Master in marketing en verkoopmanagement

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Dit programma zal in het Engels worden uitgevoerd.


De huidige zakelijke omgeving evolueert snel. Globalisering, nieuwe informatietechnologieën en innovatieve distributiekanalen veranderen het marketingperspectief. Bedrijven eisen in toenemende mate meer professionals die deze veranderingen kunnen leiden en van deze kansen concurrentievoordeel kunnen maken. Professionals met gedegen training, die een gedegen kennis hebben van nieuwe moderne marketingtrends en inzicht hebben in de organisatorische aspecten die corporatieve waarde genereren.

Consumenten worden steeds veeleisender en hebben toegang tot meer informatie, zodat ze zich volledig bewust zijn van wat ze willen en nodig hebben. Alle bedrijven hebben professionals nodig in hun marketingafdelingen die in staat zijn om met succes de juiste combinatie van de drie belangrijkste elementen van deze masteropleiding te beheren: degelijke marketing training en kennis, de vaardigheden die nodig zijn om effectief te reageren op de huidige markt en omgeving en de mogelijkheid om verander de bestaande technologieën in een concurrentievoordeel.

Met de Master in Marketing en Sales Management bieden we de sleutel tot corporate excellence aan professionals die in direct contact staan met klanten en hen uitrusten met de vaardigheden die de markt nodig heeft. Gedurende het hele programma worden de professionals voorzien van de voorwaarden om te veranderen. Deelnemers aan het programma maken een ervaring en veranderingsproces door.

De student heeft de mogelijkheid om aan het einde van de schoolperiode in Barcelona een verblijf van twee weken in Kean University (VS) af te ronden.

106823_5.jpg

Belangrijkste redenen om EAE's Business School Master in Marketing en Sales Management te volgen

 1. employability
  De Professional Careers-service is erop gericht studenten te begeleiden en te begeleiden om hun professionele doelen te bereiken en hun verwachtingen en interesses op de arbeidsmarkt af te stemmen.


 2. Internationaal talentprogramma
  Het programma was bedoeld voor studenten die op zoek zijn naar internationale professionele ontwikkeling, om hen maximale zichtbaarheid te geven bij de multinationale bedrijven die samenwerken met EAE. Daarom worden er activiteiten georganiseerd zoals de Employment Workshops, interviews met headhunters en wordt er toegang verleend tot internationale selectieconsultants over de hele wereld.


 3. Adviesraad voor marketing.
  Het masterstudieplan is ontwikkeld samen met de adviesraad van het gebied Marketing en Communicatie, gevormd door professionals van bedrijven zoals Unilever, Sony, Mango, Nielsen, Nissan, OgilvyOne, Heineken, Endesa, BP, La Caixa, Dockers en meer .


 4. EAE in ranglijsten
  Tweede beste masteropleiding op het gebied van marketing in Spanje ("250 Masters, ed. 2017" ranking van El Mundo)


 5. Marketingplan
  Het maken van een marketingplan tijdens de master is een sleutelfactor omdat het de deelnemers helpt bij het ontwikkelen van de vaardigheden en competenties die op het programma zijn verworven. Bovendien stellen we hen in staat meer inzicht te krijgen in deze managementtool, die fundamenteel is in de strategische ontwikkeling van de onderneming.


 6. Outdoor trainingsprogramma
  Om de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden bij een manager te verbeteren, worden groepsactiviteiten ontwikkeld om zwakke punten te identificeren en te overwinnen, terwijl tegelijkertijd sterke punten worden geconsolideerd.


 7. In direct contact met de sector
  EAE is lid van de Marketing Association of Spain en Adigital. De Marketing Association of Spain is een non-profit entiteit die streeft naar herwaardering en erkenning van het marketingberoep en de marketingactiviteit. Adigital is de grootste multisectorale vereniging van de digitale economie.


 8. Major Minor
  EAE heeft het Noord-Amerikaanse Major en Minor methodologische systeem voor het eerst in Spanje opgestart, in plaats van de traditionele optionele onderwerpsmethode.


