Master in ondernemerschap, innovatie en management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

119612_Mesadetrabajo7.png


MHTIcon

OVER HET PROGRAMMA

Een Harbour.Space is een unieke mix van academische programma's, een opstartversneller, een venture-builder en praktische ervaring om studenten voor te bereiden op de volgende generatie succesvolle hightechondernemers.

De Master of Entrepreneurship, Innovation and Management-programmamethodologie combineert de fundamenten van technologie-ondernemerschap, gepionierd in Silicon Valley, met de processen die zijn ontwikkeld door toonaangevende technologieondernemers en accelerators, zoals Y Combinator en bedrijfsbouwers zoals Rocket Internet om snel technologie te starten en te versnellen bedrijven. Om naast de theorie praktische ervaring op te doen, vormen studenten teams en werken ze aan echte startup-bedrijven binnen die teams. Studenten moeten bereid zijn om te werken in een zeer competitieve omgeving die elke dag hun vaardigheden en doorzettingsvermogen uitdagen. Teams worden gekoppeld aan mentoren en de beste teams worden geselecteerd om hun ideeën onder de aandacht van investeerders te brengen.

PROGRAMMA STRUCTUUR

Dit intensieve programma is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het starten en onderhouden van een technologiebedrijf. Het programma combineert real-world ervaringen met cursussen over de fundamenten van financiën, people management en creatief denken binnen een ondernemende omgeving.

KERN VAKKEN

Van nul tot held

Startup Team Project Management

Digital Marketing Concepts 1.0

De kans die FinTech / InsurTech wordt genoemd

Bedrijfscommunicatie, PR

Onbegrensde menselijke wording

Startup Financiering voor ondernemers

-Data Driven

Perfect-SEO digitale platforms bouwen

Digitale analyse met behulp van het Google Marketing Platform

Masterclass voor digitale marketing

The Opportunity Called FinTech / InsurTech 2.0

Schaalbare organisatie bouwen

Opstarten van verhalen, spreekvaardigheid in het openbaar

Demo Day Bootcamp

Capstone Project

PROGRAMMA LEIDERSCHAP

Kamran

alt = "Kamran Elahian
Voorzitter van BIT-AMENA Center bij UC Berkeley Haas School of Business / Global Innovation Advisor bij 500 Startups

alt = "Kamran Elahian, een serial entrepreneur, venture capitalist, filantroop en een" Global Instigator for Good "neemt je mee op reis terwijl hij zijn successen en mislukkingen deelt," viert de kunst van het falen "en bestudeert diepgaand de kritische elementen van iTechpreneurship ™, investeringen in hightech en de effecten van positieve verandering die de toekomst van de samenleving bepalen.

Ervaren en gerenommeerde ondernemer alt = "Kamran Elahian is momenteel voorzitter en mede-oprichter van Global Catalyst Partners (GCP), een internationaal op technologie georiënteerd durfkapitaalbedrijf, hij is covoorzitter van UNGAID, de wereldwijde alliantie voor informatie- en communicatietechnologieën en Development (GAID) - een mondiaal forum van de Verenigde Naties dat uitgebreid ingaat op transversale kwesties met betrekking tot ICT in de ontwikkeling.

Hij richtte in 1996 (nu onderdeel van de humanitaire hulporganisatie Relief International) een school op die in het leven staat van scholen in meer dan 36 landen. In bijna 3 decennia als een hightech ondernemer, alt = "Kamran heeft 10 bedrijven mede opgericht: CAE Systems (overgenomen door Tektronix voor $ 75M) Cirrus Logic (IPO bij $ 150M) Momenta, NeoMagic (IPO bij $ 300M) PlanetWeb (overgenomen door MTI in 2009) Centillium Communications (IPO op $ 700 miljoen) Actelis Networks (een onderneming voor breedbandcommunicatiesystemen) Informatief, Entopia, Greenfield Networks (overgenomen door Cisco Systems in 2006).

alt = "Kamran is ook een bestuurslid van Actelis Networks, Beceem Communications, iKoa en SoundHound. alt =" Kamran heeft een educatieve achtergrond in de wetenschap, na eerst zijn BSc Computer Science and Mathematics en daarna een MSc in Computer Graphics van de universiteit te hebben behaald van Utah. In 2013 was alt = "Kamran een mentor voor Onredelijke zeedieren, een tech-accelerator voor sociale ondernemers, opgericht door Unreasonable Group, Semester at Sea, en Stanford's Hasso Plattner Institute of Design.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Harbour.Space is an innovative private university that combines technology and design, taught by industry leaders from around the world. The university is located in Barcelona, Spain and Bangkok, Thai ... Lees meer

Harbour.Space is an innovative private university that combines technology and design, taught by industry leaders from around the world. The university is located in Barcelona, Spain and Bangkok, Thailand. Lees Minder