Master in ontwikkeling van gastronomische concepten

Algemeen

Beschrijving van opleiding

features:

 • Kwalificatie: UCH-CEU-masterdiploma
 • Gericht op: Het Master-programma is bedoeld voor studenten en professionals in de sector die een kwalitatieve sprong willen maken in hun opleiding en loopbaan.
 • Looptijd: 1 april 2019/31 juli 2019 4 maanden oefenen in restaurants van de elBarri-Iglesias-groep. Van maandag tot vrijdag, van 09:00 tot 18:00 uur
 • Uren: 1660 uren
 • Credits: 90 ECTS
 • Bezorgd in: Spaans
 • Beperkte plaatsen
 • Prijs: € 12.500

presentatie

Welkom bij de gastronomische " re-evolutie" .

Gasma en elBarri komen samen om een formatief programma te presenteren vol creativiteit en avant-garde . Een unieke meester in de wereld. Een andere weddenschap voor professionals die een stap verder willen in hun beroep.

Sinds de opening van de restauranttickets in 2011 is het gastronomische panorama in een snel tempo verder gegaan. Talloze evenementen hebben de keuken doen evolueren en een revolutie ontketenen in een gastronomisch landschap waarin El Bulli een pioniersrol speelde. Deze gouden eeuw heeft van Spanje een wereldleider gemaakt in hypermodern en culinair onderzoek.

De "keuken van altijd" staat centraal tijdens de eerste weken van de les totdat het een innovatief en eigentijds voorstel wordt. Het is essentieel om de basis van de gastronomie onder de knie te krijgen om een carrière vol succes in de keuken te hebben.

Studenten enthousiast maken voor onderzoek en hun honger naar kennis nooit lessen, zal een van de uitgangspunten zijn van de medewerkers van elBarri, de onbetwiste ster van de gastronomische innovatie van dit unieke programma in de wereld.

Omdat hij zich bewust is van het belang van management in een restaurant, zal deze master ook studenten trainen in culinair management , om hen te helpen een hoge gastronomische waarde te bereiken, te begrijpen en te ontwerpen .

Dit is een masterdiploma met een focus van 360º voor de Global Chef van de toekomst. Een training op hoog niveau van de beste professionals in de sector. Ben je klaar om deze wereld van gastronomische ervaringen te betreden?

Wat maakt ons anders?

Innovatieve aanpak

Gasma zet zich in voor training die is aangepast aan de realiteit van een sector in voortdurende evolutie. Wij zijn experts in winstgevende haute cuisine en onze studenten, naast het ontwikkelen van hun culinaire kennis op het hoogste niveau, verwerven ze de tools om maximale winstgevendheid in hun werk te beheren en te verkrijgen, hetzij in de keuken, in de woonkamer of via gastronomische ontwikkeling.

Ons doel is om een set van kennis, vaardigheden en vaardigheden te bereiken die bijdragen aan het bereiken van innovatie met betrekking tot gastronomie.

State-of-the-art faciliteiten

De Campus van Gastronomie en Management van de CEU Cardenal Herrera University is een omgeving die natuur en wetenschap combineert en beschikt over de modernste faciliteiten. De ruimtes bestemd voor de ontwikkeling van de trainingsacties zijn uitgerust met ultramoderne machines en gereedschappen. Bovendien garandeert het ontwerp van onze faciliteiten een direct contact met de docent en kunnen studenten over de nodige ruimte beschikken om praktische lessen te ontwikkelen.

Het beroep in de klas

Om een goede Gastronomie professional te zijn, is het noodzakelijk om in contact te zijn met de beste professionals . In alle disciplines zullen de professoren niet alleen een wetenschappelijke en pedagogische methode van lesgeven volgen, maar zullen ze ook, in de eerste persoon, hun persoonlijke ervaring in de sector uitleggen.

Wereldwijde roeping

Welkom bij een van de internationale referentiecampussen. De studentengemeenschap van de CEU-Cardenal Herrera-Gasma University bestaat uit meer dan 53 nationaliteiten. Studenten uit alle landen van de wereld, waaronder je zult leren en delen van cultuur, koken en verschillende manieren om het leven te begrijpen. We promoten een wereldwijde training, met mobiliteit en internationale projectie, en leggen de basis zodat u uw professionele carrière kunt plannen waar u maar wilt.

Doelstellingen van de Master

De belangrijkste doelstellingen van deze masteropleiding zijn om professionals een globale visie op de sector te bieden, die hen kennis biedt over gastronomische technieken en trends, product- en management- en creatiehulpmiddelen.

