Master in organisatiemanagement

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Sinds de oprichting heeft de Universitaire Stichting van San Gil - UNISANGIL - de missie bij te dragen aan de ontwikkeling van de samenleving op lokaal en regionaal niveau met een globale visie, door deelname aan de integrale vorming van mensen, de productie en toepassing van kennis en de sociale interactie In overeenstemming met dit principe ontwikkelt de instelling academische opleidingsprocessen op het niveau van studenten en afgestudeerden die consistent zijn met de behoeften en vereisten van de gemeenschappen en regio's waar zij aanwezig is.

Dit is hoe UNISANGIL de Master in Organisation Management presenteert, een academisch programma verbonden aan de Faculteit der Economische en Administratieve Wetenschappen, waarvan de oorsprong verband houdt met de hoge kwaliteitsaccreditatie van niet-gegradueerde programma's in Bedrijfskunde (Resolutie 021081 van december 2015) ) en Public Accounting (Resolutie 05421 van april 2015).

Dit academische programma is een aanvulling op de trainingsprocessen die worden aangeboden door de Specialisatie in Finance (San Gil - Chiquinquirá); Specialisatie in Strategic Financial Administration (Yopal); Specialisatie in strategische marketing (San Gil - Chiquinquirá) en specialisatie in concurrentievermogen van het toerisme (San Gil). Dit vormt een strategie voor integratie en relevantie van het academische aanbod met de economische, politieke en sociale behoeften van niet alleen San Gil, Yopal en Chiquinquirá als provinciale ontwikkelingscentra, maar van alle omliggende gemeenten.

Als een diepgaande masteropleiding, beoogt het programma zich te verdiepen in specifieke kennisgebieden met betrekking tot Senior Management, Organisatie, Directie en Management. Dit beoogt de ontwikkeling van vaardigheden waarmee problemen in organisaties kunnen worden opgelost, evenals de analyse van specifieke disciplinaire, interdisciplinaire en professionele situaties die zich voordoen in de regionale en nationale omgeving.

objectief

Het doel van het masterprogramma in management van organisaties van UNISANGIL is: "De integrale training van de master in senior management, organisatie, directie en management, voor het oplossen van problemen van organisaties".

missie

Instrumentaliseer en pas de geleerde kennis in organisaties toe, door via hun curriculaire structuur de capaciteit voor kritiek, analyse, synthese en discussie te ontwikkelen, door de verdieping van kennis in Senior Management, Organisatie, Management en Management, het versterken van de ontwikkeling en integrale groei, in een regionale en nationale context.

uitzicht

In het jaar 2022 zijn we een masterprogramma erkend op regionaal en nationaal niveau, voor de ontwikkeling en verbetering van managementstrategieën, besluitvorming en conflictoplossing; leraren vormen met kritisch denken, vaardigheden en attitudes van toegepast onderzoek, die de diagnose en oplossing van organisatorische problemen mogelijk maken.126794_pexels-photo-3184291.jpeg fauxels / pexels

leerplan

Semester I
subject credits
Management en organisatiebeheer 3
Strategisch management 2
Macro-economische en economische context van organisaties 2
Financieel en boekhoudkundig management van de organisatie 3
Grade I Seminar 2
Totaal credits 12
Semester II
subject credits
Strategisch beheer van de menselijke hulpbronnen 3
Organisatie waardering 3
Ontwerp, organisatorische creativiteit en innovatie 2
Besluitvorming 2
Graad II seminar 2
Totaal credits 12
Semester III
subject credits
Internationaal management 3
Marketing management 3
Juridische context van de organisatie 2
Keuzeseminarie 2
Graad III seminar 2
Totaal credits 12
Semester IV
subject credits
Workshop managementvaardigheden 3
Keuzeseminarie 3
Keuzeseminarie 3
Graad IV seminar 3
Totaal credits 12

toelating Profiel

Het UNISANGIL Master in Organisatie Management-programma is gericht op vier specifieke soorten populaties:

  1. De professionals zijn afgestudeerd aan UNISANGIL.
  2. Afgestudeerden van andere instellingen voor hoger onderwijs in de regio of het land.
  3. Specialisten uit verschillende kennisgebieden, van UNISANGIL of van andere instellingen voor hoger onderwijs in de regio of het land.
  4. De professionals die midden- en hoge posities bekleden in de organisaties van de regio en het land, zich bewust van de noodzaak van integrale en systemische organisatorische groei.

Alle aanvragers om de Master na te streven, hebben voorafgaand aan hun toelating een academisch en beroepsgesprek.

Graduate profiel

De Master in organisatiemanagement heeft als doel leiders op te leiden met strategisch denken, professionals met een visie op de toekomst, makers en innovators, met kritische posities en in staat om te reageren op de uitdagingen en organisatorische uitdagingen van de toekomst.

Onze afgestudeerden zullen kennis hebben van de nationale en internationale omgeving, van geopolitiek en van het beheer van potentiële hulpmiddelen waarmee ze betere competentieniveaus in organisaties kunnen ontwikkelen.

toelatingseisen

  • Fotokopiecertificaat of bachelordiploma
  • Fotokopie van het identiteitsbewijs, uitgebreid tot 150%
  • Twee (2) 3x4 kleurenfoto's
  • Lidmaatschap of EPS- of Sisben-kaart
  • Dien een interview in met de Graduate Coordinator van de faculteit

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

UNISANGIL es una entidad de educación superior centrada en la investigación, extensión y formación de su comunidad. Somos una institución de educación superior de origen y acción solidarios que contri ... Lees meer

UNISANGIL es una entidad de educación superior centrada en la investigación, extensión y formación de su comunidad. Somos una institución de educación superior de origen y acción solidarios que contribuye al desarrollo de la sociedad en los ámbitos local y regional con visión global, mediante la participación en la formación integral de personas, la investigación y la interacción social. Lees Minder