Master in ontwikkelingsstudies en foresight

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Palacký Universiteit Olomouc

Wetenschapsfaculteit

Afdeling Ontwikkeling en Milieustudies

programma Development Studies and Foresight

Ons doel is om toekomstige leiders en innovators op te leiden en voor te bereiden

Studydevelopment.cz

Glodep.eu

Upol.cz/en

Over ons

We zijn een open, vooruitstrevende en dynamisch groeiende academische afdeling binnen de Faculteit Wetenschappen. We bieden onderwijsmogelijkheden en doen onderzoek op het gebied van ontwikkelingsstudies, milieustudies en prognoses. We streven ernaar onze studenten, professionals en het publiek te inspireren en zo bij te dragen aan de duurzame ontwikkeling van de samenleving.

15+ JAAR EXCELLENTIE

Met meer dan 15 jaar ervaring gericht op ontwikkeling, milieu en vooruitziende blik biedt de afdeling een Engelstalig masterprogramma Development Studies and Foresight.

440+ JAAR TRADITIE

Palacký University Olomouc, opgericht in 1573, is een van de belangrijkste onderwijs- en onderzoekscentra in Tsjechië. Het omvat 8 faculteiten en biedt graden in een breed scala aan disciplines. Jaarlijks studeren meer dan 4000 internationale studenten aan Palacký University

Master in ontwikkelingsstudies en foresight biedt:

· Uniek en aantrekkelijk programma gegeven door ervaren docenten

· Geweldige kansen om een deel van je studie in een ander land door te brengen met studiebeurzen (we werken samen met meer dan 40 universiteiten over de hele wereld)

· Mogelijkheid om betrokken te zijn bij een internationale gemeenschap van actieve studenten

· Inspirerende omgeving van Olomouc, een van de mooiste en meest historische steden van Europa met UNESCO-werelderfgoed

· Kosten van levensonderhoud ongeveer 400 - 500 € / maand.

· Financiële ondersteuningsmogelijkheden: Erasmus + -beurs; universiteitsbeurs voor huisvesting; Vavroušek-beurs; UPOL-beursprogramma; enzovoort.

· Buitenschoolse activiteiten - excursies, oriëntatieweek, simulatiespellen, intensieve cursussen met docenten van internationale partnerinstellingen, enz.

Meer informatie

Studydevelopment.cz

Glodep.eu

Fcb: Department of Development & Environmental Studies

Fcb: Glodep International Development Studies

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

It is the university, together with a number of other educational institutions that makes Olomouc the top student city in the Czech Republic – where every fifth person in the city is a student!

It is the university, together with a number of other educational institutions that makes Olomouc the top student city in the Czech Republic – where every fifth person in the city is a student! Lees Minder