 • Je zult de basisbeginselen van koken begrijpen en het product en zijn kenmerken grondig bestuderen. U zult culinaire technieken uit de hele wereld ontdekken en uw creatieve potentieel ontwikkelen, en een origineel gastronomisch aanbod kunnen samenstellen.
 • Je ontwikkelt een compleet professioneel profiel dankzij de studie van verschillende gebieden, zoals gebak en restaurantdesserts . U beschikt over de managementtools die nodig zijn om uw gastronomische bedrijf levensvatbaar te maken op basis van uw aanbod, marketing en prestige.
 • De universiteit UCH-CEU en Gasma gokken op een innovatieve methodologie en een actieve rol van de deelnemers : praktische sessies, Masterclass, workshops, bezoeken ... U zult leren van de ervaring van ons Culinaire Team en de beste experts van elBarri Group
 • U wedt op Netwerken en u zult uw eigen gastronomische gemeenschap promoten dankzij het contact met Chefs en professionals die deelnemen aan uw training. Aan het einde voltooi je je leertijd met 700 uur aan externe stages waarin je de dag op dag zult ontdekken van de beste restaurants van de elBarri Group, geleid door Albert Adrià .

geadresseerd aan

ondernemerschap

Deze master is bedoeld voor professionals uit de sector met meer dan 3 jaar ervaring die een kwalitatieve sprong willen maken in hun opleiding en carrière.

 • Afgestudeerden en afgestudeerden
 • Studies of technische loopbanen in de gastronomie.
 • Professionals uit de sector met een opmerkelijke professionele ervaring, zowel in koken, als in banket / bakkerij, als in culinair management.

methodologie

De UCH-CEU en Gasma kiezen voor een dynamische en innovatieve methodiek die de deelnemer in staat stelt zijn beroepsprofiel maximaal te ontwikkelen. Om deze reden is 80% van de hoofduren gewijd aan praktische training .

De studenten worden getraind in praktijkgerichte sessies en werken samen met nationale en internationale referentiechefs . In de inhoud met betrekking tot culinair management staan ze voor echte situaties en kennen uit de eerste hand de belangrijkste succesverhalen van de sector .

In de masteropleiding wordt Master Class ook gegeven door internationaal gerenommeerde chef-koks en professionals die in een sessie op zeer korte afstand hun filosofie, principes en onderzoeksmethoden zullen laten zien waarop ze zijn gebaseerd om een persoonlijke en onderscheidende stijl te ontwikkelen.

Op dezelfde manier zal het programma productseminars en de culinaire toepassing ervan hebben: dagen gericht op een product, waarin deskundige experts en gastchefs een brede visie ontwikkelen.

De training culmineert met oefeningen en face-to-face lessen in de restaurants van de elBarri Group

Het programma duurt acht maanden . De eerste vier worden gegeven in de Gasma-faciliteiten , Campus van Gastronomie en Culinair Management van de CEU Cardenal Herrera University. De volgende vier maanden zal de student moeten roteren in de verschillende restaurants van de elBarri-groep , waardoor hij te allen tijde een enkele, multiconceptuele en begeleide training afrondt .

inhoud

 • Keuken: Dit blok maakt het mogelijk om de grondbeginselen van de gastronomie op mondiaal niveau te kennen en de technieken en creatieve hulpmiddelen die het in staat stellen om het te laten evolueren. Van een klassieke keuze aan achtergronden, sappen, sauzen, wokgerechten en traditionele stoofschotels tot gerechten die trends over de hele wereld bepalen: eigentijdse tapas, Japanse keuken, Peruaanse keuken, Nikkei-keuken, Mexicaanse keuken, fusionkeuken, kenmerkende gerechten, klassieke technieken , technificatie van het classicisme, re-evolutionaire keuken, restaurant-desserts, enz.
 • Re-evolutionaire keuken: de verandering heeft keukens van hoge gastronomische waarde bereikt over de hele wereld dankzij onderzoek, aanwezig in alle van hen. De ingrediënten die voorheen onopgemerkt bleven, nemen alle aandacht om een opmerkelijke evolutie te maken die nog veel ontwikkeling in het verschiet heeft. De garnizoenen gaan naar het sterrendom, en de enscenering is een fundamenteel onderdeel van elk menu, waardoor de klant een deelnemer en hoofdrolspeler wordt.
 • Management en enscenering: het doel van dit blok is dat de student de beheertools die worden toegepast op gastronomie en kookprocessen onder de knie krijgt voor een efficiëntere organisatie. Studenten kunnen anticiperen op de belangrijkste trends om een succesvol gastronomisch concept te ontwerpen. De service en de kamer zullen speciale aandacht krijgen en de onmisbare en onschatbare waarde die de ober in ons voorstel verkrijgt, bevestigen. De drankjes worden niet uit het oog verloren. Wijnen, likeuren, cocktails en koffie vormen een fundamenteel onderdeel van het gastronomische bedrijf. Daarnaast wordt de student getraind in het creëren van nieuwe gastronomische bedrijven, evenals het beheer van dranken, ruimte en enscenering.
 • Final Master's Thesis: The Master's Final Project laat toe alle verworven kennis te waarderen. Het weerspiegelt het ideale bedrijfsmodel dat uitmuntendheid in de gastronomie combineert met richtlijnen voor duurzaam management.

