Master in online marketing en elektronische handel

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Technologie en het nieuwe digitale ecosysteem, vooral het internet en sociale netwerken, hebben de manier waarop we onszelf informeren en kopen als consumenten, evenals de manier waarop we communiceren en betrekking hebben op onze klanten veranderd. De belangrijkste factoren die deze verandering verklaren, zijn:

 • Het internet is een massamedium, bidirectioneel en wordt over de hele wereld gebruikt.
 • Het internetprotocol kan door meerdere apparaten worden ondersteund: tv, smartphones, tablets, computers en zelfs apparaten.
 • Via internet kunnen we de resultaten meten van elke campagne of actie die we ondernemen.
 • Het internet vergemakkelijkt de voltooiing van de transactie binnen hetzelfde communicatiemiddel.
 • Internet veronderstelt de breuk met de traditionele distributiemodellen, omdat het ons in staat stelt af te zien van de distributieketen en een 100% direct contact tot stand te brengen.
 • Ten slotte bieden trends zoals de virtuele realiteit toegepast op de gebruiker, Big Data of de ontwikkelingen in IoT (Internet of Things) ons een sterk veranderende wereld, waar de onmicanalidad en het doorbreken van de barrière tussen online en offline meer patent is.

De master in online marketing en elektronische handel is bedoeld om marketingprofessionals op te leiden die weten hoe ze nieuwe kanalen, media en talen moeten integreren in hun commerciële strategie en relatie met de klant. Hiervoor zullen verschillende technieken, hulpmiddelen en specifieke competenties van de digitale omgeving worden behandeld, waaronder de analyse van resultaten die het rendement van investeringen in deze acties garandeert. Op basis van een aanpak die dicht bij de projectplanning ligt, worden alle belangrijke aspecten behandeld die de ontwikkeling van succesvolle communicatie, relaties en digitale verkoopstrategieën mogelijk maken.

De student heeft de mogelijkheid om aan het einde van de schoolperiode in Barcelona een verblijf van twee weken in Kean University (VS) af te ronden.


Master in online marketing en elektronische handel - Campus Madrid

Bestudeer de master van online marketing en elektronische handel van EAE en word de professional die alle bedrijven eisen. Leer nieuwe kanalen, media en talen integreren in een commerciële strategie om er meer uit te halen.

106823_5.jpg

Redenen voor de master in online marketing en elektronische handel van EAE Business School

 1. Residential Program in New York
  Aan het einde van de schoolperiode kun je twee weken verblijven aan de University of Kean (VS). Voor dit residentiële verblijf geldt een toeslag.


 2. Ervaringscomponent
  We stellen een bij uitstek praktisch programma voor waarmee u kunt profiteren van een uitgebreid programma van bezoeken aan bedrijven zoals Google, LinkedIn en Amazon, onder anderen.


 3. Prestige Partners
  Wij zijn partners van de belangrijkste marketingorganisaties in Spanje, zoals de Spaanse Marketing Association (AME) en de Spaanse Vereniging van de Digitale Economie (ADIGITAL).


 4. Zakelijke netwerken
  Vergaderingen met professionals van grote bedrijven en andere studenten, waarmee u uw netwerk van contacten kunt uitbreiden. In 2017 organiseerden we vergaderingen met leidinggevenden van bedrijven zoals Microsoft, Red Bull, HP, CEPSA of Grupo Hero, en vele anderen.


 5. Internationaal Talentenprogramma
  Als u een internationale professionele ontwikkeling nastreeft, heeft u een maximale zichtbaarheid bij de multinationals die samenwerken met EAE via Employment Workshops en interviews met headhunters en internationale selectieconsultants.


 6. EAE Emprende
  Via onze business incubator trainen, financieren en begeleiden we uw ondernemende projecten. EAE Lab biedt u de benodigde bronnen en omgeving, zodat u de concurrentievoordelen kunt bepalen en uw bedrijfsidee kunt ontwikkelen.


