Master in ontwikkelingsbeheer

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Over AIM

Het Asian Institute of Management (AIM) is een internationale graduate school die als doel heeft om een ​​verschil te maken in het ondersteunen van de groei van Aziatische samenlevingen door het ontwikkelen van professionele, ondernemende en sociaal verantwoordelijke managers.

De Stephen Zuellig Graduate School of Development Management (ZSDM) is het antwoord van AIM op de uitdaging van het ondersteunen van de Aziatische ontwikkeling. Door met de agenda Duurzame Ontwikkelingsdoelen samen te werken, creëert de school principiële ontwikkelingsleiders en managers die in staat zijn duurzaam succes te behalen. ZSDM betrekt opkomende economieën bij het opbouwen van een team van civiele leiders en bedrijfsmanagers die zijn uitgerust om probleemoplossers, veranderingsagenten en effectieve medewerkers te zijn.

Master in ontwikkelingsbeheer

De Master in Development Management (MDM) is een intensief, innovatief en praktijkgericht programma van 12 maanden dat studenten de vaardigheden geeft die vereist zijn om de belangrijkste ontwikkelingsproblemen van vandaag te begrijpen, evidence-based strategische oplossingen te ontwerpen en de implementatie van de programma's te beheren. sociaal welzijn creëren en ondersteunen met bedrijfsefficiëntie en gelijkheid in gedachten.

MDM combineert cursussen met blootstelling aan het veld, waardoor studenten de kloof tussen theorie en praktijk kunnen overbruggen via ervaringsleren.

Opmerking: de applicaties voor MDM 2019 zijn nu geopend. De lessen starten in januari 2019.

Contact details:

E-mail: mdm@aim.edu

Tel: 63.2.892.4011 ext 1851 of 3002

Executive Master in Disaster Risk and Crisis Management

De Executive Master in Disaster Risk and Crisis Management (EMDRCM) is een deeltijd, 18e maand onderdompelend, innovatief en praktijkgericht programma dat studenten voorziet van de vaardigheden die hen in staat stellen om veerkrachtige organisaties en gemeenschappen in Azië te bouwen met behulp van management en leiderschap principes en goede bedrijfspraktijken.
De EMDRCM leidt responsieve rampenrisico's op en crisismanagers die de Aziatische context en de operationele omgeving kunnen begrijpen, evidence-based oplossingen kunnen ontwikkelen, diverse teams in complexe situaties kunnen leiden en implementaties op een efficiënte en effectieve manier kunnen beheren.
Opmerking: toepassingen voor EMDRCM 2019 zijn nu geopend. De lessen starten in mei 2019.
Contact details:
E-mail: drcm@aim.edu
Tel: 63.2.892.4011 ext 1851 of 3002

PROBLEEMOPLOSSINGEN ONTWIKKELEN, AGENTEN VERWISSELEN,
EN EFFECTIEVE MEDEWERKERS
Het bouwen van welvarende, inclusieve en duurzame samenlevingen vereist capabele en adaptieve ontwikkelingsmanagers. Deze veranderingsactoren kunnen verschillende teams in complexe situaties ertoe brengen om de meest prangende problemen van de ontwikkeling op een efficiënte en effectieve manier aan te pakken.
Het Master in Development Management (MDM) -programma is ontworpen om dergelijke leiders te produceren. Dit 12 maanden durende intensieve, innovatieve en praktijkgerichte programma is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het opbouwen van de vaardigheden die vereist zijn voor het kritisch analyseren van gegevens, het begrijpen van de belangrijkste ontwikkelingsproblemen van vandaag en leren ontwerpen van evidence-based strategische oplossingen die publieke waarde creëren en ondersteunen. publiek goed.
MDM combineert cursussen met blootstelling aan het veld, waardoor studenten de kloof tussen theorie en praktijk kunnen overbruggen via ervaringsleren. Het kerncurriculum hanteert een multidisciplinaire benadering van de studie van ontwikkelingsbeheer, met inbegrip van verschillende disciplines en gebieden, zoals economie, statistiek, financiën, marketing, operationeel management, strategisch management, people en leadership management, evenals programma-ontwikkeling, management, monitoring, en evaluatie.

PROGRAMMA OP EEN OOGOPSLAG

Het MDM-programma is ontworpen om leiders te ontwikkelen die problemen oplossen, veranderingen inspireren en effectief samenwerken.
TERM 1
In de eerste termijn wordt studenten geleerd om de ontwikkelomgeving en de operationele context te begrijpen, evenals de uitdagingen en kansen waarmee ze worden geconfronteerd.
 • Beschrijving van de ontwikkelomgeving: factoren, trends, uitdagingen en kansen
 • Functionele vaardigheden ontwikkelen op het gebied van financiën, economie en statistiek
 • Identificatie van de behoeften en wensen van klanten, klanten, begunstigden en belanghebbenden
 • Verwerven van de vaardigheden om complexe menselijke gedragingen en operaties te beheren

