Master in openbare boekhouding

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MS in Public Accounting is een programma met toegevoegde waarde dat een geregistreerd 150 Credit Hour Licensure-Qualifying-programma is. Na het voltooien van de vereiste en vereiste cursussen, kunt u deelnemen aan het Certified Public Accountant CPA-examen in de staat New York. Als je een bachelordiploma in boekhouding of een ander vakgebied hebt, is een Master of Science in Public Accounting iets voor jou, vooral als je een openbare accountant wilt worden of als je een professionele accountant bent die het American Institute of Certified Public Accountants wil ontmoeten (AICPA) 150 kredietwaardigheidscriteria.

Afgestudeerden van de MS in Public Accounting Program die ernaar streven CPA's te worden, zullen met een jaar passende professionele werkervaring aan de licentievereiste van de staat New York voldoen.

De MS in Public Accounting bereidt je voor op een baan in een dynamisch beroep. Ons programma is perfect voor jou als je je carrière in het beroep van publieke accountancy, industrie, overheid of non-profit organisaties wilt beginnen of bevorderen.

Public Accounting Fast Facts

 • GMAT Optioneel
 • Westchester / Manhattan Campus
 • Avondprogramma
 • VITA (belastingtrainingsprogramma)

Curriculum MS Public Accounting

Boekhoudcursussen
 • ACCT 510 Analyse van de globale financiële overzichten
 • ACCT 520 Auditing van hedendaagse problemen
 • ACCT 530 Geavanceerde boekhoudtheorie
 • ACCT 540 Advanced Business Entity Taxation
 • ACCT 550 Cost Management Advanced Controllership
 • ACCT 560 Fraudeonderzoek
Zakelijke cursussen
 • FINC 703 Financieel beleid van ondernemingen

of

 • FINC 710 Bedrijfsfusies
 • MBAA 504 Marketing Systemen
 • MBAA 535 Communicatieprocessen
 • MBAA 602 Bedrijfseconomie

Door het schema te volgen, kunnen studenten het programma voltooien in vijf kwartier van doorlopende studie.

122884_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpgHelloquence / Unsplash

Doel

De Master of Science in Public Accounting bereidt zijn afgestudeerden voor op een baan in een dynamisch beroep. Het programma wordt aangeboden aan gekwalificeerde kandidaten die hun loopbaan in het beroep van openbare accountancy of in de industrie, de overheid of organisaties zonder winstoogmerk willen invoeren of bevorderen. Het programma integreert geavanceerd onderzoek en onderzoek op het gebied van audit, belastingen, financiële en management accounting met bedrijfscursussen in het Master of Business Administration Program, die diepte en breedte bieden aan de leerervaring. De Master of Science in Public Accounting is bedoeld voor personen met een bachelordiploma in boekhouding / bedrijfskunde of niet-gerelateerde vakgebieden die het beroep van openbare boekhouder willen betreden en voor professionele accountants die willen voldoen aan het American Institute of Certified Public Accountants (AICPA) 150 uur curriculumcriteria. Kandidaten die geen zakelijke of boekhoudkundige achtergrond hebben, of die niet de nodige vereiste cursussen hebben voltooid, moeten het undergraduate pre-vereiste programma voltooien voordat ze in aanmerking komen om de MS-graad te starten. Neem contact op met de voorzitter van de boekhoudafdeling voor informatie. Afgestudeerden van de MS in Public Accounting Program die ernaar streven om Certified Public Accountants te worden, zullen met een jaar passende professionele werkervaring aan de licentievereiste van de staat New York voldoen.

Graad Vereisten

Vereisten voor toelating en toelating tot de Master of Science in Public Accounting omvatten:

 1. Een baccalaureaat transcript met 120 studiepunten van vereiste cursus in de specifieke inhoud van boekhoudkundige, zakelijke en vrije kunsten en wetenschappen zijn vereist voor toegang tot het programma. Neem contact op met de voorzitter van de boekhoudafdeling voor specifieke cursusgegevens. Internationale studenten moeten een formele evaluatie van alle internationale cursussen indienen; een evaluatie door World Education Services (WES) heeft de voorkeur. TOEFL-scores moeten ook worden ingediend.
 2. Een gedetailleerde verklaring van professionele doelen met de redenen voor aanmelding voor het programma en hoe de aanvrager kan profiteren van de voltooiing ervan.
 3. Interview met de voorzitter of aangewezen persoon van de afdeling financiële administratie. Bevredigende GMAT-score kan vereist zijn voor aanvragers zonder inhoudelijke bedrijfservaring of GPA lager dan 3.0.
 4. De succesvolle afronding van het CPA- of CMA-onderzoek of een gelijkwaardig onderzoek kan worden gebruikt in plaats van de GMAT.

Doelstellingen openbare boekhouding

Het doel van het programma is om studenten voor te bereiden op de uitoefening van het beroep van openbare accountancy door hen in staat te stellen de vereiste kennis, vaardigheden en competenties op dit gebied te verwerven, ontwikkelen en toe te passen. Studenten worden aangemoedigd om kennis uit de boekhouding en het bedrijfsleven te integreren en toe te passen, onafhankelijk te denken, onderzoek te doen en hoge ethische normen te handhaven.

Verwachtingen van de afgestudeerde

Afgestudeerden van het Master of Science in Accounting-programma kunnen het volgende bereiken:

 • Aantonen van de kennis en vaardigheden die vereist zijn voor een loopbaan op het gebied van openbare boekhouding of een gerelateerd veld
 • Aantonen van vaardigheid in uitgebreide analyse-, communicatie- en informatietechnologie
 • Volg een carrière op het gebied van openbare boekhouding of een gerelateerd veld en concurreer met succes
 • Pas kennis van persoonlijke, ethische en sociale verantwoordelijkheden toe op effectieve besluitvorming

Programma-uitkomsten

Aan het einde van dit programma moeten studenten in staat zijn om:

 • Gebruik strategische analyse en kwantitatieve methoden om problemen op te lossen
 • Neem beslissingen met behulp van kennis van boekhoud-, audit- en belastingconcepten en normen
 • Gebruik mondelinge, schriftelijke en presentatievaardigheden om boekhoudkundige en andere zakelijke informatie effectief te communiceren
 • Werk effectief en samen in teams
 • Aantonen van kennis van de ethische verantwoordelijkheden van accountants en accountants
 • Evalueer ethische dilemma's om de impact van mogelijke acties op stakeholdergroepen te bepalen
 • Onderzoek uitvoeren, hypothesen ondersteunen met bewijs en reageren op uitdagingen

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden in Public Accounting kunnen posities zoeken zoals Certified Public Accountant (CPA), overheidsaccountant, interne auditor, financieel adviseur, belastingaccountant en accountant bij managementservices.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Mercy offers more than 90 undergraduate and graduate degree and certificate programs within five schools: Business, Education, Health and Natural Sciences, Liberal Arts and Social and Behavioral Scien ... Lees meer

Mercy offers more than 90 undergraduate and graduate degree and certificate programs within five schools: Business, Education, Health and Natural Sciences, Liberal Arts and Social and Behavioral Sciences. Mercy College challenges its faculty and staff to make higher education work for anyone hungry enough to earn a better place in life. With campuses in Dobbs Ferry, Bronx, Manhattan and Yorktown Heights, the vibrancy of the College culture is sustained by a diverse student body from around the region. Lees Minder
Dobbs veerboot , New York , New York , Yorktown Heights , VS Online + 4 Meer Minder