Master in onderwijstechnologie

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Ons masterprogramma is bedoeld voor docenten die enthousiast zijn over de mogelijke technologie-aanbiedingen om de betrokkenheid en het leren van studenten te vergroten. Onze studenten willen hun vaardigheden uitbreiden voor het implementeren van relevante met technologie versterkte activiteiten in hun eigen leeromgevingen.

De praktische kwaliteit van het programma Onderwijstechnologie gaat in op het verschil tussen het begrijpen van de functionaliteit van technologie en weten hoe het aan studenten kan worden aangeleerd. Om precies te zijn, het is niet alleen waarom je technologie zou gebruiken, maar ook hoe het strategisch zou kunnen worden geïmplementeerd.

Onze afgestudeerden zullen bereid zijn om:

 • Optimaliseer het gebruik van actieve leertechnieken via relevante technologische hulpmiddelen.
 • Neem het bestaande curriculum en transformeer het voor een eigentijds studentenpubliek.
 • Online, hybride of gemengde cursussen ontwerpen en leren.
 • Serveer als een peer-technologiecoach voor collega's.

Programma details

Het masterprogramma Educational Technology is bedoeld voor werkende professionals die geïnteresseerd zijn in zowel creatieve verkenning als praktische toepassing van digitale technologieën.

Onze focus ligt altijd op het geven van tools en strategieën aan studenten die ze meteen in hun eigen leeromgeving kunnen gebruiken. We begrijpen ook dat elke school verschillende soorten en hoeveelheden bronnen heeft, dus we verkennen een breed scala aan technologische hulpmiddelen met de nadruk op goedkope of gratis hulpmiddelen.

Het programma zal van nut zijn voor leraren in zowel K-12 als post-secundaire omgevingen, educatieve leiders, curriculum- en technologiespecialisten, softwareontwikkelaars, bedrijfsopleiders en anderen die geïnteresseerd zijn in de kruising van digitale technologieën en onderwijs.

USF's Educational Technology-programma biedt u vijf krachtige manieren om uw pedagogische toolkit te verbeteren en uw impact op toekomstige leerlingen te vergroten. Betreed als een slimme instructeur, werk hard en vertrek als een:

 • Digitale leider
 • Digitale verhalenverteller
 • Digitale opvoeder
 • Digitale ontwerper
 • Digitale veranderingsagent

Curriculum Structuur

Het curriculum richt zich op het onderscheidende gebruik van technologische hulpmiddelen om de betrokkenheid van studenten, motivatie en actief leren te vergroten.

Masterkandidaten worden aangemoedigd om hun kennis te gebruiken voor onmiddellijke toepasbaarheid; Voor cursusprojecten moeten studenten nieuwe vaardigheden toepassen op specifieke discipline-eisen.

Het educatieve technologieprogramma helpt opvoeders:

 • Pas technologie-versterkte onderwijspraktijken toe in en buiten de klas.
 • Bereid je voor om te evolueren met de snel veranderende educatieve en technologische landschappen.
 • Begrijp de structuur en functie van onderwijstechnologiesystemen.

Het hoogtepunt van deze project-gebaseerde master's degree is een portfoliowebsite, die kan dienen als een platform voor het delen en samenwerken met andere opvoeders, evenals een elektronisch CV voor degenen die hun carrière willen bevorderen.

Program Delivery

Klassen ontmoeten elkaar tijdens onderwijsweekenden, een alternatief weekendschema van ongeveer twee weekends per maand om volwassen studenten te huisvesten, van wie de meesten een voltijdbaan en andere verplichtingen hebben. Het programma Onderwijstechnologie is ontworpen om te worden voltooid in vijf semesters (twee jaar), inclusief zomers. Om te eindigen in deze tijdlijn, kunt u van plan zijn om twee cursussen per semester te volgen.

cursussen

De cursussen zijn georganiseerd in vijf complementaire duo's. Studenten nemen meestal elk semester twee cursussen voor vijf semesters.

