Master in ondernemerschap en innovatie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De USF MS van 12 maanden in ondernemerschap en innovatie is ontworpen om ervoor te zorgen dat afgestudeerden die recent afgestudeerd zijn essentiële vaardigheden en ervaringen opdoen om zo goed mogelijk te concurreren in de hedendaagse innovatie-economie en een ondernemerscarrière van Silicon Valley te lanceren.

Doe mee met kleine klassen gemotiveerde studenten, ervaar een hypermodern curriculum en maak gebruik van het innovatie-ecosysteem van Silicon Valley.

Ontwikkel je carrière als een innovatieve leider die een meer humane en rechtvaardige wereld gaat helpen creëren door producten, diensten en nieuwe ondernemingen te ontwikkelen die gemeenschappen overal ter wereld van dienst zijn.

Of het nu uw doel is om uw eigen bedrijf te lanceren, deel te nemen aan een op startkapitaal gesteunde startup, stap te nemen in een bedrijfsontwikkelingsrol in een grote onderneming, een bijdrage te leveren aan een sociale onderneming of nieuwe innovatieve vaardigheden en associaties aan uw familiebedrijf te brengen, de USF MSEI levert essentieel theoretisch, toegepast en ervaringsgericht leren om u te helpen uw doelstellingen te bereiken

De snel veranderende economie van vandaag vereist zakelijke en technische vaardigheden en professionele ervaringen. In de USE MSEI leren studenten van toonaangevende wetenschappelijke en professionele faculteiten en krijgen ze vitaal mentorschap en professionele ondernemings- en ondernemerservaring .

Professionele ontwikkelingskansen

  • Stagiair bij een firma uit San Francisco Bay Area
  • Bezoek bedrijven in Silicon Valley
  • Woon evenementen bij investor pitch bij
  • Bouw uw eigen professionele adviespanel
  • Maak een nieuwe zakelijke onderneming voor de lancering
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Be a leader. Build productive and compassionate organizations. Be a force for positive change in the world.

Be a leader. Build productive and compassionate organizations. Be a force for positive change in the world. Lees Minder
San Francisco , Barcelona , San Jose , Taipei + 3 Meer Minder