ISCTE Business School staat ISCTE bekend de meest gewaardeerde, bedrijfsgerichte MSc in Marketing in Portugal te bieden, met een duidelijke internationale focus. Ons fulltime, eenjarige programma is bedoeld voor studenten met weinig of geen werkervaring en biedt hen een zeer geavanceerde kwalificatie, zowel theoretisch als praktisch, die hun carrièrevooruitzichten zal verbeteren.

In een competitieve, veranderende zakenwereld is er een groeiende vraag naar jonge professionals die zijn uitgerust met geavanceerde marketingvaardigheden, kennis, leiderschapspotentieel en het vermogen om effectief vanaf dag één in een organisatie te leveren. Het IBS-programma maakt gebruik van zijn diepgaande kennis van de belangrijkste marketinggebieden en geeft deze kennis door aan zijn studenten, waardoor ze de tools krijgen die ze nodig hebben om impact te hebben. Het programma bevat ook gastsprekers - bekend van het gebied van marketing - die hun vaardigheden en know-how graag willen delen met de deelnemers aan het programma.

Onze toewijding aan academische excellentie betekent dat we ons ook inzetten voor de ontwikkeling van de persoonlijke vaardigheden van elke student. Om ervoor te zorgen dat elke student zijn of haar unieke potentieel bereikt, bieden we een state-of-the-art persoonlijk ontwikkelingsprogramma (PdP) en innovatieve ervaringen die hen in staat stellen om hun leiderschapskwaliteiten en creativiteit te ontdekken.

Als u de best mogelijke voorbereiding op een heldere en uitdagende toekomst in de zakenwereld wilt, bekijk dan de Master of Marketing van ISCTE Business School, een programma dat het beste biedt aan diegenen die het beste zoeken.


Waarom kiezen voor de MSc. in Marketing bij IBS?

1. Je zult de vaardigheden, kennis en potentieel voor succes in je marketingcarrière verwerven die voortkomen uit onze aloude traditie van het verbinden van theorie met de praktijk, en dit innovatieve programma zelf dat de meest baanbrekende aspecten van marketing dekt.

2. Door een innovatieve aanpak combineert het programma functies van marketing en strategisch management die nieuwe grenzen verkennen dankzij de expertise van onze faculteit van wereldklasse, die u de organisatievisie, doelstellingen en strategieën plus de vaardigheden om ze toe te passen op marketing biedt .

3. Het programma biedt u unieke mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling - een centraal kenmerk van de MSc. in marketing. Er wordt ook een parallel programma aangeboden dat elk aspect van gedrags-, attitudinale en persoonlijke vaardigheden verkent en ontwikkelt, waardoor je beter voorbereid bent om zowel je professionele als persoonlijke doelen te bereiken.

4. Een senior manager fungeert als uw individuele marketingmentor en voorziet u van het advies, de counseling en de expertise die u nodig hebt om uw carrièredoelstellingen te bereiken.

5. Brede internationale bekendheid wordt geboden - niet alleen door onze internationale faculteit en studenten - maar ook door een verblijf van een midweek in Spanje, in samenwerking met een van onze prestigieuze educatieve partners. De midweekse ervaring geeft u direct contact en kennis uit de eerste hand van verschillende zakelijke omgevingen en realiteiten.

6. Vanaf de eerste dag van de cursus heb je unieke kansen om deel te nemen aan netwerken, teambuilding en het delen van ideeën. Het programma begint met een residentieel weekend gericht op het snel bevorderen van persoonlijke contacten, het opbouwen van teamscheikunde en het bevorderen van programmabewustzijn. Deze geest wordt het hele jaar door versterkt met een scala aan andere activiteiten.

7. Het programma geeft je een voorsprong op het succesvol integreren in de markt, met de deelname van succesvolle alumni die nu werken voor spraakmakende bedrijven zoals Unilever, Procter

8. De inhoud van de cursus wordt versterkt door de aanwezigheid op ISCTE van het eerste Europese laboratorium voor onderzoek en analyse van nieuwe internationale trends in marketing: het project Marketing FutureCast Lab, gesponsord door een joint venture van 20 van de meest spraakmakende bedrijven die actief zijn in Portugal.

9. U krijgt de onvergetelijke kans om in een van de veiligste en meest kosmopolitische steden van Europa te wonen. Met een zeer betaalbare kosten van levensonderhoud, een warm klimaat, zandstranden en een buitengewoon gastvrije, multiculturele bevolking is dit de hoofdstad van de westkust van Europa.

Collegegeld 2019/2020

Het collegegeld voor het hele programma is € 6,850:
5.250 € in het 1e academiejaar en 1.600 € in het 2e academiejaar (dissertatiejaar).

In het eerste jaar kan het collegegeld in één keer worden betaald of gespreid over negen termijnen.

Aanvraagproces 2019/2020

We hebben de volgende vaardigheden en kwalificaties van aanvragers nodig voor onze International Masters-programma's:

  • Een bachelordiploma uitgereikt door een universiteit of instelling voor hoger onderwijs;
  • Vaardigheid in de Engelse taal;
  • De resultaten van een GMAT- of GRE-examen van een kandidaat, hoewel niet verplicht, kunnen hun kansen om geaccepteerd te worden vergroten;
  • Twee aanbevelingsbrieven;
  • Een motivatiebrief;
  • CV;
  • Diploma en transcript of Records.

Documentatie

Op verzoek van het Admissions Office dient u kopieën van papier en bestanden met gescande documenten te verzenden:

Een kopie van je officiële bachelorgetuigschrift en eventuele andere graden vermeld in het aanvraagformulier (indien van toepassing) * academische transcripties van cursussen en cijfers (indien van toepassing) twee originele foto's kopie van uw identiteitskaart of paspoort (en indien van toepassing van het fiscale identiteitsnummer ) GMAT Score - optioneel *

* In gevallen waar een Diploma niet beschikbaar is maar de graduatie vóór september 2019 wordt verwacht, vragen we de studenten om een ​​Verklaring van Verplichtheid te ondertekenen. Het bachelordiploma moet uiterlijk medio september worden verstrekt.

* De presentatie van de GMAT-score kan de waarde van uw aanvraag vergroten en kan in bepaalde gevallen verplicht zijn.

Testresultaten moeten rechtstreeks door de ETS (Educational Testing Service) naar de ISCTE Business School worden verzonden.

Contacten

Vitor Reis
info.ibs @ ISCTE -iul.pt
Tel.: (351) 210 464 225

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa »

Laatst bijgewerkt op December 15, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 - 2 jaar
Voltijd
Prijs
6,850 EUR
Deadline
Vraag informatie aan
Subsequent rounds of application only in case there are seat available
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Subsequent rounds of application only in case there are seat available
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Subsequent rounds of application only in case there are seat available
Einddatum