Vakomschrijvingen

DTTL 614: Navigeren in de kloof: Digitaal leiderschap - Of je het nu leuk vindt of niet, de snelle ontwikkeling van technologie heeft een reeks van scheidingen gecreëerd: mensen met toegang en mensen zonder; degenen die vertrouwd zijn met technologie en degenen die dat niet zijn; degenen die graag technologie integreren in hun werk en die blij zijn met de tools die ze altijd hebben gebruikt. Het navigeren door deze kloof kan zowel uitdagend als lonend zijn. In deze cursus onderzoeken we hoe digitale technologieën belangrijke pedagogische problemen kunnen helpen oplossen en mogelijkheden creëren voor nieuwe effectieve pedagogische methoden. We beginnen de reis om te onderzoeken wat digitale technologieën betekenen voor het transformeren van academische omgevingen.

DTTL 602: Digital Leadership Lab - Digitale technologieën bieden niet alleen kansen; ze brengen ook nieuwe problemen en uitdagingen met zich mee. In deze eerste laboratoriumcursus onderzoeken we hoe je opzettelijk een opzettelijke digitale aanwezigheid kunt creëren binnen je leeromgeving en de bredere professionele gemeenschap. We onderzoeken ook hoe we onze studenten vergelijkbare, op leeftijd passende vaardigheden kunnen bijbrengen. Ten slotte worstelen we met de systematische ongelijkheid die digitale technologieën zowel kunnen onthullen als bemiddelen.

DTTL 603: Made to Stick: lesgeven met de geest in het achterhoofd - Deze cursus onderzoekt op onderzoek gebaseerde praktijken die een uitstekende belofte inhouden voor het vastleggen van de aandacht van de leerling, het verbeteren van retentie en het versterken van de integratie van kennis. We verkennen dit gebied door de lens van digitale-leerverhalen. We zullen de zes principes van de Heath-broers gebruiken: eenvoudig, onverwacht, concreet, geloofwaardig, emotioneel en verhalen als springplank om het gebruik van digitale verhalen in het onderwijs te verkennen.

DTTL 604: Digital Storytelling Lab - Het doel van deze cursus is om u kennis te laten maken met de essentie van goed educatief verhalen vertellen in een digitaal formaat. Je krijgt e-vuile handen met de essentie van audioproductie: opnemen, bewerken, mixen en delen. We beginnen met het identificeren van concepten die zich lenen voor audiopresentaties, overstappen naar storyboarding en het complete creatieproces. De cursus introduceert ook de kracht van conceptkaarten en visuele modellen. Je leert audio combineren met visuele modellen om effectieve geïntegreerde leerervaringen te creëren.

DTTL 605: Multimedia Learning - In Multimedia Learning verkennen we de redenering achter de vorm- en functiebeslissingen die we nemen met instructiemateriaal. We beantwoorden vragen over de reden waarom sommige inhoud en presentaties 'werken', terwijl andere plat liggen. We worden bij ons onderzoek begeleid door op onderzoek gebaseerde informatie achter cognitieve belastingtheorie en de beginselen van multimediaal leren. Het onderzoek achter deze verschijnselen toont de manieren waarop het eenvoudig veranderen van digitale producten en presentaties het leren van studenten aanzienlijk kan verbeteren. Tijdens de cursus onderzoeken we de theorie, passen we onze kennis toe op het analyseren van bestaande leermiddelen en uiteindelijk creëren we nieuwe eigen materialen.

DTTL 606: Media Lab - We verkennen de wereld van visuele communicatie: van stilstaande beelden tot video, tot de gespecialiseerde ambacht van how-to screencasts. In deze cursus leer je om multimedia-leerprincipes dieper in te zetten om effectieve visuele leerervaringen te creëren. Het eerste deel van de cursus richt zich op effectieve instructieve afbeeldingen van allerlei aard, van infographics tot effectief gebruik van fotografische afbeeldingen. Het tweede deel van de cursus onderzoekt hoe je op video gebaseerde leerervaringen effectief en efficiënt kunt ontwikkelen. Je verlaat de cursus goed uitgerust om omgedraaide of online leerervaringen te creëren die gebruikmaken van de beste visuele communicatietechnieken.

