Master in olie- en gasbeheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Aangezien de belangrijkste bronnen van energieolie en -gas een cruciale rol spelen in elke economie en moderne beschaving in het algemeen. De schaarste aan fossiele brandstoffen maakt het ene land afhankelijk van de andere landen, terwijl die met grote voorraden natuurlijke hulpbronnen negatieve effecten van 'Nederlands overlijden' kunnen ondervinden. Alles bij elkaar met betrekking tot de dynamiek van de wereldeconomie, politieke instabiliteit en bevolkingsgroei zorgen over de vooruitzichten van energiezekerheid. Het betekent dat het management in de winningsindustrie voor nieuwe uitdagingen staat die verder gaan dan standaard risicovariaties. Managers van olie- en gaswinningsbedrijven moeten rekening houden met sociale, politieke, economische, milieu- en juridische aspecten buiten de beslissingen die zij nemen.

Het doel van het EP-lid "Olie- en gasbeheer" is om hooggekwalificeerde analisten en besluitvormers te trainen, die klaar zijn om effectief te werken voor de behoeften van de toekomstige olie- en gasindustrie, zowel in regionale als in een mondiale context en die in staat zijn om uitdagingen aangaan waar de industrie vandaag voor staat en morgen zal worden geconfronteerd. Samen met het specifieke ontwerp, is de MEP afgestemd op het voldoen aan alle eisen van de nationale onderwijsstandaard in het veld "Management".


Algemene geschiktheid

Het EP-lid "Olie- en gasbeheer" is open voor zowel buitenlandse studenten als afgestudeerden van de Russische hogeronderwijsinstellingen (inclusief bachelor afgestudeerden van NSU). De deelnemer aan de MEP moet een onderwijsbreed diploma (certificaat of een soortgelijk document) hebben op een programma van het niveau van een bachelordiploma of een specialistische kwalificatie. Er is geen formele beperking op het gebied van specialisatie. Er zijn echter voorwaarden voor deelnemers om aan het programma te voldoen.


Collegegeld

De kosten van voltijdstudies voor het MEP olie- en gasbeheer aan de afdeling economie van NSU in 2019-2020 zijn $ 4200 per jaar.

Accommodatie vergoeding

Het verblijfstarief in het studentenhostel is ongeveer $ 20 per maand.

5475_nov7.jpg

Novosibirsk State University

Novosibirsk State University is een jonge, dynamische universiteit, gelegen in een van de meest opwindende plekken ter wereld, in Novosibirsk Academy Town, ook bekend als Akademgorodok.

Het is een plek die speciaal is ontworpen voor onderzoek, omdat het een onderdeel is van de academische wereldgemeenschap, zelfs in het Sovjet-verleden. De universiteit is opgericht als een unieke leer- en onderzoeksplaats voor zeer geconcentreerde wetenschap rondom. NSU biedt een uitstekende omgeving voor studie en onderzoek en wordt beschouwd als een van de beste universiteiten in Rusland *.

Tijdens het bijwonen van de universiteit hebben studenten en jonge wetenschappers de unieke mogelijkheid om de middelen van de vele nabijgelegen onderzoeksinstellingen van de Siberische tak van de Russische Academie van Wetenschappen te gebruiken om innovatief onderzoek na te streven en tegelijkertijd te genieten van het sociale en culturele leven van Novosibirsk, het grootste stad van Rusland tussen de Oeral en de Stille Oceaan **


* 3d een van de beste Russische universiteiten in 2013 (QS World University Rankings)

** 3d een van de grootste steden in Rusland

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Novosibirsk state university (Russia), located in the heart of Akademgorodok, is a world-famous research center of Siberian Branch of the Russian Academy of Sciences. Results of the research conducted ... Lees meer

Novosibirsk state university (Russia), located in the heart of Akademgorodok, is a world-famous research center of Siberian Branch of the Russian Academy of Sciences. Results of the research conducted by the university staff in the fields of nuclear physics, particle physics, biotechnology, the creation of nano-materials, laser systems of new generation, innovative methods of cancer treatment, are known all over the world. Lees Minder