Master in nieuwe media en marketingcommunicatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master in nieuwe media en marketingcommunicatie is een reactie op het snelle tempo van verandering binnen de wereld van communicatie, en biedt de nieuwste vaardigheden en hulpmiddelen met betrekking tot digitale communicatie.

Door stevige marketingstichtingen te vestigen die zich richten op de creatie, management en prestatieanalyse van sociale media-inhoud, laat de cursus studenten toe om het vermogen te ontwikkelen om de behoeften van bedrijven te interpreteren en ze om te zetten in effectieve inhouds- en communicatieplannen.

STRUCTUUR

De Master in nieuwe media en marketingcommunicatie is een voltijds programma dat in het Engels wordt gegeven en is gestructureerd in 1.500 uur aan leeractiviteiten gedurende 12 maanden studie, verdeeld in 360 uur lesgeven, een geschatte 540 uur onafhankelijke studie en 500 uur stage.

Deelname aan het klaslokaal is ongeveer 30 uur per week gestructureerd om tijd vrij te maken om in groepen te werken, zonder de focus van individuele studenten en het beheer van interpersoonlijke relaties te verwaarlozen.

CARRIÈREONTWIKKELING

De integratie met bedrijven is een prioriteit en een altijd aanwezig kenmerk van alle programma's van de Bologna Business School , dus ook voor de Master in Digital Technology Management / Artificial Intelligence.

De school zet zich volledig in voor het creëren van inzetbaarheid, door middel van een systematische loopbaandienstactie, die voortdurend gericht is op het matchen van de professionele projecten van studenten met de behoeften van bedrijven.

De stage is een uitzonderlijke springplank, het volstaat om te zeggen dat zes maanden na het einde van de voltijdse meesters aan de Bologna Business School gemiddeld 90% van de studenten in een bedrijf werken.

De BBS Career Service helpt en ondersteunt studenten vanaf het allereerste begin, samen met een opleiding en een professioneel ontwikkelingspad. Dit wordt bereikt door een reeks workshops te organiseren met als doel de fundamentele instrumenten en middelen te bieden om op de juiste manier voorbereid te zijn op de arbeidsmarkt.

FINANCIËLE HULP

Op de Bologna Business School begrijpen we het belang van financiële hulp om onze studenten te ondersteunen bij het bereiken van hun educatieve doelen. We zijn ons ervan bewust dat een geavanceerd, hoogwaardig trainingspad een belangrijke verplichting kan zijn, maar we geloven ook echt dat investeren in de toekomst altijd terugbetaalt. Bologna Business School biedt graag gedeeltelijke beurzen aan voor de meest verdienstelijke studenten.


Laatst bijgewerkt op sep 2019

Over de school

BBS (est. in 2000) is the business school of the University of Bologna (est. A.D. 1088). BBS ranks among the most innovative business schools in Europe and is one of the most reputable institutions in ... Lees meer

BBS (est. in 2000) is the business school of the University of Bologna (est. A.D. 1088). BBS ranks among the most innovative business schools in Europe and is one of the most reputable institutions in Italy. Lees Minder