena
 • Geef strategisch advies over projectbeheer en benut leiderschapsvaardigheden en teamworkvaardigheden om de implementatie van projecten in verschillende projectmanagementcontexten te plannen en begeleiden, en zo bij te dragen aan de discipline en professionele arena
 • Maak gebruik van specifiek onderzoek en technische vaardigheden om strategieën en oplossingen voor projectbeheer strategisch te ontwikkelen en te implementeren die reageren op complexe duurzame en economische theorieën en projectwaarde, levering en governance verbeteren.

U kunt uw kennis van algemene projectmanagementconcepten en uw specifieke interessegebied vergroten door een reeks keuzevakken te bestuderen die worden aangeboden.

Gespecialiseerde streams

Je kunt een algemene Master in Project Management studeren of je specialiseren in:

 • bouwkunde
 • informatie Technologie
 • projectmanagement na een ramp.

Carrière

De multidisciplinaire aanpak van het programma zal uw kennis en begrip van projectmanagement vergroten en uw vaardigheden verder ontwikkelen voor het werken aan samenwerkingsprojecten in verschillende industrieën.

Admissions

Je moet met succes zijn voltooid:

 • een Australisch bachelordiploma (of een vergelijkbare buitenlandse kwalificatie)

  OF

 • een minimum van 8 jaar professionele werkervaring in een aanverwante bedrijfstak. Kandidaten met beroepservaring op een hoger niveau van minder dan 8 jaar kunnen ook worden overwogen.

Toelatingseisen

voorwaarden
Geen
Selectietaken

Als u uw professionele ervaring wilt laten meewegen, moet u dit opnemen in uw aanvraag:

 • een CV
 • een verklaring die je ervaring beschrijft.

vergoedingen

2019 indicatieve kosten

Volle abonnementen: AU $ 26,880

Het vermelde bedrag is het indicatieve collegegeld van 2019 per jaar en is gebaseerd op een standaard jaar van een volledige studie (96 studiepunten). Een evenredige vergoeding geldt voor meer of minder dan de voltijdse studielast.

Bijkomende kosten

 • Kosten voor studenten en voorzieningen (SSAF): maximaal AU $ 303 voor 2019.
 • Andere items met betrekking tot uw programma, waaronder excursies, studieboeken en apparatuur.

Dit programma wordt alleen aangeboden op basis van een volledige vergoeding. Als u een plaats wordt aangeboden, moet u de volledige studiegelden van uw programma betalen. In aanmerking komende studenten (zoals Australische staatsburgers of houders van een Australisch permanent humanitair visum) kunnen echter een aanvraag indienen om de betaling van een deel of het geheel van hun collegegeld uit te stellen via het FEE-HELP-leningsysteem van de Commonwealth Government.

De hierboven getoonde vergoedingen zijn alleen van toepassing op 2019 en zijn gebaseerd op een jaarlijkse full-time studielast van 96 studiepunten, tenzij anders aangegeven. Een evenredige vergoeding geldt voor meer of minder dan de voltijdse studielast. Het collegegeld wordt op jaarbasis aangepast en deze kosten dienen alleen als leidraad te worden gebruikt.

Beurzen

RMIT kent elk jaar meer dan 2000 beurzen toe om academische prestaties te erkennen en studenten met verschillende achtergronden bij te staan.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

One of Australia's original tertiary institutions, RMIT University enjoys an international reputation for excellence in professional and vocational education, applied research, and engagement with the ... Lees meer

One of Australia's original tertiary institutions, RMIT University enjoys an international reputation for excellence in professional and vocational education, applied research, and engagement with the needs of industry and the community. Lees Minder