Master in projectmanagement (MPPM)

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

USQ biedt tot 25% internationale studentenbeurzen.
Lees meer over de onderstaande beurzen:

Internationale accommodatiebeurs
International Student Support Scholarship
International Student Support Nursing Scholarship

Beheers de kunst van projectmanagement

Wilt u innovatieve oplossingen leveren met behulp van geavanceerde vaardigheden in projectmanagement? De Master of Project Management van USQ is ontwikkeld in samenwerking met de industrie, het Australian Institute of Project Management en het Project Management Institute en biedt u de vaardigheden en kennis om een leider te zijn op het gebied van projectmanagement.

Naast onderwerpen als teamleiderschap, projectoplevering, projectgebaseerd management en risicobeheer, kun je je diploma personaliseren door keuzevakken uit onze MBA- of Master of Business and Innovation-graden te kiezen die bij je carrière passen.

Een van onze pas afgestudeerden kreeg de 2015 Queensland Project Manager van het jaar van het Australian Institute of Project Management.

Je kunt je studie specialiseren in:

 • Agribusiness (niet beschikbaar in 2017)
 • Big data en visualisatie
 • Zakelijke leiding
 • Crisisbeheersing
 • Digitale marketinganalyses
 • Digitale transformatie
 • Nood- en rampencommunicatie
 • Enterprise Leiderschap
 • Financiën
 • Global Business Management
 • Internationale zaken
 • Projectleiding
 • Professionele communicatie
 • Vastgoedontwikkeling en -beheer
 • Strategisch Human Resource Management
 • Strategische marketing of
 • Duurzaam ondernemen

Bestudeer projectbeheer op de campus of online en profiteer van onze intensieve workshopmodus

Je hebt de mogelijkheid om Project Management op de campus of online te studeren en ervoor te kiezen om te studeren via onze intensieve workshopmodus. Met deze optie krijgt u uitgebreid studiemateriaal toegestuurd en wordt het programma gegeven via intensieve lesblokken, waarbij de colleges van een volledig semester worden samengevoegd in twee tweedaagse workshops.

Tijdens deze workshops, die op de campus van USQ Springfield worden gehouden, beoordeelt u materialen, onderzoekt u casestudy's en leert u van vooraanstaande praktijkmensen uit de industrie. U profiteert van peer-to-peer leren terwijl u geniet van de flexibiliteit om uw studie, werk en leven in balans te brengen.

Professionele accreditatie

USQ is geregistreerd bij het Project Management Institute (PMI) ® als een Global Registered Education Provider (REP). Een studie van projectmanagement bij USQ levert professionele ontwikkelingseenheden op voor certificering met PMI, inclusief voor de Project Management Professional (PMP) ®. PMI, PMP hebben geregistreerde merken van het Project Management Institute, Inc.

Het Australian Institute of Project Management (AIPM) biedt studentlidmaatschap aan ingeschreven studenten en professionele certificering aan afgestudeerden van goedgekeurde programma's. Bezoek de AIPM om erachter te komen waarvoor u mogelijk in aanmerking komt, evenals de voorwaarden en vergoedingen die door de AIPM zijn vastgesteld.

Carrière resultaten

Je studies in projectmanagement zullen je carrièremogelijkheden als projectmanager binnen industrieën verbeteren, waaronder zaken, gezondheid, bouw, techniek, defensie, evenementenbeheer, wetenschap, marketing, personeelsbeheer en onderwijs.

Toelatingseisen

3-jarige bachelordiploma van een Australische universiteit of gelijkwaardig, plus minimaal 2 jaar ervaring in het bedrijf.

Bewijs van werkervaring met:

 • CV of professioneel LinkedIn-profiel dat bewijs levert van werkervaring, waaronder:
  • Naam van de organisatie
  • Positie titel
  • Start- en einddatums van het dienstverband voor elke functie
  • Type baan (voltijds, deeltijds of casual)
  • Belangrijkste taken, verantwoordelijkheden en prestaties.
  • Namen, positietitels en contactgegevens van scheidsrechters (werkgevers of supervisors) die de aard van uw werk voor de periode van 2 jaar kunnen verifiëren. Scheidsrechters kunnen worden benaderd door USQ en moeten in staat zijn om details te verstrekken over verantwoordelijkheden, waaronder maar niet beperkt tot: het managen van of klantaccounts, managementverantwoordelijkheden voor grote projecten en / of verantwoordelijkheden van financiële delegaties.

Engelse Taalvereisten

U moet voldoen aan de toepasselijke Engelse taalvereisten. Dit programma vereist minimaal IELTS 6.5 of gelijkwaardig .

Als u niet aan de Engelse taalvereisten voldoet, kunt u een aanvraag indienen voor een door de universiteit goedgekeurd Engels taalprogramma.

Alternate Pathways

Studenten die niet in het bezit zijn van een bachelordiploma of gelijkwaardig, wordt aangeraden om het Graduate Certificate of Business (Project Management) te studeren, op voorwaarde dat je minimaal 2 jaar fulltime of gelijkwaardige werkervaring hebt.

Diversen

Op de campus Online
Semester intake: Semester 1 (februari)
Semester 2 (juli)
Semester 1 (februari)
Semester 2 (juli)
Semester 3 (november)
Campus: Springfield -
Vergoedingen: Binnenlandse volledige betalende plaats
Internationale betaalde plaats
Binnenlandse volledige betalende plaats
Internationale betaalde plaats
Standaard looptijd: 1,5 jaar fulltime en 3 jaar parttime.
De maximale looptijd is 3 jaar fulltime en 6 jaar parttime.
1,5 jaar fulltime en 3 jaar parttime.
De maximale looptijd is 3 jaar fulltime en 6 jaar parttime.
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ studen ... Lees meer

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ students enjoy small class-sizes, collaborative learning spaces, and a suite of support services to enhance your study experience. With students from more than 80 countries and internationally accredited degrees and programmes, you can choose to study on campus, external or online. Lees Minder
Toowoomba , Springfield , Brisbane , Australië Online + 3 Meer Minder