Master in politieke marketing en communicatie

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Polling station sign door Elliott Stallion / Unsplash

Overzicht

Rome Business School Master in Political Marketing and Communications van de Rome Business School is ontworpen om de student een grondige en up-to-date kennis van de politieke wetenschappen en de meest geavanceerde en productieve technieken in marketing, planning, communicatie, het uitvoeren van campagnes en analyse van al het mogelijke te bieden. politieke omgeving en situatie; het programma biedt een intensieve en allesomvattende training, gericht op het produceren van professionele figuren die vakkundig kunnen werken in elke omgeving en met succes campagnes en strategieën kunnen opzetten voor instellingen, bedrijven, organisaties en politieke partijen.

De redenen waarom

Internationale bootcamp in Barcelona of Rome

Rome Business School biedt u de kans om uw competenties aan te scherpen en uw kennis van ondernemerschap, innovatie en andere belangrijke onderwerpen in het bedrijfsleven te verrijken door deel te nemen aan onze internationale programma's in Rome of Barcelona, waar u ook uw professionele netwerk kunt uitbreiden. Aan dit residentiële programma zijn extra kosten verbonden.

Soft Skills-programma

De basis voor een solide en succesvolle carrière zijn ongetwijfeld de veelgevraagde en gevierde Soft Skills, competenties die praktisch bruikbaar zijn in elke werkomgeving en elk bedrijfsgebied. Ons Soft Skills-programma biedt u een grondige en gedetailleerde kennis en vertrouwdheid met deze persoonlijke soft skills, waardoor hun persoonlijke en professionele groei wordt vergemakkelijkt.

Netwerken en partners

Rome Business School heeft solide partnerschappen met verschillende wereldwijd gerenommeerde toonaangevende bedrijven, zoals Enel, Fendi, Bulgari, Eataly, IBM Italië, Land Rover en nog veel meer. Om ervoor te zorgen dat onze studenten een sterk professioneel netwerk kunnen opbouwen, organiseren we voortdurend vergaderingen, bezoeken, evenementen en gastcolleges met vertegenwoordigers van elite zakelijke ecosystemen, stimuleren we de interactie tussen toonaangevende professionals en de studenten en faciliteren we het leerproces.

Carriere

Ons bekwaam en professioneel Career Services Team biedt onze medewerkers een gepersonaliseerd carrièrepad dat specifiek is ontworpen om zijn of haar eigen professionele profiel vorm te geven om een concurrerend figuur te worden op de huidige arbeidsmarkt. Workshops gericht op het meest populaire onderwerp van het zoeken naar werk en carrière netwerken, individuele loopbaanadviesbijeenkomsten, ons exclusieve evenement ' Rome Business School Talent Focus' en meer waardevolle voordelen staan tot uw beschikking om de beste start of een geweldige boost in uw carrière te garanderen!

Studeer in Rome

Rome, de bakermat van de beschaving en het thuisland van een onschatbaar cultureel en artistiek erfgoed, is de ultieme locatie voor een ervaring in het hoger onderwijs; profiteer van de vele mooie plekken en verrijkende initiatieven van het Romeinse landschap en leer in een van de meest bekwame centra van productie in Italië.

Structuur

 • 6 maanden lezingen
 • 6 maanden gewijd aan het Capstone-projectwerk
 • Bezoeken aan internationale bedrijven en organisaties
 • Integratief cultureel programma
 • Seminars en evenementen

Klaar

 • Fase 1: Teamcreatie
 • Fase 2: Capstone Project Intro

Stel

 • Fase 3: voorstel, onderzoek, interviews en analyse van kritisch denken

Gaan

 • Fase 4: kennis in actie
 • Fase 5: projectpresentatie

Het beste Capstone-project van elke intake wordt officieel genoemd door de Academic Committee van de Rome Business School .