 9. Zakelijke netwerken
  Tijdens de Business Networking-cyclus zullen studenten een aantal vergaderingen bijwonen met professionals van grote bedrijven en andere EAE-studenten, waardoor de deelnemers de kans krijgen om hun netwerk van professionele contacten uit te breiden.


 10. Soft Skills-programma
  Het Soft Skills-programma van EAE is bedoeld om deelnemende professionals te helpen hun training te voltooien met de strategische mobilisatie van hun persoonlijke vaardigheden. Het omvat tien onafhankelijke maandelijkse workshops die samen met het Emotional Skills Model worden georganiseerd.


 11. Internationaal woonprogramma
  Aan het einde van de studieperiode krijgen studenten de mogelijkheid om een verblijf van twee weken in Kean University (VS) te doen. Dit residentiële programma brengt extra kosten met zich mee.


 12. EAE is ondernemend
  Het doel is om de nodige middelen en omgeving te bieden voor ondernemende studenten van EAE om nieuwe zakelijke ideeën te ontwikkelen. We begeleiden de behoeften van de ondernemers en investeerders, evenals die van onze studenten en onderzoekers. Sommige van de specifieke services die we aanbieden, zijn Training, Financiering en Begeleiding voor de ondernemende studenten van EAE.

106826_3.jpg

Toelatingsproces en diploma

Double Degree

Deelnemers die het programma met succes hebben afgerond, ontvangen de kwalificatie Master in Marketing en Sales Management van EAE Business School. Bovendien zullen studenten die aan de vastgestelde academische vereisten voldoen, de Master in Marketing en Sales Management behalen aan de Universitat Politécnica de Catalunya (als ze in Barcelona studeren) of de Master in Marketing en Sales Management aan de Universidad Rey Juan Carlos (als ze in Madrid studeren). ).

Om de kwalificaties van EAE en de universiteit te ontvangen, moeten deelnemers voldoen aan de eisen die door deze instellingen worden gesteld.

Toelatingsprocedure

Het belangrijkste doel van het toelatingsproces is om de geschiktheid van de kandidaten voor het programma te waarborgen, door te kijken naar hun professionele ervaring en hun academische achtergrond.

Ons doel is dat alle deelnemers de ervaring die we bieden, optimaal benutten in een context waarin ze een langetermijnrelatie kunnen ontwikkelen met klasgenoten, docenten en alumni.

Om het toelatingsproces te starten, moet het formulier worden ingevuld, zodat de academische commissie van EAE de aanvraag kan behandelen. Als de beslissing van de Academische Commissie voor het gevraagde programma positief is, kan de kandidaat zijn inschrijving voltooien.

106724_admissing_process_eae_business_school_en_0.jpg

Carrièremogelijkheden

EAE beoordeelt de competenties die bedrijven het belangrijkst vinden en biedt begeleiding aan studenten in dit opzicht om hun inzetbaarheid te vergemakkelijken. Het doel is om het ontwikkelingsniveau te bereiken dat door de banenmarkt wordt geëist.

Professionele kansen:

 • Marketing directeur
 • Commercieel directeur
 • Product Manager
 • Merk manager
 • Digital Marketing Manager
 • Key Account Manager
 • Direct Marketing Manager
 • Trade Marketing Manager
 • Marketingtechnicus
 • Commercieel technicus

Enkele feiten uit ons Werkgelegenheidsrapport 2017:

 • De 91% van de afgestudeerden vindt werk binnen 6 maanden na het afronden van de master en de 41% vindt werk voordat ze hun opleiding hebben afgerond
 • De 70% verbetert hun beroepssituatie na hun afstuderen
 • De 60% verhogen hun salaris na hun tijd bij EAE
 • De 6% richtte na zijn afstuderen een bedrijf op
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

EAE is an International Higher Management Education Institution. With 50 years’ experience as a Business School, EAE has been involved in the training of over 65,000 directors and professionals. Each ... Lees meer

EAE is an International Higher Management Education Institution. With 50 years’ experience as a Business School, EAE has been involved in the training of over 65,000 directors and professionals. Each year, participants from over 72 countries develop their skills at EAE, equipping them to perform roles of responsibility within the business and institutional world. Lees Minder
Madrid , Barcelona + 1 Meer Minder