DTTL 607: Ontwerpen leren - We hebben allemaal de stelregel gehoord dat 'goed onderwijs een goed onderwijs is'. Maar hoe veranderen de leefregels van pedagogiek wanneer onze klaslokalen er niet meer zo uitzien als twintig jaar geleden? In Learning Designs onderzoeken we hoe we de best practices van het curriculumontwerp kunnen aanpassen en toepassen in de 21e-eeuwse klaslokalen. We richten ons op effectieve technieken voor het vergroten van betrokkenheid, het ontwerpen van authentieke beoordelingen, het creëren van betekenisvolle samenwerking en differentiërende instructies voor 1: 1, omgedraaid, gemengd en online klassen.

DTTL 608: Design Lab - Bij het ontwerpen van ontwerpen heeft u een voorgestelde blauwdruk ontwikkeld voor het volledig opnieuw ontwerpen van één cursus of één diepgaande eenheid. In Design Lab transformeert u nu uw blauwdruk in een levend, ademend en gebruiksklaar curriculum door het vijfstappenproces van Design Thinking te volgen dat wordt gebruikt door Stanford's d.school. Deze cursus is gebaseerd op de vaardigheden die je hebt geleerd in je vorige labcursussen en biedt je de mogelijkheid om opzettelijk je technologische repertoire aan te passen aan leerdoelen.

DTTL 609: verander de wereld van hier - Als afgestudeerde van het DTTL-programma zul je zeker uitdagingen tegemoet zien die je uitnodigen om je leren in daden om te zetten en doelgericht te leiden. In deze projectgerichte cursus werkt u samen met een klein ontwerpteam aan een rijk, servicelerend project om te beantwoorden aan een echte educatieve behoefte aan een onderbezette onderwijsinstelling of -groep. We onderzoeken ook manieren waarop digitale hulpmiddelen en virtuele samenwerking projectgebaseerde en op services gebaseerde leerervaringen kunnen verbeteren buiten het traditionele klaslokaal.

DTTL 610: Capstone Lab - In deze praktische cursus richten we ons op het synthetiseren van al uw eerdere werk in één prachtige professionele website die u kunt gebruiken als basis voor uw professionele aanwezigheid in de komende jaren. Je leert de essentie van webcodering die elke opvoeder nodig heeft om lenige, mobielvriendelijke, responsieve websites te ontwikkelen. Reflectie op uw websiteportfolio zal u helpen om te zien hoe portfolio-gebaseerde projecten kunnen worden gebruikt en gefaciliteerd binnen het hedendaagse klaslokaal.

Leerresultaten

Het masterprogramma Educational Technology heeft zeven programma-uitkomsten.

Na afronding van de MA in Onderwijstechnologie kunnen studenten:

 • Demonstreer theoretische inhoudelijke kennis van digitale pedagogiek.
 • Curate en onderhoud relevante materialen om te delen met een educatieve gemeenschap.
 • Maak doelgerichte digitale mediatekening van onderzoek naar ontwerp en het educatieve gebruik van multimedia.
 • Denk na over de praktijk om de pedagogiek te verbeteren, om te evolueren als een professional en om de resultaten van de leerling te verbeteren.
 • Reageren op systemische leer-, culturele en toegangsongelijkheden via digitale pedagogiek.
 • Maak contact met verschillende professionals en digitale gemeenschappen op een relevante, authentieke en effectieve manier.
 • Draag op een zinvolle manier bij aan het onderwijsberoep.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The School of Education celebrates four decades of involved teachers, devoted leaders and caring counselors. Our faculty and students are scholars and social justice advocates engaged within the diver ... Lees meer

The School of Education celebrates four decades of involved teachers, devoted leaders and caring counselors. Our faculty and students are scholars and social justice advocates engaged within the diverse San Francisco Bay area and beyond. Lees Minder
San Francisco , San Jose , Sacramento , Santa Rosa + 3 Meer Minder