Lees de Officiële Beschrijving

De meester in openbaar bestuur

De Master of Public Administration (MPA) is een professionele graad die personen die geïnteresseerd zijn in openbare dienstverlening bereidt voor administratieve en leidinggevende functies bij overheidsinstanties en non-profitorganisaties. De studenten- en onderwijsgeoriënteerde faculteit van het programma willen bijdragen aan de ontwikkeling van professionele individuen met een ethos van democratisch bestuur door hen te voorzien van een combinatie van solide academisch leren en concrete praktische ervaringen. Het MPA-programma is gevestigd in het departement Politieke Wetenschappen en Internationale Zaken. Het programma werkt in samenwerking met een aantal andere afdelingen, evenals met het AL Burruss Institute of Public Service dat gemeenschapsdiensten en technische assistentie biedt aan non-profitorganisaties en publieke organisaties in Georgië.

accreditatie

De Master of Public Administration Program is formeel geaccrediteerd door de National Association of Schools of Public Affairs and Administration (NASPAA).

Mission Statement

De Master of Public Administration Program (MPA) is een professionele opleiding die studenten voorbereidt op een loopbaan in openbare dienst.

Program Doeleinden

 1. Bereid afgestudeerden van het programma voor om kritisch en creatief te denken over publieke kwesties, hebben de toewijding en het vermogen om een ​​diverse gemeenschap te dienen en beschikken over de vaardigheden om een ​​professionele functie in een publieke organisatie te betreden.
 2. Zorg voor een rigoureus kerncurriculum dat de theoretische onderbouwing van de openbare dienstverlening onderzoekt en geconcentreerde studiegebieden biedt in overheidsadministratie, administratie voor non-profitorganisaties en informatiebeheer.
 3. Inspireer toewijding aan de waarden van openbare diensten.
 4. Houd een gastvrije omgeving in stand die gelijkheid en diversiteit bevordert, studenten en docenten sterker maakt.

Public Service Values:

 • Public Service Value 1: Public Service-professionals benadrukken integriteit, verantwoordelijkheid, eerlijkheid, eerlijkheid en ethisch gedrag in persoonlijke en professionele relaties en activiteiten.
 • Public Service Value 2: Publieke dienstverleners moeten de hoogste idealen van burgerschap en dienstverlening aan de gemeenschap weerspiegelen en professionaliteit ontwikkelen door bekwaamheid, uitmuntendheid, efficiëntie, objectiviteit en onpartijdigheid te benadrukken voor hun gemeenschap, het land en de wereld.
 • Public Service Value 3: Publieke dienstverleners tonen democratische waarden, respect voor de grondwet en de rechtsstaat.
 • Public Service Value 4: Publieke dienstverleners verbinden zich tot gelijkheid en diversiteit door te erkennen dat hun uitoefening van autoriteit en verantwoordelijkheid altijd moet worden getemperd door respect voor de menselijke waardigheid, billijkheid en sociale rechtvaardigheid.

Studieprogramma

Het MPA-programma is een 36 semesteruursstudie die bestaat uit drie componenten: een 7-cursus kerncurriculum dat van alle studenten wordt vereist (21 uur); een concentratie van 4 gangen naar keuze van de student (12 uur); en een professionele oefening (3 uur). Studenten moeten deelnemen aan een evaluatie van het programma voorafgaand aan het afstuderen.

Speciale opmerkingen:

Kennesaw State University biedt gekwalificeerde studenten de mogelijkheid om een ​​MBA / MPA-programma met twee opties aan te vragen. MBA-MPA is een duale opleiding met het Coles College of Business en het College of Humanities and Social Sciences. Om toegelaten te worden tot het duale diplomaprogramma, moet de aanvrager de optie specificeren op het moment van zijn aanvraag bij de Graduate School. Studenten die geïnteresseerd zijn in het aanvragen van de dual-degree optie MBA / MPA-programma moeten overleggen met de MPA-directeur of MBA-directeur met betrekking tot de toelatingseisen en vereiste cursussen.

Toelatingsvoorwaarden voor het MPA-programma

Toegang tot het MPA-programma vereist:

 • Een baccalaureaatsdiploma van een geaccrediteerde hogeschool of universiteit met een minimumscore van minimaal 2,75;
 • Indiening van een aanvraag bij de Office of Graduate Admissions en een niet-terugvorderbare aanvraagkosten; Internationale studenten moeten ook voldoende TOEFL- of IELTS-scores leveren;
 • Scores van een gestandaardiseerde graduate toelatingsproef, zoals GRE, MAT, GMAT of LSAT. Verzoek om uw scores elektronisch naar KSU te verzenden. -OF- Zorg voor een GRE-verklaring van afstand.
 • Dien een essay met een opgave van het doel in van ongeveer 1.000 woorden waarin de volgende vragen worden behandeld: "Op welke manier verwacht u dat de graad Master of Public Administration uw carrièredoelstellingen en ambities zal beïnvloeden of verbeteren?";
 • Een actueel cv;
 • Twee aanbevelingsbrieven van faculteits- of werkbegeleiders met directe kennis van de aanvrager die inspelen op het potentieel van de kandidaat voor een graduate studie en het gebruik van een MPA-graad;
 • Studenten worden toegelaten tot het programma op basis van een algehele beoordeling van alle referenties, inclusief alle werk- en gemeenschapservaringservaringen die wijzen op mogelijk succes in graduate werk en in professionele openbare dienstverlening.

Studenten worden toegelaten tot het programma op basis van een algehele beoordeling van alle referenties, inclusief alle werk- en gemeenschapservaringservaringen die wijzen op mogelijk succes in graduate werk en in professionele openbare dienstverlening.

