Master in projectmanagement

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Projectmanagement wordt een kernactiviteit in alle organisaties en wordt steeds belangrijker voor de uitvoering van de bedrijfsstrategie.

ECU's Master of Project Management wordt aangeboden binnen de School of Business and Law, dus de cursus heeft een sterke zakelijke focus.

Het is ontworpen om studenten uit te rusten met de kennis en vaardigheden van projectmanagementprincipes en -praktijken om een breed scala aan projecten in bijna elke branche te ontwerpen, implementeren en leiden.

De Master of Project Management heeft tot doel studenten in staat te stellen theorie en principes kritisch toe te passen op de praktijk door real-world projectmanagementcases en voorbeelden te onderzoeken in een samenwerkingsomgeving die wordt gefaciliteerd door academici en vakmensen uit de industrie. Studenten krijgen de mogelijkheid om hedendaagse projectmanagementkwesties en -benaderingen te onderzoeken om complexe problemen op te lossen en bij te kunnen dragen aan de vooruitgang van het beroep en aan de bredere gemeenschap.

Cursusinvoer

Academische toelatingsvoorwaarden (Band 6)

De volgende cursusspecifieke toelatingsvoorwaarden zijn verplicht en moeten door alle aanvragers worden vervuld. Deze vereisten zijn een aanvulling op of vervangen de minimumvereisten die zijn uiteengezet in het onderstaande gedeelte Academische toelatingseisen.

Alle aanvragers moeten een bachelordiploma hebben in een andere discipline dan projectmanagement, met equivalenten in overweging. Als alternatief kunnen aanvragers solliciteren met ten minste vijf jaar geschikte professionele ervaring, of een afgestudeerd certificaat hebben in een relevante discipline.

Aan de academische toelatingsvoorwaarden (band 6) kan worden voldaan door het voltooien van een van de volgende:

 • Bachelordiploma; of
 • Gelijkwaardig voorafgaand leren, inclusief ten minste vijf jaar relevante professionele ervaring.

Engelse taalvereisten (Band 4)

Aan de Engelse competentievereisten kan worden voldaan door het voltooien van een van de volgende:

 • IELTS Academic Overall band minimum score van 6,5 (geen individuele band minder dan 6,0);
 • Bachelordiploma van een land dat is gespecificeerd op de pagina Engelse taalvaardigheidsbanden;
 • Met succes 0,375 EFTSL studie afgerond op postdoctoraal niveau of hoger bij een Australische aanbieder van hoger onderwijs (of gelijkwaardig);
 • Waar aanvaard, gelijkwaardig voorleren, inclusief ten minste vijf jaar relevante beroepservaring; of
 • Andere tests, cursussen of programma's die zijn gedefinieerd op de pagina Engelse taalvaardigheidsbanden.

cursus details

Beschikbaarheid van semesters

 • Semester 1: Studeer voltijds aan Joondalup
 • Semester 2: studeer voltijds aan Joondalup

Cursusstructuur

Jaar 1 - Semester 1

Eenheidscode Eenheidstitel Kredietpunten
FBL5010 Managen van mensen en organisaties 20
MAN5401 Projectomvang en belanghebbenden beheren 20
MAN5402 Projectplanning en -controle 20

Jaar 1 - Semester 2

Eenheidscode Eenheidstitel Kredietpunten
FBL5030 Fundamentals of Value Creation in Business 20
MAN5410 Projectintegratie en inkoopbeheer 20
MAN6302 Projectkwaliteit beheren 20

Jaar 2 - Semester 1

Eenheidscode Eenheidstitel Kredietpunten
MAN6301 Project Risicomanagement 20
MAN6304 Projectleiderschap 20
MAN5901 Informatiesystemen Uitdagingen in beheer 20

Jaar 2 - Semester 2

Eenheidscode Eenheidstitel Kredietpunten
MAN6305 Hedendaagse benaderingen van projectmanagement 20
MAN6303 Programmabeheer 20
MAN6325 Projectbeheer Capstone 20

Cursus leerresultaten

 • Pas kritisch denken en technische vaardigheden toe om authentieke bedrijfsproblemen in projectbeheer op te lossen.
 • Demonstreer effectieve communicatie- en teamworkvaardigheden.
 • Demonstreer beheersing van een wereldwijde hoeveelheid kennis en praktijk op het gebied van projectmanagement, inclusief kennis van onderzoeksprincipes en -methoden.
 • Zelfstandig een omvangrijk project initiëren, plannen en uitvoeren om de afgesproken resultaten op het gebied van projectmanagement te halen.
 • Rechtvaardig beslissingen en oordelen die een complex projectmanagementprobleem aanpakken, gezien de ethische en sociale gevolgen.

Professionele erkenning

Geaccrediteerd door: Project Management Institute Global Accreditation Centre for Project Management Education Programs (GAC)

Advies van: Australian Institute of Project Management (AIPM)

Een student die deze cursus heeft voltooid, komt in aanmerking om certificering aan te vragen als Certified Practicing Project Practitioner (CPPP) onder het RegPM-programma van AIPM. Om in aanmerking te komen voor CPPP, moet de student een geassocieerd lidmaatschap aanvragen met een kopie van hun kwalificatie en de cursus moet op het moment van aanmelding op onze website worden vermeld.

Carrièremogelijkheden

De cursus biedt studenten de kennis om projecten in bijna elke branche te beheren. Het biedt een Pathway naar projectbeheer door de ontwikkeling van kernvaardigheden op gebieden zoals planning, projectkosten, risicobeheer, projectleiderschap en inkoop. Huidige projectmanagers kunnen nieuwe contacten ontwikkelen en hun kennis uitbreiden door nieuwe theorieën en methoden te leren en toe te passen, waardoor ze vooruitgang kunnen boeken in hun carrière.

Mogelijke toekomstige functietitels

Lid van het projectteam, projectmedewerker, projectmanager, projectplanner, projectbeheerder, projectondersteuningsfunctionaris, programmamanager.

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

At ECU we are guided by our values of integrity, respect, rational inquiry and personal excellence. Our focus on teaching and research is inspired by engagement and partnerships with those in the many ... Lees meer

At ECU we are guided by our values of integrity, respect, rational inquiry and personal excellence. Our focus on teaching and research is inspired by engagement and partnerships with those in the many communities we were established to serve. Lees Minder
Joondalup , Mount Lawley , Bunbury + 2 Meer Minder