Internationaal podium

We bieden onze studenten de mogelijkheid om te kiezen voor een van de twee korte internationale residentiële programma's:

 • Bootcamp voor internationale zakelijke leiders - Rome Business School (inbegrepen)
 • Bootcamp voor innovatieve leiders in Barcelona - EAE Business School (optioneel)

Een unieke ervaring: Bootcamp over de hele wereld

Verbeter je ondernemersvaardigheden en test ze met de ultieme uitdaging: de exclusieve Bootcamps van Rome Business School in Rome en Barcelona (georganiseerd in samenwerking met EAE Business School), twee prachtige steden die voorop lopen op het gebied van innovatie en een van de meest productieve startup-ecosystemen. Een geavanceerd programma dat is ontworpen om u te confronteren met realistische bedrijfsscenario's om op te lossen en u een praktische manier van leren en ontwikkeling van vaardigheden te bieden, allemaal met de professionele ondersteuning van docenten van topbedrijven!

Voordelen

 • Bedrijfsbezoeken - Voorbeelden zijn het Ministerie van Binnenlandse Zaken in Rome, FAO, Lega Ambiente Italia Environmentalist Association (Non-profit Organization), ARTS Media Communication Agency for Political Campaigns in Rome, The Senate of the Republic of Italy in Rome.
 • Internationale studiereis: Bootcamp in Barcelona of New York
 • Cultureel programma - wandeltochten in Rome
 • Soft skills programma
 • Onderzoeksmethoden voor zakelijke workshops
 • Italiaanse taalcursus - beginnersniveau (A1 en A2)
 • Accommodatie ondersteuning
 • Internationale studentenkaart - ISIC
 • Career Services

Aanwezigheidsmodus - dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 9 van 17-15 tot 19-15.

Inhoud

Mind Opening & Knowledge Management Setting

Het eerste deel van de Master in Political Marketing & Communications van de Rome Business School biedt je een uitgebreide voorbereiding op de sector en cruciale aspecten van andere gerelateerde velden, in eerste instantie een breed overzicht van de bredere managementwereld.

Focussen en specialiseren

Identificeer en ontwikkel effectieve managementstrategieën: leer meer over de kerncomponenten van Politieke Marketing & Communicatie, Branding, Ethiek en nog veel meer.

Wees een toekomstgerichte leider

Leer meer over innovatie in politieke marketing en communicatie, met een focus op toekomstige trends.

Capstone Project

Een teamworkproject met de mogelijkheid om een rapport te ontwikkelen dat een politiek marketingprobleem oplost of werkt aan een kans op het gebied van politieke marketing en communicatie van een bestaande politieke instantie, instelling, verkiezingscampagne, politieke kandidaat en anderen. Alle teams worden begeleid vanaf de allereerste fase van het project.

Faculteit

De cursussen voor de Master in Political Marketing van de Rome Business School worden gegeven door zeer geselecteerde internationale universiteitsprofessoren, trainers en bedrijfsmanagers, afkomstig uit verschillende operationele en professionele gebieden, van politieke advisering en openbare aangelegenheden tot journalistiek en communicatie; de onderwijsaanpak is gericht op het verwerven van knowhow om werkelijk nuttige competenties over te dragen voor de professionele ontwikkeling van de aanwezigen.

Master Supervisor

Alessio Postiglione - Afgestudeerd in politieke wetenschappen aan de universiteit "L'Orientale" van Napels; afgestudeerd in politieke evaluatie aan IUAV en de universiteit "Ca'Foscari" van Venetië; professionele journalist, politiek adviseur en specialist in politieke communicatie, hij geeft les in politieke communicatie, sociale media, persdienst en politieke campagnes; hij leidde en leidde veel politieke campagnes, waaronder de twee burgemeestersverkiezingen van Luigi de Magistris (2011, 2016) en de nationale campagne van Rivoluzione Civile (2013); hij is assistent van het project van het Centrum voor Pluralisme en Vrijheid in Media (CMPF).