Credit overschrijven

Tot negen semester uren van afgestudeerde werk van andere erkende instellingen kunnen worden overgedragen. Om overgedragen te worden, moeten cursussen van andere instellingen overeenkomen met het MPA-curriculum van de Kennesaw State University . Studenten moeten waar mogelijk cursusbeschrijvingen en syllabi beschikbaar stellen, en de hoeveelheid krediet die wordt toegekend, wordt bepaald door de programmadirecteur. Dergelijke cursussen zijn misschien niet ouder dan vijf jaar.

Grades

Verwachtingen voor een bevredigende prestaties van studenten op graduate niveau worden beschreven in de sectie Academisch beleid van deze catalogus.

Petition to Graduate

MPA-kandidaten moeten een verzoekschrift indienen om minimaal één semester af te studeren voordat zij hun diplomavoorwaarden hebben voltooid.

Financiële middelen

Hieronder staan ​​enkele van de financiële middelen die beschikbaar zijn voor MPA-studenten aan de Kennesaw State University .

Kosten van deelname

De kosten voor deelname zijn gebaseerd op het aantal kredieturen dat studenten inschrijven en de verblijfsstatus. Bekijk hier het collegegeld- en vergoedingenschema.

Graduate Research Assistant Ships

Een beperkt aantal Graduate Research Assistant Ships (GRA) zijn beschikbaar voor gekwalificeerde studenten. Per semester bekroond, omvatten taken typisch een onderzoeks- of projectopdracht die relevant is voor het vakgebied van de bestuurskunde. De functie omvat een aantal studiegeldvoordelen en een stipendium. Klik hier voor meer informatie en beschikbare mogelijkheden.

Edwards Scholarship

De Juanelle Edwards Master of Public Administration Endowed Scholarship is een jaarlijkse verdienste op basis van verdiensten ter waarde van $ 1.500. MPA-studenten moeten een goede academische status hebben en zich fulltime inschrijven om in aanmerking te komen.

Financiële hulp

Voor meer informatie over de verschillende soorten hulp beschikbaar voor afgestudeerde studenten, bezoek het Bureau van de student financiële hulp.

stages

Het stagecircuit is bedoeld voor studenten om vóór het afstuderen ervaring op te doen met openbare dienstverlening. Stagiairs zijn verplicht om 300 uur service in het veld te voltooien. Het MPA-programma heeft een stage van 100% voor studenten op deze baan.

Recente stage-ervaringen

MPA-studenten zijn recent geïnterneerd op de volgende locaties:

 • Atlanta Beltline Inc.
 • City of Powder Springs - Community Development Department
 • CIFAL Atlanta
 • CIFAL Jeju, Zuid-Korea: duurzame gemeenschappen
 • CIFAL Vlaanderen, België: duurzame ontwikkeling
 • Regionale Commissie van Atlanta
 • International Rescue Committee
 • Stad van Kennesaw - Bestemming en planning
 • City of Woodstock - Human Resources
 • Metro Atlanta Kamer van Koophandel
 • Murray County Commissariaat
 • Cobb County District Attorney's Office
 • Marietta Police Department
 • Afdeling Gezondheid en Human Services

Recente vacatures

MPA-afgestudeerden zijn recent in dienst bij de volgende organisaties:

 • City of Powder Springs - Community Development.
 • Virginia Tech - Universitaire Ontwikkeling.
 • United Way of Greater Atlanta.
 • Het Georgia Department of Human Services.
 • Emory University.
 • Atlanta International School.
 • City of Marietta - Human Resources.
 • Criminal Justice Coordinating Council.
 • Make-A-Wish Georgia.
 • Leukemie
 • Metropolitan Atlanta Rapid Transit Authority (MARTA).
 • Kennesaw State University .
 • Georgia Instituut van Technologie.
 • Afdeling Administratieve Services.

In het buitenland studeren

Hieronder vindt u een aantal recente en aanstaande studeren in het buitenland Abroad reizen worden genomen door MPA-programma aan de Kennesaw State University .

2016 - Roemenië

In juni 2016 brachten MPA-studenten 3 weken door in Boekarest, Roemenië, die zich bezighielden met een verscheidenheid aan stages en onderzoeksprojecten die verband hielden met internationaal vergelijkend openbaar bestuur.

2017 - EU-immigratie

De focus van dit programma ligt op de huidige vluchtelingen- en migratiecrisis waarmee Europa wordt geconfronteerd. Via bezoeken aan EU-instellingen, nationale agentschappen en lokale NGO's zullen studenten deze kwestie onderzoeken vanuit EU-, nationale en lokale perspectieven. Het programma zal plaatsvinden in Brussel, België, Parijs, Frankrijk en Madrid en Barcelona, ​​Spanje.

2018 - Duurzame ontwikkeling in Duitsland

Dit programma biedt studenten een overzicht van het beleid voor duurzame ontwikkeling in Duitsland. Het doel is om de verschillende factoren te verkennen die moeten worden geïntegreerd om duurzame gemeenschappen te bereiken. De cursus zal zich richten op kwesties op het gebied van milieu, economie, infrastructuur en openbare communicatie.

DEADLINES

 • Fall Admission - 1 juli
 • Lenteopname - 1 november
 • Zomeropname - 1 april

Alle aanvraagdocumenten moeten vóór de deadline worden ingediend.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 20 andere vakken van Kennesaw State University »

Laatst bijgewerkt op May 16, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Juni 2019
Sept. 2019
Duration
Prijs
290 USD
Vast collegegeld voor 1 credituur: $ 290,00. Niet-ingezeten collegegeld voor 1 credit-uur: $ 1,045.00. Er kunnen andere kosten van toepassing zijn.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juni 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet

Juni 2019

Sept. 2019

Jan. 2020