Master in ondernemerschap, innovatie en management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

119612_Mesadetrabajo7.png


MHTIconEen Harbour.Space is een unieke mix van academische programma's, een opstartversneller, een venture-builder en praktische ervaring om studenten voor te bereiden op de volgende generatie succesvolle hightechondernemers.

De Master of High Tech Entrepreneurship-methodologie combineert de fundamenten van technologisch ondernemerschap, een pionier in Silicon Valley, met de processen die zijn ontwikkeld door toonaangevende technologieondernemers en -versnellers, zoals Y Combinator en bedrijfsbouwers zoals Rocket Internet om technologiebedrijven snel te starten en te versnellen. Om naast de theorie praktische ervaring op te doen, vormen studenten teams en werken binnen die teams aan real-world startup-bedrijven. Studenten moeten bereid zijn om te werken in een zeer competitieve omgeving die hun vaardigheden en doorzettingsvermogen elke dag zal uitdagen. Teams worden gekoppeld aan mentoren en de beste teams worden geselecteerd om hun ideeën aan investeerders te presenteren.

PROGRAMMA STRUCTUUR

Dit intensieve programma is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het starten en onderhouden van een technologiebedrijf. Het programma combineert real-world ervaringen met cursussen over de fundamenten van financiën, people management en creatief denken binnen een ondernemende omgeving.

KERN VAKKEN

Van nul tot held

Startup Team Project Management

Digital Marketing Concepts 1.0

De kans die FinTech / InsurTech wordt genoemd

Corporate Communications, PR & Storytelling

Onbegrensde menselijke wording

Startup Financiering voor ondernemers

Data-driven en e-mailmarketing

Perfect-SEO digitale platforms bouwen

Digitale analyse met behulp van het Google Marketing Platform

Masterclass voor digitale marketing

The Opportunity Called FinTech / InsurTech 2.0

Schaalbare organisatie bouwen

Startup Storytelling, spreekvaardigheid in het openbaar en onderhandeling masterclass

Demo Day Bootcamp

Capstone Project

PROGRAMMA LEIDERSCHAP

Kamran Elahian
Voorzitter van BIT-AMENA Center aan UC Berkeley Haas School of Business / Global Innovation Advisor bij 500 Startups

Als Innovation Catalyst adviseert Kamran verschillende overheden over de noodzakelijke transitie van fossiele economieën naar duurzame innovatie-economieën.
Hij is ook voorzitter van het BIT-AMENA Center for Building Innovation Economies aan de Haas School of Business, UC Berkeley; een Global Innovation Economy Advisor voor 500 startups; een Founding Mentor van Unreasonable Institute en een Founding Board Advisor van Harbour.Space University .
Als een wereldwijde hightech Ondernemer was hij medeoprichter van tien bedrijven, waarvan er drie failliet gingen (bijv. Momenta), zes van hen hadden een totale marktkapitalisatie van meer dan $ 8 miljard (bijv. Cirrus Logic). Als VC was Kamran mede-oprichter van Global Catalyst Partners met investeringen in de VS, Japan, China, India, Israël en Singapore.

Don Ritzen
Medeoprichter en Chief Commercial Officer, Rockstart

Gepassioneerde en resultaatgerichte ondernemersleider met bijna 10 jaar ervaring. Hij heeft een track record opgebouwd in Digital Product Development, Launch of New Businesses & business models, General Management, Lean Startup en Global Strategy met een focus op het snijvlak van technologie, mensen en venturing.
Samen met een geweldig team heeft Don een bedrijf opgericht, Rockstart genaamd, waar ze internationale programma's voor ondernemers in de domeinen Web & Mobile, Smart Energy, Digital Health en Artificial Intelligence, zowel in Nederland als LATAM, hebben opgezet, gelanceerd en beheerd. Hij screende meer dan 5000 startups-pitches en selecteerde samen met een IC de beste 150 startups om deel te nemen aan een van onze programma's. Don startte ook de bedrijfspraktijk van Rockstart, waar hij op maat gemaakte programma's en wedstrijden lanceerde voor bedrijven als Philips, Sony en Shell.

Bekijk ons High-Tech Entrepreneurship-programma voor meer informatie.

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Harbour.Space is an innovative private university that combines technology and design, taught by industry leaders from around the world. The university is located in Barcelona, Spain and Bangkok, Thai ... Lees meer

Harbour.Space is an innovative private university that combines technology and design, taught by industry leaders from around the world. The university is located in Barcelona, Spain and Bangkok, Thailand. Lees Minder