Master in projectmanagement

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De huidige dynamiek van de markt en de zakelijke omgeving zorgt ervoor dat bedrijven en organisaties veel projecten parallel moeten beheren. In deze omgeving verwerft de figuur van de Projectmanager een fundamenteel belang in organisaties en bedrijven van elke omvang, omdat het een belangrijk profiel is bij het ontwerpen van efficiënte bedrijfsstrategieën die profiteren van alle beschikbare middelen.

Anderzijds betekenen globalisering, de opkomst van nieuwe concurrenten of de snelle veranderingen in bedrijfsstrategieën dat projectmanagers niet alleen een zeer uitgebreide kennis van projectmanagement moeten hebben, maar ook hun persoonlijke vaardigheden en vaardigheden moeten hebben ontwikkeld. prestatie.

De Master in Project Management (Project Management) , die inspeelt op deze zakelijke vraag, is bedoeld om managers op te leiden die weten hoe ze complexe en globale projecten efficiënt en effectief kunnen leiden, plannen, organiseren en controleren. Professionals die zijn opgeleid om werkteams te leiden op basis van de ontwikkeling van managementvaardigheden en technieken die typisch zijn voor managers. Kortom, projectmanagers die weten hoe ze de huidige behoeften van bedrijven op het gebied van projectmanagement moeten afstemmen op de huidige eisen van de wereldwijde standaard van het Project Management Institute (PMI) : risico's minimaliseren, nieuwe zakelijke kansen creëren en doelstellingen behalen. gepland.

Project Management Professional (PMP) is een geregistreerd handelsmerk van Project Management Institute, Inc.

138624_pexels-photo-3183153.jpeg

Redenen om deze masteropleiding aan EAE Business School

 1. EAE in de ranglijst
  In de Europese Top 35 van de beste Project Management masters (Eduniversal Best Masters Ranking Worldwide 2018-2019 ranking) en In de wereld Top 90 van de beste Project Management masters (QS Global Masters 2019 ranking).


 2. Amerikaans woonprogramma
  Aan het einde van het semester kun je een verblijf van twee weken volgen over "Praktische modellen in projectmanagement" aan de Universiteit van Texas in San Antonio (VS).


 3. Professionele certificatie
  Aan het einde van de master heb je de mogelijkheid om de examens Project Management Professional (PMP) ® van het Project Management Institute (PMI) af te leggen.


 4. Nieuwste generatie software
  We nemen gespecialiseerde simulatiehulpmiddelen op, zoals Microsoft® Project Professional, of het Risk of Palisade Corporation.

This photo is free for public use. ❤️ If you do use this photo, Please credit in caption or metadata with link to "www.useproof.com".

Vereisten en toelating

toelating proces

Het fundamentele doel van onze opnames proces is om de geschiktheid van de kandidaten te garanderen, door middel van hun professionele en academische curriculum. Alle deelnemers moeten het meeste uit deze leerervaring te krijgen, door middel van een context waarin het mogelijk om een ​​lange-termijn relatie met klasgenoten, docenten en alumni te ontwikkelen.

Om het toelatingsproces te starten, moet u het bijbehorende formulier invullen, zodat het profiel van de kandidaat kan worden beoordeeld door onze Academische Commissie. Als de resolutie van de toelating van de Academische Commissie tot de Master in Project Management positief is, kan de kandidaat zijn inschrijving aan deze Master formaliseren.

106809_proceso-admision-eae_1.jpg

Professionele carrières

EAE Professional Careers Service heeft een team van adviseurs die u helpen bij het ontwerpen van een carrièreplan dat is afgestemd op uw behoeften en die tegelijkertijd bedrijven helpen bij het vinden van de juiste kandidaten voor hun organisatie.

De Professional Careers Service is de ontmoetingsplaats waar de belangen van onze studenten en die van bedrijven die de beste kandidaten voor hun organisatie zoeken, samenkomen. We bieden de ervaring en middelen om aan de verwachtingen van beide partijen te voldoen op basis van een grondige analyse van hun behoeften en de realiteit van het werk.

Als je student bent, kun je hier een persoonlijk reisschema ontwerpen om je professionele doelen te bereiken, toegang krijgen tot meerdere vacatures en in contact komen met experts, professionals en recruiters van de belangrijkste bedrijven.

Als u op zoek bent naar de ideale profielen voor uw organisatie, dan helpen wij u deze te vinden en bieden wij u flexibele en betrouwbare oplossingen om deze in te huren.

Enkele gegevens uit ons werkgelegenheidsrapport

 • 85% van de studenten kreeg aan het einde van de masteropleiding nieuwe vacatures
 • 98% van de EAE studenten die stage lopen, krijgt deze dankzij de afdeling Professional Careers
 • Meer dan 7.000 vacatures en stages gepubliceerd in 2018
 • Top 5 rekruteringsbedrijven van 2018: LVMH, Shneider Electric, Nestlé, Repsol en Coca Cola
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Lees meer

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Lees Minder
Barcelona , Madrid , Barcelona , Madrid , New York , Sjanghai + 5 Meer Minder