TERM 2

In het tweede semester worden studenten leiderschaps- en strategisch managementvaardigheden bijgebracht in ontwikkeling, waaronder het beoordelen van de prestaties, het formuleren van strategieën en het deelnemen aan empirisch onderbouwde besluitvorming.
 • Strategisch management en systeemdenken in ontwikkeling
 • Ontwikkeling van de vaardigheden en hulpmiddelen om in de 21e eeuw een leidende rol te spelen en publieke waarde te creëren
 • Ontwerpen, plannen, implementeren en evalueren van ontwikkelingsprogramma's en projecten
 • Verdiepen van managementkennis, toepassen van vaardigheden en ervaring om verandering te inspireren

TERM 3

In de laatste termijn leren studenten hoe ze functies, vaardigheden en middelen kunnen integreren om ontwikkelingsresultaten te bereiken
 • Integratie van functionele vaardigheden en specialisatie
 • Major in Public Policy Management
 • Major in Sustainable Development Management
 • Het maximaliseren van waardecreatie en inspanningen voor duurzame ontwikkeling

FAQ

Welke tijdsbesteding vereist de cursus?

Het MDM-programma vereist dat studenten full-time worden ingeschreven.

Hoeveel kost het collegegeld?

US $ 19.500 (betaling in Filipijnse peso's geaccepteerd, volgens actuele wisselkoers)

Moet ik het volledige collegegeld betalen voordat de lessen starten?

Het collegegeld kan volledig worden betaald, in twee termijnen of in modulaire termen. Als alternatief kunnen studenten ook een reserveringsvergoeding betalen vóór de inschrijfdeadline, die van de totale vergoeding wordt afgetrokken. Voor details bel 63.2.892.4011 ext. 1851 of e-mail mdm@aim.edu.

Zijn beurzen beschikbaar?

Ja. Deze zijn beperkt en zijn beschikbaar op basis van concurrentie.

Ben ik gekwalificeerd om een ​​Master in Development Management op te nemen?

De minimale kwalificaties voor MDM zijn:

 • Een bachelordiploma van een nationaal erkende universiteit of instituut voor hoger onderwijs
 • Drie jaar voltijdse werkervaring, bij voorkeur op leidinggevend of managementniveau
 • Vaardigheid in mondeling en schriftelijk Engels. Kandidaten uit niet-Engels sprekende landen hebben een IELTS Band 7-score nodig om tot het programma te worden toegelaten. Kandidaten uit niet-Engels sprekende landen met een score tussen IELTS Band 6 en Band 7 kunnen nog steeds van toepassing zijn, maar moeten - wanneer ze in het programma worden geaccepteerd - zich aanmelden voor extra Engelse lessen.

Wat moet ik indienen om het MDM-programma aan te vragen?

 • Voltooid online aanvraagformulier
 • AIM Admissions Test, GMAT of GRE Official Score Report
 • Curriculum vitae
 • Transcript of Academic Records
 • Gecertificeerd echt exemplaar van bachelor's degree of andere postdoctorale diploma's
 • Professionele aanbeveling (indien zelfstandige, in plaats daarvan een registratie voor bedrijfsregistratie indienen)
 • Application essay
 • Kopie van paspoort-ID pagina of een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs

Gekwalificeerde aanvragers worden uitgenodigd voor een interview met de faculteit op een voor beide partijen geschikte datum.

SAMENVATTING VAN DE IN AANMERKING KOMENDE STAKING

Het Asian Institute of Management (AIM) zet zich in voor het streven naar academische excellentie. Om onze visie te bereiken dat we de wereldwijde bron van ASEAN-inzichten, -talent en leiderschap zijn, willen we een vertegenwoordiging hebben uit de levendige pool van aspirant-afgestudeerden in de regio.

Door zowel volledige als gedeeltelijke beurzen te verstrekken, dragen we bij aan de ontwikkeling van buitengewoon gekwalificeerde studenten die de discussies in onze case rooms kunnen verrijken, een breder wereldbeeld kunnen aanmoedigen en kunnen bijdragen aan hun eigen bedrijfsgemeenschappen en samenlevingen.

AIM-beurzen zijn zeer concurrerend. Het instituut behoudt zich het recht voor om deze beurzen niet toe te kennen als er geen geschikte, uitstekende kandidaat wordt geïdentificeerd.

TOELATINGSEISEN

 • Uitstekend academisch record
 • Uitzonderlijke vaardigheden voor mensen
 • Groot leiderschapspotentieel
 • Sterke professionele prestaties en loopbaantraject
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge Engelse communicatievaardigheden

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Asian Institute of Management (AIM) is an international graduate school that aims to make a difference in sustaining the growth of Asian societies by developing professional, entrepreneurial, and ... Lees meer

The Asian Institute of Management (AIM) is an international graduate school that aims to make a difference in sustaining the growth of Asian societies by developing professional, entrepreneurial, and socially responsible managers. Lees Minder