 7. Adviesraad
  Ons mastercurriculum is ontwikkeld samen met een overlegorgaan dat bestaat uit 23 professionals van onder andere Unilever, Sony, Mango, Nielsen, Nissan, OgilvyOne, Heineken, Endesa, BP, La Caixa of Dockers.


 8. De wereld rangschikken
  EAE , in de top 35 van de beste Europese meesters op het gebied van communicatie (Eduniversal Best Masters Ranking Worldwide 2016-2017). EAE , met het beste masterdiploma in communicatie in Spanje (ranking "250 Masters, ed. 2017" van El Mundo)
  106825_2.jpg

Vereisten en toelating

double degree

De deelnemer die het programma met succes voltooit, behaalt de titel Master in Online Marketing en Digital Commerce van EAE Business School en de kwalificatie van de Polytechnic University of Catalonia (Barcelona Campus) of de Rey Juan Carlos University (Campus van Madrid).

Om de door de universiteiten toegekende kwalificaties te behalen, is het noodzakelijk om te voldoen aan de eisen die door genoemde instellingen worden gesteld.


Toelatingsproces

Het fundamentele doel van ons toelatingsproces is om de geschiktheid van de kandidaten te verzekeren, door middel van professionele retorica en academisch curriculum. Alle deelnemers moeten het meeste uit deze leerervaring halen, door een context waarin het mogelijk is om een langetermijnrelatie te ontwikkelen met klasgenoten, leraren en alumni.

Om het toelatingsproces te starten, moet u het bijbehorende formulier invullen, zodat het profiel van de kandidaat kan worden beoordeeld door onze Academische Commissie. Als de resolutie van de toelating van de academische commissie tot de master in online marketing en elektronische handel positief is, kan de kandidaat zijn / haar registratie aan deze master formaliseren.

106809_proceso-admision-eae_1.jpg

Carrièremogelijkheden

Career Services Beroepen EAE Business School is verantwoordelijk voor het scheppen van nieuwe banen die u begeleidt en begeleidt studenten met een analyse van hun profiel, om hun carrière doelen te bereiken en hun verwachtingen en belangen aan te passen aan de arbeidsmarkt.

De afdeling Carrière organiseert ook evenementen om de inzetbaarheid te bevorderen, zoals het online werkgelegenheidsforum; de Bank of Opportunities met meer dan 6000 vacatures die elk jaar worden gepubliceerd; of het International Talent Programme, gericht op studenten die internationale ontwikkeling en zichtbaarheid zoeken in multinationale bedrijven, met workshops en interviews met headhunters uit verschillende delen van de wereld. EAE ook deel aan de inzetbaarheidsprogramma's van merken met grote projectie, zoals L'Oreal, Banco Sabadell, Leroy Merlin, Kyocera, Schneider Electric, IBM, waar studenten toegang toe hebben.

Enkele van de meest voorkomende professionele exits na het voltooien van de Master in Online Marketing en Electronic Commerce zijn:


Professionele uitgangen:

 • Digital Project Manager
 • Directeur van Digital Marketing
 • E-commerce directeur
 • SEO verantwoordelijk
 • Verantwoordelijk voor SEM
 • Brand Digital Manager
 • Content Manager
 • Content Curator
 • Digital Communication Manager
 • Community beheren


Enkele gegevens van ons werkgelegenheidsverslag 2017:

 • 93% van de studenten vindt vóór zes maanden na het einde van het programma werk
 • 34% verhoogde hun salaris tot 30% een jaar na het voltooien van de master
 • 67% van de studenten heeft via een aantal van de beschikbare routes via EAE Business School een baan gekregen
 • 74% accepteert een nieuwe beroepsaanbieding na het afstuderen
Laatst bijgewerkt op dec 2018

Over de school

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Lees meer

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Lees Minder
Barcelona , Madrid , New York , Sjanghai + 3 Meer Minder