Master in organisatorisch leiderschap

St. Ambrose University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master in organisatorisch leiderschap

St. Ambrose University

Master in organisatorisch leiderschap

Als u wilt leren hoe u een verschil kunt maken en echte veranderingen kunt aanbrengen op het werk, thuis en in uw gemeenschap, heeft SAU een programma voor u. Leer mensen te leiden, te inspireren en mensen samen te brengen via ons unieke MOL-programma en al je doelen te bereiken.

Onze afgestudeerden werken voor de Amerikaanse strijdkrachten, Exelon Nuclear, HON, Deere

Ambrose voordelen

 • Leer om verandering te leiden
 • Uitzonderlijke faculteit
 • Geaccrediteerd door het Accreditation Council for Business School Program

Onze MOL-studenten en -professoren zijn leerpartners die, door levendige discussies in de klas, samen de betekenis en betekenis van leiderschap verkennen. In ons MOL-programma krijg je de vaardigheden en capaciteiten om een ​​effectieve leider te zijn.

accreditatie

Het Master of Organizational Leadership-programma is nationaal geaccrediteerd door de Association of Collegiate Business Schools and Programs (ACBSP). St. Ambrose University is geaccrediteerd door de Higher Learning Commission.

Wat zal ik leren?

Kerncursussen zijn leiderschapstheorie, conflictbeheer, strategische planning, communicatie in organisaties, toonaangevende verandering en meer.

Je kiest je keuzevakken uit een lange lijst met dienend leiderschap, de ethische en maatschappelijke verantwoordelijkheid van het bedrijfsleven, menselijk gedrag in organisaties, non-profitsectoren en het managen van verschillende culturen. Dat betekent dat je je diploma kunt afstemmen op je persoonlijke en professionele doelen en interesses.

Ons programma met 36 studiepunten kan in iets meer dan twee jaar worden voltooid door één cursus per sessie te volgen gedurende 12 sessies. We bieden twee, acht weken durende sessies in de herfst; twee, acht weken durende sessies in de lente; en een zomersessie. De les wordt één keer per week gedurende vier uur 's avonds gegeven, zodat studenten fulltime kunnen blijven werken. We bieden het programma ook in een versneld formaat aan. U kunt binnen slechts 12 maanden een MOL verdienen.

WAT MAAKT DE ST. AMBROSE MOL-PROGRAMMA UNIEK?

De kwaliteit van een Ambrosius-opleiding is niet alleen een uitkomst, het is een ervaring die wordt gemaakt door deskundige professoren in elke klas en wordt bevorderd door middel van dialoog, geen lezing.

 • Onze MOL-klassen zijn gemiddeld 14 studenten, dus je krijgt meer individuele aandacht van de faculteit.
 • Faculteit leden zijn net zo toegewijd aan studenten en wetenschap, met veel bezig met onderzoek.
 • Wat je leert in klasaangelegenheden in de echte wereld. In het Work-Based Action Project passen studenten wat zij hebben geleerd toe op zinvolle projecten op het werk of in de gemeenschap.
 • Onze holistische benadering van de studie van menselijk gedrag, geworteld in zowel de vrije kunsten en de wetenschappen als in het bedrijfsleven, houdt ook rekening met de ethische dimensie van leiderschap.
 • Ons programma heeft onmiddellijke waarde. Leer het vandaag en pas het morgen toe. Hoe?

HOEVEEL KAN DIT PROGRAMMA KOSTEN?

Financiering van een masteropleiding lijkt misschien ontmoedigend, maar onze studenten leren snel dat een St. Ambrose-opleiding betaalbaar en elke cent waard is.

Collegegeld voor 2017-18 is $ 840 / credit-uur.

Veel werkgevers bieden begeleiding bij collegegeld. Neem contact op met uw personeelscentrum om te bepalen of deze voordelen beschikbaar zijn. Als dat het geval is, kunt u uitstel van betaling aanvragen of contact opnemen met ons Financial Aid Office voor meer informatie.

Het St. Ambrose University College of Business biedt een beperkt aantal onderzoeksassistentschappen. Stuur een e-mail naar de MOL-programmacoördinator voor een toepassing .

Als je een veteraan bent, kan toelatingsspecialist Natalie Woodhurst je helpen bepalen of je beschikbare uitkeringen hebt en hoe je die het beste kunt beleggen in een SAU-opleiding. Graduate studenten ingeschreven in ten minste 6 credit-uren per semester (3 credit-uren in de zomer) komen in aanmerking voor een lage rente federale lening van maximaal sau.edu dit academische jaar.

Solliciteer door naar de FAFSA-website te gaan of neem contact op met ons Financial Aid Office voor meer informatie.

KOSTEN

St. Ambrose University stelt tarieven vast voor lesgeld en vergoedingen voor elke herfst. Collegegeld, collegegeld, kamer en bord zijn elk semester verschuldigd voordat studenten naar de les gaan, tenzij er betalingsregelingen zijn getroffen met het Student Account Services Office.

Alle studenten die aan de St. Ambrose University studeren, worden op basis van de cursusbelasting een technologiecommissie in rekening gebracht. Sommige cursussen hebben extra kosten.

2018-19 Kosten

 • Undergraduate / Accelerated studenten die 12 of meer credit-uren nemen van $ 280 per jaar. ($ 140 / semester)
 • Niet-gegradueerde / versnelde studenten die 11 of minder credit-uren nemen van $ 140 per jaar. ($ 70 / semester)
 • Afgestudeerde niveau studenten die 9 of meer credit-uren $ 280 / jr. ($ 140 / semester)
 • Afgestudeerde niveau studenten die 8 of minder credit-uren $ 140 / jr. ($ 70 / semester)
 • Online cursusgeld $ 25 / credit-uur
 • Uitbetaling $ 75 (alleen undergraduate)
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op January 16, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Locations
Verenigde Staten - Davenport, Iowa
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Davenport, Iowa
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan