Master in project engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze master is bedoeld voor professionals die zich willen verdiepen in projectmanagement en hun professionele training willen uitbreiden in sleutelgebieden van de industrie, zoals de productie en de energiesector.

Ons curriculum houdt rekening met globalisering en klimaatverandering en omvat concepten van huidige en toekomstige trends zoals nieuwe productietechnologieën, geautomatiseerde productie, efficiënte energieproductie of oplossingen voor het behoud van het milieu.

Ons doel is om postdoctorale studenten te produceren met kennis, vaardigheden en ethische en leiderschapsattitudes, om verschillende soorten industriële installatieprojecten uit te voeren en te leiden in coördinatie met multidisciplinaire teams, die een globale visie hebben op de technische aspecten van projectengineering, evenals de evaluatie en controle van de omvang, tijd, kwaliteit en kosten van de projecten, van het begin tot de start.

Laatst bijgewerkt op jan 2021

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Marist University continues to work in the integral formation of good Christians and virtuous citizens. This path is followed hand in hand by Brothers, laywomen, and laity who carry the charism of Mar ... Lees meer

Marist University continues to work in the integral formation of good Christians and virtuous citizens. This path is followed hand in hand by Brothers, laywomen, and laity who carry the charism of Marist pedagogy in their knowledge, skills, and experiences in order to strengthen the mission of Fr. Champagnat. Lees Minder