De trainingen worden gehouden in de restaurants van elBarri. Door de rotatie in alle studenten kunnen de studenten in verschillende concepten werken, waardoor ze kennis kunnen vastleggen en een globale visie hebben dankzij een van de belangrijkste restauratiegroepen ter wereld.

Dit project, dat zal worden uitgevoerd aan het einde van de stage, zal de studenten een nieuw concept laten ontwikkelen , waarbij ze alles wat ze hebben geleerd integreren en waarvan het belangrijkste element de presentatie is van een degustatiemenu waarin ze ook de enscenering waarderen. en de service ervan.

Onderwijzend personeel

Voor deze unieke meester zal Gasma's Culinair Team rekenen op de medewerking van de professionals van de elBarri Group die met hun baanbrekende model hebben bereikt dat hun zes restaurants verschillende kookconcepten combineren voor een wereldwijde gastronomische ervaring. In zijn meteoriettraject hebben verschillende restaurants van de groep een Michelin-ster gekregen en de erkenning in 's werelds beste 50.

Bij Gasma zoeken we naar succesvoorbeelden om ze naar de klaslokalen over te brengen en de professionals van de toekomst op te leiden. Dat is waarom, met elBarri door Albert Adrià

Trainingsgebieden

108081_rsz_mrg-info_master_gastro_es.jpg

registratie

Het programma wordt als volgt betaald:

 • Registratiekosten: € 150 * terugbetaalbaar in geval van niet-toelating.
 • Plaatsreservering: € 5.500 * 5 dagen na opname.
 • Eerste termijn: € 3.425 * 45 dagen na de start van de master.
 • Tweede tranche: € 3.425 * 90 dagen na de start van de master.

Totaal: € 12.500

Internationale bijdrage: € 600 * alleen internationale studenten (optioneel).

De registratie omvat:

diensten:

 • Beheer van leerplanpraktijken (verplicht).
 • Toegang tot persoonlijke kassa.
 • GASMA-bibliotheek.
 • Hulp aan Masterclasses, Conferenties en Buitenschoolse Seminars gepland voor onze studenten.

Lesmateriaal:

 • Alle materialen die nodig zijn tijdens de ontwikkeling van de lessen zijn inbegrepen in de kosten.
 • Toegang tot het online onderwijsplatform.
 • Het volgende verplichte uniform wordt aan de studenten uitgereikt: 1 zwarte jas, 1 zwarte broek, 1 keukenmuts, 1 bruin schort

toelatingsproces

 • Aanvraagformulier Toegang: Aanmelden is eenvoudig. Eerst moet u het onderstaande aanvraagformulier invullen en de betaling aangeven in het inschrijvingsgeld. Maak je geen zorgen, als je niet wordt toegelaten, worden de kosten terugbetaald. In het geval dat u kiest voor een vorm van betaling via overschrijving, stuurt u het betalingsbewijs naar het adres profesionales@gasma.es.
 • Interview Toelating: Zodra we uw verzoek hebben ontvangen, en binnen 24 uur, zullen we u bellen voor een persoonlijk gesprek met een persoon uit het onderwijs- of toelatings team van Gasma. Het doel van het interview is om de kandidaten te kennen , hun kennis van de sector en de bekwaamheid van het programma te beoordelen. In het geval dat het niet mogelijk is om persoonlijk aanwezig te zijn, kan het interview ook via Skype worden gedaan . In dit interview krijgt u alle documenten te zien die u moet verstrekken om uw aanvraag in te vullen.
 • Toelatingscommissie: zodra het toelatingsgesprek is afgerond, wordt de aanvraag beoordeeld en wordt het resultaat van het toelatingsproces bekendgemaakt. In geval u wordt toegelaten, ontvangt u een bevestigingsmail met de volgende stappen om de betaling van de reservering van de plaats effectief te maken . Die betaling moet ook worden uitgevoerd via een virtuele POS, Paypal of een bankoverschrijving.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Gasma is the Gastronomy and Culinary Management Campus from CEU Cardenal Herrera University.

Gasma is the Gastronomy and Culinary Management Campus from CEU Cardenal Herrera University. Lees Minder
Castellón de la Plana