Career Services

Rome Business School ondersteunt haar studenten zelfs buiten de academische omgeving en biedt hen begeleiding en assistentie bij het ontwikkelen van een sterk professioneel profiel dat de meest gezochte competenties op de huidige arbeidsmarkt weerspiegelt. In het bijzonder biedt de school de volgende diensten aan de ingeschreven studenten:

 • Individuele loopbaanadviesbijeenkomst
 • Officiële carrièreportaal van Rome Business School
 • Professionele workshops
 • Talent Focus van de Rome Business School

Plaatsingspercentage

Aan het einde van de master heeft 96% van de studenten stage gelopen bij internationaal gerenommeerde bedrijven. Enkele van onze professionele partners:

131242_romebusinessschool_partners.png

Bootcamp over de hele wereld

Verbeter je ondernemersvaardigheden en test ze met de ultieme uitdaging: de exclusieve Bootcamp van Rome Business School in Barcelona, georganiseerd in samenwerking met EAE Business School, en in New York, in samenwerking met Pace University, twee prachtige steden in de voorhoede van innovatie en een van de meest productieve start-up ecosystemen. Een geavanceerd programma dat is ontworpen om u realistische zakelijke scenario's op te lossen en u een praktische manier van leren en ontwikkeling van vaardigheden te bieden. Allemaal met de professionele ondersteuning van een tutor van topbedrijven!

Toelatingsprocedure

Rome Business School werkt hard om de hoogste kwaliteitsstandaard te handhaven in de programma's die wij aanbieden. Dat is de reden waarom, om de geschiktheid van de kandidaten te waarborgen, alle kandidaten een selectieproces moeten ondergaan en met succes moeten doorlopen dat als volgt is gestructureerd:

 1. Evaluatie van referenties
 2. Aanvraagbevestiging
 3. Selectie interview
 4. Admissions
 5. Inschrijving

Het toelatingsproces is bedoeld om te controleren of de kandidaat in aanmerking komt om de master te volgen. De academische geschiedenis van de kandidaat, eerdere ervaringen in de onderwerpen die in de Master worden behandeld en motivatie zijn zaken van de evaluatie. Na verzending wordt de aanvraag beoordeeld door het academisch comité van de Rome Business School . Om de geschiktheid van de toepassing te waarborgen, is het belangrijk om alle vereiste documentatie te leveren.

Mate

131243_logo-viu-Universidad-Internacional-de-Valencia-sobre-fondo-blanco-300x127.pngStudenten die het programma succesvol afronden, ontvangen een dubbele certificering: het diploma van Rome Business School en een officiële certificering door Universidad Internacional de Valencia (VIU), dat 60 internationaal erkende studiepunten (60 ECTS) biedt.

Beurzen en collegegeld

Volgens het individuele profiel, de ervaring en de bewezen motivatie, kan de kandidaat een beurs ontvangen die een deel van het totale collegegeld dekt (tot 20%). De geschiktheid van een mogelijke beurs zal door de academische commissie van Rome Business School worden bepaald tijdens de beoordeling van de aanvraag van de kandidaat.

Het collegegeld voor deze master is 6.000 euro. Het kan worden betaald:

 • In termijnen
 • In een enkele oplossing (deze optie geeft de student 10% korting op het totale bedrag van het collegegeld)

Jumpstart de rest van je leven!

Als u op zoek bent naar geavanceerde training van topkwaliteit in een bepaald bedrijfsgebied, talloze mogelijkheden voor het ontwikkelen en testen van vaardigheden, manieren om uw professionele netwerk uit te breiden en contact te maken met topprofessionals die werkzaam zijn in verschillende bedrijfsgebieden, hebben wij precies het programma voor u . Vanaf daar is het helemaal aan jou! Je vastberadenheid en bereidheid om nieuwe manieren van denken te leren en te ervaren, is alles wat je nodig hebt om het beste uit een van onze programma's te halen en je weg te banen op de weg naar succes in je carrière.

Rome Business School kreeg officiële erkenning van Eduniversal's Best Masters & MBA Ranking 2019 voor vier van zijn masterprogramma's, een opmerkelijke prestatie voor onze instelling die getuigt van de kwaliteit van het werk en de toewijding die alle leden van de Rome Business School gemeenschap hebben gestoken in het voortdurend naar een hoger niveau van onderwijsexcellentie brengen om effectievere managers op te leiden voor een betere wereld.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries w ... Lees meer

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries worldwide. Lees Minder
Rome , Italië online + 1 Meer Minder