Master in programma- en projectmanagement (PPM)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Onze MSc in programma- en projectmanagement is ontworpen voor diegenen die wensen over te stappen naar projectmanagement, hetzij in hun huidige technologie- en bedrijfsgebied of in een nieuw expertisegebied. Deelnemers aan deze cursus kunnen een zeer breed scala aan academische en werkachtergronden hebben. Het is geschikt voor mensen met werkervaring en mensen met weinig of geen achtergrond in het bedrijfsleven.

Wij zullen u voorzien van:

  • De methodologieën, tools, principes en filosofieën van succesvol projectmanagement.
  • Je leert over human resource management in projecten en programma's, evenals risicobeheer en verandermanagement. Je ontwikkelt ook een methodische aanpak voor het beheer van de financiële aspecten van projecten en programma's.

Cursus structuur

De cursus is modulair - elke student neemt een combinatie van kern- en keuzemodules. In totaal worden 9 modules bestudeerd en beoordeeld. Modules bestaan uit nominaal 40 uur gericht onderwijs in de vorm van lezingen, seminars, groepswerk, presentaties, case studies en e-learning. Dit wordt behandeld in een volledige, intensieve week. Modules worden beoordeeld door Post Module Assignment. De aangeleerde modules zijn goed voor 50% van de masteropleiding. Een groot individueel onderzoeksproject, ingediend in de vorm van een proefschrift, is goed voor de andere 50%. Na afloop wordt een mondeling examen afgenomen.

Kernmodules

  • Financiële analyse
  • Projectplanning, management
  • Organisaties, mensen
  • Internationale joint ventures
  • Veranderingsmanagement
  • Beheer van de Multi-Project / Programma-omgeving
  • Programma- en projectstrategie

U kunt twee keuzevakken kiezen uit de volledige lijst op onze website.

Let op: onze cursus- en module-inhoud en het schema worden voortdurend herzien en bijgewerkt om de nieuwste onderzoeksexpertise in Warwick weer te geven. Het is daarom erg belangrijk dat u de website controleert op de meest recente informatie voordat u zich aanmeldt en wanneer u een aanbieding accepteert.

project

Het project is 50% van het eindcijfer waard en ondersteunt je bij het ontwikkelen van je persoonlijke onderzoeksvaardigheden. Werk aan uw project loopt gelijktijdig met uw modulewerk. Voor programma- en projectbeheer kan het project worden gerelateerd aan projecten in een aantal verschillende industriële sectoren en kan het betrekking hebben op veel verschillende aspecten van project- of programmabeheer.

Nadat je bent afgestudeerd

Afgestudeerden kunnen verwachten werkzaam te zijn in de dienstverlenende industrie, informatietechnologie, engineering of andere zakelijke gebieden die vaardigheden op het gebied van projectmanagement nodig hebben

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

WMG is an academic department of the University of Warwick, one of the UK’s top ten universities and a member of the elite Russell Group organisation of universities signifying the very best in resear ... Lees meer

WMG is an academic department of the University of Warwick, one of the UK’s top ten universities and a member of the elite Russell Group organisation of universities signifying the very best in research, teaching and learning experience with unrivalled links with industries. Lees Minder
Coventry , Coventry + 1 Meer Minder