Master in projectmanagement ConnectEd

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het is een bij uitstek praktische masteropleiding die wordt gegeven via ConnectEd Learning, een hybride methodologie die is opgedeeld in een eerste online periode van oktober tot februari, en een tweede persoonlijke periode in Madrid van maart tot juli.

De Master in Project Management Connect Ed is ontworpen om managers op te leiden die weten hoe ze complexe en wereldwijde projecten efficiënt en effectief moeten leiden, plannen, organiseren en controleren. Professionals die zijn opgeleid om werkteams te leiden op basis van de ontwikkeling van managementvaardigheden en technieken die typisch zijn voor managers. Kortom, projectmanagers die weten hoe ze de huidige behoeften van bedrijven op het gebied van projectmanagement moeten afstemmen op de huidige eisen van de wereldwijde standaard van het Project Management Institute (PMI): risico's minimaliseren, nieuwe zakelijke kansen creëren en doelstellingen behalen. gepland.

Connect Ed is een nieuw hybride leerformaat dat de voordelen van afstandsonderwijs en de flexibiliteit ervan combineert met praktisch en dynamisch leren in de klas. De master is opgedeeld in twee blokken, een eerste periode online en de andere in persoon.

In de eerste Online-fase heeft de student toegang tot de inhoud, altijd begeleid door zijn professor en zijn medemasters van overal ter wereld. Deze eerste periode loopt van november 2020 tot februari 2021.

De tweede fase van het programma vindt plaats op onze campus in Madrid, waar we alles waar we aan hebben gewerkt in de online-periode naar een tweede niveau tillen. De face-to-face-periode loopt van maart 2021 tot juli 2021 . Tijdens de face-to-face-periode leggen we speciale nadruk op de ontwikkeling van innovatie- en creativiteitsvaardigheden, belangrijke aspecten om hooggekwalificeerde en internationaal concurrerende professionals op te leiden.

woman holding an iphone

Redenen om deze master aan EAE Business School

 1. Connect Ed : een innovatief formaat
  Deze innovatieve methodologie, deels online, deels face-to-face, plaatst de student centraal in de trainingservaring. De focus van deze innovatieve weddenschap is dat onze studenten de competenties verwerven die een vooruitgang in hun professionele carrière vertegenwoordigen.


 2. EAE in de ranglijst
  In de Europese Top 35 van de beste Project Management masters (Eduniversal Best Masters Ranking Worldwide 2018-2019 ranking) en In de wereld Top 90 van de beste Project Management masters (QS Global Masters 2019 ranking).


 3. Woonprogramma in de VS.
  Aan het einde van het schooljaar kun je een verblijf van twee weken volgen over "Praktische modellen in projectmanagement" aan de Universiteit van Texas in San Antonio (VS).


 4. professionele certificatie
  Aan het einde van de master heb je de mogelijkheid om de examens Project Management Professional (PMP) ® van het Project Management Institute (PMI) af te leggen.


 5. Nieuwste generatie software
  We integreren gespecialiseerde simulatietools zoals Microsoft® Project Professional of Risk van Palisade Corporation.

Aanbevolen

 • 77.000+ managers opgeleid sinds 1958
 • Top 25 van de 25 beste business schools ter wereld Ranking América Economía 2019
 • 1e business school in Spanje om officiële universitaire meesters te onderwijzen
 • Top 50 Bij de top 50 in Europa Ranking QS Global MBA 2019
 • 103 verschillende nationaliteiten in 2018

Werkgelegenheidsverslag

 • 85% van de studenten kreeg aan het einde van de master nieuwe vacatures
 • 98% van de EAE studenten die stage lopen, krijgt deze dankzij de afdeling Professional Careers
 • Meer dan 7.000 vacatures en stages gepubliceerd in 2018
 • Top 5 wervingsbedrijven van 2018: LVMH, Shneider Electric, Nestlé, Repsol en Coca Cola

Financieringsmogelijkheden

Bij EAE weten we dat getalenteerde studenten van de Master in Project Management ons positief inspireren en een motor zijn voor vooruitgang voor onze gemeenschap. EAE beurzen belonen uw inspanningen op uw weg naar uitmuntendheid, en zijn een toewijding aan gelijkheid en sociale rechtvaardigheid die de toegang tot onze educatieve programma's verruimt.

 • 25% van de studenten ontvangt financiële steun
 • 12 eigen financiering op 12 maanden zonder rente
 • 4 verschillende soorten EAE beurzen
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Lees meer

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Lees Minder
Barcelona , Madrid , Barcelona , Madrid , New York , Sjanghai + 5 Meer Minder