Master in professionele Engels-Spaanse vertaling

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De masteropleiding in professioneel Engels-Spaans vertalen is bedoeld om vertaalprofessionals op te leiden die zich kunnen aanpassen aan de behoeften van de markt, kunnen voldoen aan de verwachtingen van klanten en met succes hun eigen bedrijf kunnen beheren.

Het masterprogramma omvat onderwerpen die gericht zijn op het ontwikkelen van een breed scala aan professionele vaardigheden in technische, juridische en literaire vertaling, en het bieden van een functionele introductie tot nieuwe vertaaltechnologieën.

De universitaire master in professioneel Engels-Spaans vertalen is lid van het European Masters in Translation (EMT) -netwerk.

EMT Professional Translation

De nationale kwaliteitsagentschap heeft dit programma geaccrediteerd:

AQU Professional Translation 2019

Om toegelaten te worden tot de masterprogramma's moet je een gecertificeerde Engelse / Spaanse competentie hebben boven C1.

Externe praktijken

Stageplaatsen zijn een verplicht onderdeel van de master. Ze zijn ontworpen om de student echte ervaring te geven in een taalgebaseerd bedrijf of institutionele dienst waar ze de geleerde vaardigheden kunnen toepassen en uitbreiden.

De stages zijn in het tweede semester en hebben een variabele duur. In totaal moet elke student de plaatsing van 60 uur voltooien.

We hebben stageovereenkomsten getekend met vertaalbedrijven in Tarragona, Reus en Barcelona, en met de verschillende universitaire diensten die expertise in vreemde talen vereisen. In principe is het werk onbetaald en ontvangt de student gedetailleerde feedback van de werkgevers.

Studenten worden ook uitgenodigd om stageplaatsen buiten Spanje te regelen, hoewel ze ervoor moeten zorgen dat alle relevante overeenkomsten worden ondertekend voorafgaand aan de daadwerkelijke plaatsing. In het verleden hebben we dergelijke afspraken gemaakt met vertaalbedrijven in het Verenigd Koninkrijk, India en Duitsland.

Carrièremogelijkheden

Carrièremogelijkheden voor afgestudeerden in de Master's Degree in Professional Engels-Spaans Vertaling zijn onder meer:

  • Uitgeverijen
  • Freelance vertaling
  • Vertaalbureaus
  • Taaldiensten

Toelating

De master is bedoeld voor afgestudeerde studenten in de Engelse en / of Spaanse filologie, alsmede voor vertalers en schrijvers die met Spaans en Engels werken, stagiairs, docenten en elke academicus die competentie op dit gebied wil ontwikkelen. Daarom is deze master gericht op Engelse filologie of Engelse studies, Spaanse filologie, vertalen en tolken, taalkunde of een ander gerelateerd veld. Het is ook bedoeld voor afgestudeerden in economie, superieure en technische engineering of andere aanverwante gebieden.

URV" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/137995_AmbientMasterCCAT4000x2666.jpg" alt="Master students - Campus Catalunya URV" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" />

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

We are a young and dynamic university serving the needs of society, with an international outlook and a close relationship with our immediate socioeconomic environment.

We are a young and dynamic university serving the needs of society, with an international outlook and a close relationship with our immediate socioeconomic environment. Lees Minder
Tarragona , Tarragona , Tarragona , Reus , Tarragona , Tarragona , Reus , Tarragona , Tarragona , Tarragona , Tarragona , Tarragona + 11 Meer Minder